Pokaż pełną wersje : Czy mogę prowadzić dalej grę?
Witam. Otóż jakiś miesiąc temu ktoś włamał mi się na konto i wziął wszystkie rzeczy. Czy po przeszukaniu komputera od keyloggerów i innych szkodliwych programów oraz zmienieniu hasła jest możliwość daleszej gry bez obawiania się o hacka?(zamierzam kupić pacc'a). Pozdrawiam i proszę o sensowe odpowiedzi:(
"pocionc"? nie znam takiego słowa. A w moim poście zawarłem zdanie proszę o sensowe odpowiedzi:)
Nie musisz robić formata. Każdy radzi formata a nie trzeba. Ja mam kompa 6 lat i tylko raz robiłem formata. A jak padasz na dragu to potem od razu się rookujesz?
Jeśli znowu nie chcesz haka zrób formata
A co mu to da jeśli keyloger jest np. na dysku D, który przeważnie nie jest formatowany? Ja kiedyś miała hacka, bałem się tak jak Ty, że znów mnie shackują, ale zreinstalowałem system i już nikt potem mi się nie włamał. Potem oczywiście byłem ostrożny i nie wchodziłem na głupie strony a ni nic nie pobierałem.
A więc proszę Was o konkretną odpowiedź. Po tym co zrobiłem czyli skanowaniu avast'em, hijackthis, find it oraz zmienieniu hasła mogę grać spokojnie czy nie?. Pragnę również powiedzieć, że od 3 tygodni posiadam 20 lvl rookstayer'a i nic się nie stało.
@Edwardo
KSG & GKS :) ruch ruch hożofskie psy :)
Tak, możesz a co do find it - ten program zdziała tyle co nic na dzisiejsze keyloggery.
@Edwardo
KSG & GKS ruch ruch hożofskie psy
Nie te forum. Proponuję odwiedzic kibole.dres.hwdp.legiatokura.com i tam pisac takie rzeczy : )
A co mu to da jeśli keyloger jest np. na dysku D, który przeważnie nie jest formatowany? Ja kiedyś miała hacka, bałem się tak jak Ty, że znów mnie shackują, ale zreinstalowałem system i już nikt potem mi się nie włamał. Potem oczywiście byłem ostrożny i nie wchodziłem na głupie strony a ni nic nie pobierałem.
Keylogger przeważnie zagnieżdża się na dysku systemowym.
Możliwe, ze masz czystego kompa. Graj dalej.
Po tym co zrobiłem czyli skanowaniu find it
zapomnij, to nie działa od ponad roku.
...śli keyloger jest np. na dysku D
Zapewne go nie ma, chyba że Windowsa ma na tym dysku. Otóż keje najczęściej instalują się poprzez wyszukanie "drogi" windowsa.
Keylogger przeważnie zagnieżdża się na dysku systemowym.
;] Ale jednak może na partycji, jeśli kax0r ma szczęście (najczęściej partycja D jest robiona x.x), ale to jest dla niego nie opłacalne, ponieważ niektórzy by nie mieli.
http://www.hijackthis.de/downloads/HJTInstall.e x e
/\głupi cenz0r tipji py ly
Log z tegoż programu, wkleisz tutaj (na dole link) i dowiesz się jak skończy się moda na sukces.
http://www.hijackthis.de/
hmmm a jakby było coś takiego że było by możliwe logowanie na konto tylko z jednego adresu ip? wtedy by nas nie okradali bo kazde ip jest unikalne wiec co wy na to?
Witam. Otóż jakiś miesiąc temu ktoś włamał mi się na konto i wziął wszystkie rzeczy. Czy po przeszukaniu komputera od keyloggerów i innych szkodliwych programów oraz zmienieniu hasła jest możliwość daleszej gry bez obawiania się o hacka?(zamierzam kupić pacc'a). Pozdrawiam i proszę o sensowe odpowiedzi:(
Chcesz mieć pewność 100% że nie dostaniesz hacka, nawet mając Keyloggera? używaj Kaspersky Internet Security! Posiada on specjalną anty hakerską kklawiaturę gdzie po wwpisywaniu keyloggery i inne świństwa nie wykrywają co piszesz!
Link do pobrania:
http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions?downlink=206910809
Pozdrawiam!
.harrycallahan
30-08-2009, 15:23
Przeczytaj cały artykuł i zapoznaj się z wszystkimi adnotacjami :
http://tibia.pl/poradniki/41857
tyle.
.enjoy
Chcesz mieć pewność 100% że nie dostaniesz hacka, nawet mając Keyloggera? używaj Kaspersky Internet Security! Posiada on specjalną anty hakerską kklawiaturę gdzie po wwpisywaniu keyloggery i inne świństwa nie wykrywają co piszesz!
O fuck, to i tak Owntipja lub inny syf o podobnym sposobie działanie cię zhaxi.
hmmm a jakby było coś takiego że było by możliwe logowanie na konto tylko z jednego adresu ip? wtedy by nas nie okradali bo kazde ip jest unikalne wiec co wy na to?
O wielki Preclu... Czemuż zesłał takie dzieci neo. Było 1000kk razy! Jak masz zmienne IP, to po tobie...
Na hcak jest prosty sposób... Mieć muzg...
Ale ja widzę że Ty nie posiadasz jak Ty to mówisz " muzgu" xD
Ale ja widzę że Ty nie posiadasz jak Ty to mówisz " muzgu" xD
Nie wiem po co obrażasz użytkownika forum ;s "Muzgu" napisał w przenosni tak więc sam/a użyj muzgu:cup:
Co do tematu.
Zawsze jak się obawiam keyloggera robię formata. Jak dla mnie to najlepszy sposób i mam pewność, że nie hakną mnie w żaden sposób. I tak jak powiedział kolega Shivek. Najlepszy sposób żeby nie dać się haknąć to używać mózgu...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.