Pokaż pełną wersje : Kiedy iść na dragona
kakoslav
24-08-2009, 08:20
Witam,Jestem Knightem mam 12lv moje skille to 32 na sworda i 29na shield moje eq dark helemet,noble armor,plete legs,leather bootsy,dark shield,jagger sword, Czy to mi starczy żeby zabić dragona? Jeżeli nie to napiszcie co powinienem mieć!:)
AHA I PRZEPRASZAM ŻE NIE NAPISALEM TEGO W TYM TEMACIE DO GÓRY
Mi nie chodzi o masowe zabijanie dragonów tylko zabicie 1 takie trofeum jakby
50/50 skilla dobij i mozesz isc z 1 bp potów..
Radziłbym dobić skille 55/50 i 25-30lvl przynajmniej żeby jako tako miło się expiło. Jeśli nie chcesz mieć waste (czy jako tak:D) to dobij 33lvl i sword 60.
luciferek123
24-08-2009, 09:54
ja ubilem swojego pierwszego na 24 lvlu i skil 55/56
miszcz78
24-08-2009, 10:02
Aha czyli chcesz dednac dragona dla sportu.. wez najsilniejsza dwureczna bron jaka masz.. potrenuj troche umiejetnosci.. wez duzo leczoncych eliksiruw.. lub powiedz kumplowi druidowi (jak masz) rzeby cie leczyl.. wbij tez troche wiekszy level, zeby miec wiecej hp i mniejsza szansa deda.. dasz rade powodzenia
Starczy two-handed sword i 15 lvl, skills 40 minimum i ok.
Jak to ma być Twój pierwszy dragon to tradycyjnie - z Biedronki.
@ Topic.
Idź doskilluj do 65/50 i możesz bić.
Radziłbym dobić skille 55/50 i 25-30lvl przynajmniej żeby jako tako miło się expiło.
U FAIL, ze skilem 55 faktycznie bardzo milo expi sie na dragach, poza tym on chce zabic 1
LarvaExotech
25-08-2009, 10:01
jesli chcesz zabic jednego to dobrze miec te 60/60 ale teoretycznie teraz tez mozesz dac rade. bij na full attack ale bij bronia z tarcza, bo combo lapka+f-wave dla takiego levela oznacza murowany zgon. oczywiscie wez przynajmniej 2 bp najslabszych mikstur leczacych i lecz sie kiedy tylko masz hp ponizej maxa - nawet jak brakuje ci 30 punktow do maxa to i tak sie wylecz!
jesli chcesz bic je seryjnie to polecam 75/75, conajmniej 40-50 lvl, dobra bron jednoreczna lub dwureczna no i wsparcie life potionow (w krytycznych sytuacjach) oraz manafluidow+exura (do leczenia ran podczas walki / po zabiciu smoka).
Dzisiaj byłem moim palkiem na 28lvl na Dragonie. Siedziałem na respie x1 przez 2h i ani jeden potion nie uciekł. Używałem tylko exura vita i exura gran. Weźcie dużo jedzenia na exure właśnie a nie będziecie musieli używać potów. Zapomniałem, że moje skille to 69/55
@up.
Wszystko zależy też od ilości ludzi którzy grają w tym momencie.
Ja wczoraj byłem na expie dosyć daleko, gdzie droga jest pochlastana. Na noob-pvp pamiętam jak była tam tylko jedna osoba na półgodziny a ja gram na pvp, więc mało kto tam zagląda. Wczoraj mówiłem, że nie zszedł mi ani jeden pot, ale jednak trochę zeszło :D 2 ostatnie dragi przy ucieczce biły jak powalone, same yellow i red hp miałem i zużyłem 14 potionków, ale jaki lot piękny ;) Wand of Inferno i Dragon Hammer. Za WOI dostane z 3k a Dragon Hammer pokryje koszty tej wyprawy oraz następnej. Loot jak masz farta to jest piękny, ale nie opłaca się expić na pojedyńczych sztukach. Ubijam te dragi bo chce wylocić Dragon Shield - po co kupować jak można mieć za free?
Pozdrawiam.
^RautaRehki^
28-08-2009, 09:54
Hmmm, moj kuzyn ma 37 lev, skille 66/66 i expi bez waste na dragach :P (ma mega szczescie do woi :P) z tym ze stara sie zeby tylko 1 dragon go atakowal ;p
a tak btw nie wiecie kiedy mozna sorkiem zaczac expic an dragach?
