Pokaż pełną wersje : moderatorzy
Nie wiem jak was ale mnie interesuje bardzo jakie levele maja wszyscy moderatorzy storny oraz admin. Szukałem na stronie takich danych ale niemogłem ich znaleźć. Możecie napisać te dane i profesje jak znacie ?? Prosił bym tak że o wypowiedź właśnie modków.
Nie wiem jak was ale mnie interesuje ...
A mnie ni to ziębi, ni to grzeje jak z resztą większość userów. Poza tym lwia część modków nie gra już, ew. nie przyzna się
zgadzam sie z toba
jak sie nie wstydza to niech powiedza!
plz
ja tez jestem tego ciekaw... i nie wpadlem na pomysl zeby spytac sie na forum >.<
pewnie temat zostanie zamknięty lub skasowany z takim uzasadnieniem: Niech to pozostanie tajemnicą. albo coś w tym stylu :P
Swoją drogą to ciekawe :P
nadałem ten temat tylko dlatego że modki poprostu czasami krytykują albo wyśmiewają się z graczy którzy wypisują swoje statsy czy pytają sie o skille i czy mogą z nimi iść na dane potworki, A SAMI NIEUJAWNIAJĄ SWOICH DANYCH PONIEWAŻ MOŻE SĄ OWIELE GORSI albo juz niegraja i ciekawe z kad oni cczerpią większą wiedze niż na orginalnej stronie gry. I takie zachowanie jest dość śmeszne moim zdaniem :D
Jakby chcieli powiedzieć to by dawno powiedzieli.
A jak nie chcą to nie...
(chociaż ciekawe czy grają?)
Zindahjira
03-01-2005, 00:23
Greetings!!
Mi to obojętne. Grają czy nie ich wiedzy na temat Tibii nikt raczej nie podważy. Co do głównej strony Tibii to przecież nie wszystko się tam znajduje więc chyba bywają. Bo niby skąd mają czerpać najświeższe wiadomości o Tibii?
Powodzenia na polowaniach życzę.
@topic
A w sumie czemu to takie istotne? I po co mielibyśmy podawać te dane? Żeby dostawać priv message o "fri itan" co kilka sekund? ;)
moja postać:
nick: <cut>
świat: <cut>
profesja: <cut>
lvl: <cut>
skille: <cut>
Pozdrawiam ;)
Dr.Unknown
03-01-2005, 00:29
Rotfl? Wspaniałe uzasadnienie, "Bo krytykują tematy z jakimi skillami na jakie potowry"- krytykują bo takie tematy po pierwsze są głupie (jak i autorzy), a po drugie jest PRZYKLEJONY TEMAT na takie pytania.
MayGyver
03-01-2005, 09:49
a po co mam mowic jaka mam postac?
juz bez tego mam 10 wiadomosci na godzine o pomoc, fri itens i inne,
a nie zaliczam sie do najwyzszych lvli na moim swiecie (do najnizszych tez nie)
na pewno sa modkowie, z wiekszym doswiadczeniem i lepszymi postaciami niz moja,
i skoro oni nie chca sie ujawnic to znaczy ze maja do tego wazny powod
kto ma wiedziec to wie
2.
modek nie musi grac w tibie, bo po co
zadaniem modka, jest pilnowanie porzadku na forum a nie ostre pg i chwalenie sie tym,
nie musi on odpowiadac na zadne pytania odnosnie tibii - od tego sa inni userzy - dlatego nazywa sie to forum, a nie "zadaj pytanie cioci jadzi - koszt 4,99 PLN + vat"
3. pokaz mi post, w ktorym modek wysmiewa sie ze skili, lvlu, mlvlu czyjejs postaci
jesli sie wysmiewaja to z ludzkiej glupoty i nie-szukania, krytyka bedzie z powodu glupich tematow, niestosownych wypowiedzi i ogolnego braku szacunku, a nie dlatego, ze ktos ma slaba postac - nie kazdy ma czas grac 18/24
Jeżeli chodzi to chyba mam poziom itp. jednego modka ale jest coś :
1. Nie wiem czy to jego postać
2. Musze mu pogratulować poziomu
3. Poddam wam ? Nie ! nie ma mowy nie chca modelatorzy ? to nie
4. Nie pisać na PW o to !
5. Jeżeli mam komuś o tym mówić powiem to tylko modelatorowi :P
Podejrzewam, że wiele osób i tak zna moją postać, ale cóż... innym nie będę ułatwiał ;) Tyle tylko podam:
Elite Knight, 70 lev, skills: 83/80 (sword)
Ofkoz, popieram MayGyvera: głównym zadaniem modków na forum jest pilnowanie porządku. Obeznanie z grą musi być przynajmniej minimalne, a wysoki level w grze nie jest tutaj głównym powodem wyboru modka, aczkolwiek pozwala mieć nadzieję, że dany modek bardziej będzie się udzielał w różnych tematach.
nawigator
04-01-2005, 22:33
Raynold ja nawet pamietam Twoj nick ;) jak jeszcze nie byles modkiem to miales w podpisie :)))
Heh o ile good pamietam Gremlin tez kiedys podal nick swojej postaci :)
A co do tego ze nie chcecie. Moze i jest to prawda. Ale moim zdaniem niektórzy sie wstydza albo postaci albo umiejetnosci pvp. A inni faktycznie nie graja:)
A pozatym wiecie dlaczego ludzi to tak korci ? sprawdzenie jakie macie postacie? Dlatego ze tutaj na tibia.pl kazdy was zna i jest to w jakims sensie slawa i chcieli by zobaczyc jak kto gra.
