Pokaż pełną wersje : Jakich urzywacie programow antyvirusowych i co o nich sadzicie!
W tym temacie opiszcie cos sadzicie o programach antyvirusowych i jakie programy waszym zdaniem sa najlepszymi na rynku.Ktore z nich najlepiej zabezpieczaja kompa? :)
a więc tak: Panda Antyvirus Titanium
skuteczny, nawet bardzo, tylko problem jest z deinstalacją (zje...ło mi całego win98)
AVG antyvirus- darmowy
heh, jakby to powiedzieć- szajs, nie dość że robi scana przy starcie systemu (który trwa dobre 5 min) to nie potrafi uleczyć rozpoznanego trojana
Hmm ja osobiscie urzywam "Ad-Aware" oraz "Norton AntiVirus 2003" no i oczywiscie jak tylko mozna to robie ich update. Jak narazie odpukac w niemalowane hacka nie mialem i mam nadzieje ze mic go nie bede. Dodam moze jeszcze ze nie "zamulaja" mi one systemu jak niektore inne progsy tego typu.
kezman-13
02-01-2005, 23:27
Ad-aware jest najlepszy np. do usunwania Keyloggerow przez ktore macie Hacki :D
Tak myslicie a jaki program najlepszy do usowania(usuwa sam key logery)poniewaz z tego co zauwazylem to progsy typu norton padna chyba nie wykrywaja keylogerow poniewaz nie sa to trojany ani virusy tak mi sei zdaje mzoe sie myle poprawcie mnie:)
1. "Urzywacie" sie piusze przez "ż" :p
2. Ad-Aware ja mam
3. Mks sux usunal mi wszystkie pliki min. tibia, winmx, winamp, itp itd teraz mi komp ***...ie
panda antyvirus titanium jest the best
Maviluzo
03-01-2005, 17:41
Spybot jest dobry do usuwania Keyloggerów.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.