Ja bym poszedł po obiedzie ale zrobisz jak uważasz
Booro naprawdę, boki zrywać, Twój post był tak śmieszny, że hoho. Co do sorca to myślę, że bez waste na 35lvl? Nie znam się za bardzo na postaciach magicznych.
Teraz poszedłem znów na dragi i po 1h expienia mam 400gp, 2x Crossbow, Dragonbone staff i Wand of Infero. Tylko jeden potek poszedł, takt o tylko na exura vita i gran.
@DOWN
Tak mi ubliżyłeś, że teraz płacze.
Co do sorca to myślę, że bez waste na 35lvl? Nie znam się za bardzo na postaciach magicznych.
To nie myśl tyle, bo nie wychodzi. Z czego będziesz lał dragi 35 sorcem? I to bez waste? Lol.
Możesz próbować msem z WoCE + exori frigo, gdzieś na 40lvl możesz nie mieć waste.
Infernal_l
28-08-2009, 16:44
Sorciem z FACC najlepiej na 42 lvl'u z Wand of Voodoo i wspomagaj się hmm'ami.
Sorciem ciężko wyjść na +.
szmerak_ek
28-08-2009, 17:13
wiesz.. hmm dragi przekichana sprawa.
Powiem ci tak..
Im większe skile i level tym mniejsze waste i więcej wychodzisz na+
Polecał bym jeśli chodzi o pierwszego draga około 30 levelu skili 65/65 powinno około 3-4potek zejść
Pozdrawiam =)
Booro naprawdę, boki zrywać, Twój post był tak śmieszny, że hoho.
Dzięki
tak jak cały ten temat i 3/4 tematów w tym dziale
pozdro
kakoslav
29-08-2009, 22:00
Siema chciałbym napisać jakie zrobiłem postępy od ostatniego razu teraz mam 13lv skille 40/36 eq dark helmet,knight armor,plate legs,leather boots,beholder shield,jagger sword,scraft, i jakieś 1,5k co jeszcze potrzebuje???
Siema chciałbym napisać jakie zrobiłem postępy od ostatniego razu teraz mam 13lv skille 40/36 eq dark helmet,knight armor,plate legs,leather boots,beholder shield,jagger sword,scraft, i jakieś 1,5k co jeszcze potrzebuje???
sprawnego mozgu
50/50~ lvl z 20, Two Handed Sword i ciśniesz, z bp potków zejdzie, ja zabiłem na 20lvl knight set two hander 60/60 wiec powinieneś dać rade
Eldor_Zielony_
19-10-2009, 18:51
Co to jest ?
@topic
Ja dzis druidem zabilem , malo problemow (:
Knightem zawsze z dragiem mialem problemy, mialem tak jak kolega up, i nie moglem go pokonac ! :/
@edit
SORKI ZA ARCHEOLOGA! -.-
Filipusek
21-10-2009, 07:44
Moje pytanie chyba pasuje do tematu.Więc do rzeczy kiedy mogę expić na dragach palkiem jakie skille i lvl będą potrzebne by zabijać smoki bez waste no i gdzie chodzić.Licze na dużo odpowiedzi.
Pozdro
Nerthuns
29-10-2009, 11:09
Ja Ci powiem tak.. miałem kiedyś druida i z pacc na 16 lvl bez waste gdyż wylociłem dragon shielda ;p a teraz też gram knigtem i ja bym ci radził skile min 50/50 20 lvl mozesz solowac 1 na 15 (hardcore ;p ) ale bedzie waste
@UP
Ja moim 18 druidem solowałem dragi na frigo i rodzie :D
Wasteeee ogromne było, ale lvl wbił się BAAAAAAAAAARDZO szybko i była zabawa :D
@ polowa tam up...
Wiem ,że teraz zapewne masz juz większy lvl ale ... takie kilka słow krytyki dla panow dobra rada ..
Idz na 12 lvl na draga to ci 100 bp potow nie pomoze dlatego ,ze zdejmie cie na hita !!X(
To by było na tyle z krytyki. Moja rada kinem to możesz isc na 20-25 lvl to nie klepniesz. Stoj po skosie ,bronia z najlepszym atk. :)
Toxiczny
31-10-2009, 11:02
Ja palkiem 27 lvl i skille 62/43 + royalki poszedłem na dragi (resp 1) i zabiłem tam dwa dragi co zauważyłem? Zabiłem 2 dragonów na samej exurce, słabe hity wpadały a na ostatnim zużyłem dwa heal poty. I normalnie zabijałem knight powienien mieć 65/65 skille i ok. 40 lvl jeśli chcesz seryjnie bić dragi.