Ale co do tej slawy to jest jednym slowem kiszka.
Przytocze pewna sytuacje:
Ide sobie z dziewczyna do niej do domu, miala zrobic obiad. Ja juz umeczony jak nie wiem co mialem ochote wlanac sie na lózku i podrzemac sobie troszke. No ale nic idziemy idziemy... i nagle jakis chlopak krzyczy. "Derlik, Panie Derlik"
Moja laska w smiech a ja nie wiem o co biega. Podchodzi do mnie 2 chlopaków nie wiem na oko jeden mial okolo 14 lat a drugi 16-17 lat. Zdziwilem sie, ale grzecznie zapytali czy nie przeszkadzaja. I zaczeli sie pytac, jak zrobilem takie skille, i pytali jakie hity wale itp. I w sumie odprowadzili mnie i moja dziewczyne az pod sam jej dom. Smiesznie troche bylo ale na koniec zapytali o autograf... myslalem ze padne bo oprócz wygladu, charakteru i pare innych rzeczy nie róznie sie od nich niczym a oni traktowali mnie jak bym mial 30 mld dolarów na koncie. Graja na tym servie i ani razu nie msgowali po itemy ani o to ze pk ich ubil, czasem tylko pisza zeby pogadac.
A teraz druga strona medalu, czasem ktos pekuje i mowi, "if u kill me u are hunted, by derlik"
Albo ktos cos ukradnie i to samo...
to troche denerwuje bo potem pisza do mnie ludzie z pretensjami.
ale... who cares.. xD
@down
Cholera ale zes sie rozpisal XD
Dr.Unknown
04-01-2005, 22:39
Raynold ja nawet pamietam Twoj nick ;) jak jeszcze nie byles modkiem to miales w podpisie :)))
Heh o ile good pamietam Gremlin tez kiedys podal nick swojej postaci :)
A co do tego ze nie chcecie. Moze i jest to prawda. Ale moim zdaniem niektórzy sie wstydza albo postaci albo umiejetnosci pvp. A inni faktycznie nie graja:)
A pozatym wiecie dlaczego ludzi to tak korci ? sprawdzenie jakie macie postacie? Dlatego ze tutaj na tibia.pl kazdy was zna i jest to w jakims sensie slawa i chcieli by zobaczyc jak kto gra.
Ale co do tej slawy to jest jednym slowem kiszka.
Przytocze pewna sytuacje:
Ide sobie z dziewczyna do niej do domu, miala zrobic obiad. Ja juz umeczony jak nie wiem co mialem ochote wlanac sie na lózku i podrzemac sobie troszke. No ale nic idziemy idziemy... i nagle jakis chlopak krzyczy. "Derlik, Panie Derlik"
Moja laska w smiech a ja nie wiem o co biega. Podchodzi do mnie 2 chlopaków nie wiem na oko jeden mial okolo 14 lat a drugi 16-17 lat. Zdziwilem sie, ale grzecznie zapytali czy nie przeszkadzaja. I zaczeli sie pytac, jak zrobilem takie skille, i pytali jakie hity wale itp. I w sumie odprowadzili mnie i moja dziewczyne az pod sam jej dom. Smiesznie troche bylo ale na koniec zapytali o autograf... myslalem ze padne bo oprócz wygladu, charakteru i pare innych rzeczy nie róznie sie od nich niczym a oni traktowali mnie jak bym mial 30 mld dolarów na koncie. Graja na tym servie i ani razu nie msgowali po itemy ani o to ze pk ich ubil, czasem tylko pisza zeby pogadac.
A teraz druga strona medalu, czasem ktos pekuje i mowi, "if u kill me u are hunted, by derlik"
Albo ktos cos ukradnie i to samo...
to troche denerwuje bo potem pisza do mnie ludzie z pretensjami.
ale... who cares.. xDCo do Gremlina, wystarczy popatrzeć w dziale handel na jego oferty i znasz nick.
$corcerer
04-01-2005, 22:42
Scorcerer, sorcerer 23 lvl, 40 mlvl, fishing 61-3
Przestalem nim grac rok temu :D
Nie rozumiem, przeciez ja moja postac mam od zawsze w podpisie.
Ja praktycznie nie gram, zostawilem na isarze ex-master sorca 40 lvl, mlvl bodajze 48. Mam co prawda chara na azurze, ale to raczej Uhacz sluzacy do gadania ze starymi przyjaciolmi i zarabiania gp niz postac do gry. Czas nie pozwala grac :baby: .
Ja was właśnie popieram zapytam się czy modelator to jakiś inny człowiek ? właśnie że nie , jest zwykłym człowiekiem więc równie dobrze mogli byście zrobić temat :
Jaki macie lev ?
Ale czy każdy by się tam wpisał ? ja nie ! bo to naprawde wkurza kiedy Ci ktoś pisze zabij tego i tago bo on mnie zabił hmm... pierwsze słowa które mi przychodzą do głowy to n00b
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.