Toxiczny, nie zgadzam się z Tobą. Jeśli kina chce seryjnie zabijać dragony to minimum 70 sword i 50lvl. I tak może być waste, ale bez waste to 65lvl i 75 sword.
Toxiczny
31-10-2009, 20:10
No wiadomo że będzie waste, zapomniałem dodać o potach, a może jednak na 3 bp potów coś ciekawego mu wyleci? Nigdy knightem nie grałem, więc za bardzo nie wiem. Ale cóż jeśli nie mam racji, to dzięki za poprawe :)
No wiadomo że będzie waste, zapomniałem dodać o potach, a może jednak na 3 bp potów coś ciekawego mu wyleci? Nigdy knightem nie grałem, więc za bardzo nie wiem. Ale cóż jeśli nie mam racji, to dzięki za poprawe :)
mam 44 ek 71/71 bdb eq, powiem Ci ze bije draga dosyc dlugo, na glupich cyclopach da sie wyciagnac wiekszy exp/h + na cycach zawsze profit :p
To jak nie grasz knightem to po jakiego się wypowiadasz? i wprowadzasz ludzi w błąd?
TheMarcel
31-10-2009, 21:32
@ polowa tam up...
Wiem ,że teraz zapewne masz juz większy lvl ale ... takie kilka słow krytyki dla panow dobra rada ..
Idz na 12 lvl na draga to ci 100 bp potow nie pomoze dlatego ,ze zdejmie cie na hita !!X(
chyba nie , shooter 80 rp bijacy TYLKO Z exori san po 60.
http://img202.imageshack.us/img202/1411/jestemharkorem.jpg (http://img202.imageshack.us/i/jestemharkorem.jpg/)
po 10 min poczekalem na resp i probowalem zabic z p setem i orcish axem,zjechalem go z 50~hp i zgon bo brak potow xd
na dragach oplacalnie sie bije z 90+ lvl + sca/avenger + rare set i profit jest ogromny .Osobiscie potrafie tam dziennie w caly dzien [elf roxz] zarobic 70k~.
speed'speed
03-11-2009, 00:05
wczesniej wspominales co powinienec miec a ja ci mowie ze powinienec ZROBIC: wbic skill i min 20lvl skill na draga to z 55 i oczywisie healt >>nikt odrazu niezostaje generalem trzeba popracowac nad swoja profesja a jak jestes gotow to z tym eq skilem i lvlem moesz isc spokojnie na pewna glebe :D:D:D:D:D:D
@ polowa tam up...
To by było na tyle z krytyki. Moja rada kinem to możesz isc na 20-25 lvl to nie klepniesz. Stoj po skosie ,bronia z najlepszym atk. :)
no nie do końca ja moim 12 kina blokowalem i to nie jednego na elvenable 3 chyba no schodziłem czasem do 15 hp ale nie padłem ale poty szły
na 20 lvl ze skilami 60/60 solowalem dobre eq i dwarwen axe 31 atk na ful of i nie bylo milo 10 potow poszlo moze dlatego ze drag sie leczyl jak glupi i podly byl
Hmm... ja teraz knightem mam 66/65. Lece w axe :D
dobijam do 80/80 i wtedy lecę na draga. Który potrzebuję lvl ze skilami 80/80 żeby nie mieć duzego waste i żeby nie paść? ^^:evul:
Inferniak2
06-11-2009, 09:39
jesli chcesz zabic jednego to dobrze miec te 60/60 ale teoretycznie teraz tez mozesz dac rade. bij na full attack ale bij bronia z tarcza, bo combo lapka+f-wave dla takiego levela oznacza murowany zgon. oczywiscie wez przynajmniej 2 bp najslabszych mikstur leczacych i lecz sie kiedy tylko masz hp ponizej maxa - nawet jak brakuje ci 30 punktow do maxa to i tak sie wylecz!
jesli chcesz bic je seryjnie to polecam 75/75, conajmniej 40-50 lvl, dobra bron jednoreczna lub dwureczna no i wsparcie life potionow (w krytycznych sytuacjach) oraz manafluidow+exura (do leczenia ran podczas walki / po zabiciu smoka).
On chce zabić 1 smoka!!! Czytanie ze zrozumieniem!!! Ja zabiłem 1 draga mając skille ok. 55/50, ok. 30 lvla i knight axe w łapce. Poszło mi z 5 potionów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.