zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Czy mogę prowadzić dalej grę?

zygaa
26-08-2009, 16:15
Witam. Otóż jakiś miesiąc temu ktoś włamał mi się na konto i wziął wszystkie rzeczy. Czy po przeszukaniu komputera od keyloggerów i innych szkodliwych programów oraz zmienieniu hasła jest możliwość daleszej gry bez obawiania się o hacka?(zamierzam kupić pacc'a). Pozdrawiam i proszę o sensowe odpowiedzi:(

zygaa
26-08-2009, 16:37
"pocionc"? nie znam takiego słowa. A w moim poście zawarłem zdanie proszę o sensowe odpowiedzi:)

Edwardo
26-08-2009, 16:49
Nie musisz robić formata. Każdy radzi formata a nie trzeba. Ja mam kompa 6 lat i tylko raz robiłem formata. A jak padasz na dragu to potem od razu się rookujesz?

Deletke
26-08-2009, 16:49
Jeśli znowu nie chcesz haka zrób formata

A co mu to da jeśli keyloger jest np. na dysku D, który przeważnie nie jest formatowany? Ja kiedyś miała hacka, bałem się tak jak Ty, że znów mnie shackują, ale zreinstalowałem system i już nikt potem mi się nie włamał. Potem oczywiście byłem ostrożny i nie wchodziłem na głupie strony a ni nic nie pobierałem.

zygaa
26-08-2009, 16:52
A więc proszę Was o konkretną odpowiedź. Po tym co zrobiłem czyli skanowaniu avast'em, hijackthis, find it oraz zmienieniu hasła mogę grać spokojnie czy nie?. Pragnę również powiedzieć, że od 3 tygodni posiadam 20 lvl rookstayer'a i nic się nie stało.

@Edwardo
KSG & GKS :) ruch ruch hożofskie psy :)

Erverse
26-08-2009, 16:57
Tak, możesz a co do find it - ten program zdziała tyle co nic na dzisiejsze keyloggery.

@Edwardo
KSG & GKS ruch ruch hożofskie psy

Nie te forum. Proponuję odwiedzic kibole.dres.hwdp.legiatokura.com i tam pisac takie rzeczy : )

Edwardo
26-08-2009, 17:17
A co mu to da jeśli keyloger jest np. na dysku D, który przeważnie nie jest formatowany? Ja kiedyś miała hacka, bałem się tak jak Ty, że znów mnie shackują, ale zreinstalowałem system i już nikt potem mi się nie włamał. Potem oczywiście byłem ostrożny i nie wchodziłem na głupie strony a ni nic nie pobierałem.

Keylogger przeważnie zagnieżdża się na dysku systemowym.
Możliwe, ze masz czystego kompa. Graj dalej.

xoz
26-08-2009, 17:21
Po tym co zrobiłem czyli skanowaniu find it

zapomnij, to nie działa od ponad roku.

Shivek
27-08-2009, 08:41
...śli keyloger jest np. na dysku D
Zapewne go nie ma, chyba że Windowsa ma na tym dysku. Otóż keje najczęściej instalują się poprzez wyszukanie "drogi" windowsa.
Keylogger przeważnie zagnieżdża się na dysku systemowym.
;] Ale jednak może na partycji, jeśli kax0r ma szczęście (najczęściej partycja D jest robiona x.x), ale to jest dla niego nie opłacalne, ponieważ niektórzy by nie mieli.
http://www.hijackthis.de/downloads/HJTInstall.e x e
/\głupi cenz0r tipji py ly
Log z tegoż programu, wkleisz tutaj (na dole link) i dowiesz się jak skończy się moda na sukces.
http://www.hijackthis.de/

arces
30-08-2009, 14:49
hmmm a jakby było coś takiego że było by możliwe logowanie na konto tylko z jednego adresu ip? wtedy by nas nie okradali bo kazde ip jest unikalne wiec co wy na to?

Mirahz
30-08-2009, 15:20
Witam. Otóż jakiś miesiąc temu ktoś włamał mi się na konto i wziął wszystkie rzeczy. Czy po przeszukaniu komputera od keyloggerów i innych szkodliwych programów oraz zmienieniu hasła jest możliwość daleszej gry bez obawiania się o hacka?(zamierzam kupić pacc'a). Pozdrawiam i proszę o sensowe odpowiedzi:(
Chcesz mieć pewność 100% że nie dostaniesz hacka, nawet mając Keyloggera? używaj Kaspersky Internet Security! Posiada on specjalną anty hakerską kklawiaturę gdzie po wwpisywaniu keyloggery i inne świństwa nie wykrywają co piszesz!

Link do pobrania:
http://www.kaspersky.com/kis_latest_versions?downlink=206910809

Pozdrawiam!

.harrycallahan
30-08-2009, 15:23
Przeczytaj cały artykuł i zapoznaj się z wszystkimi adnotacjami :

http://tibia.pl/poradniki/41857

tyle.

.enjoy

Shivek
31-08-2009, 09:08
Chcesz mieć pewność 100% że nie dostaniesz hacka, nawet mając Keyloggera? używaj Kaspersky Internet Security! Posiada on specjalną anty hakerską kklawiaturę gdzie po wwpisywaniu keyloggery i inne świństwa nie wykrywają co piszesz!
O fuck, to i tak Owntipja lub inny syf o podobnym sposobie działanie cię zhaxi.
hmmm a jakby było coś takiego że było by możliwe logowanie na konto tylko z jednego adresu ip? wtedy by nas nie okradali bo kazde ip jest unikalne wiec co wy na to?
O wielki Preclu... Czemuż zesłał takie dzieci neo. Było 1000kk razy! Jak masz zmienne IP, to po tobie...
Na hcak jest prosty sposób... Mieć muzg...

zygaa
01-09-2009, 19:28
Ale ja widzę że Ty nie posiadasz jak Ty to mówisz " muzgu" xD

Artur0
01-09-2009, 19:49
Ale ja widzę że Ty nie posiadasz jak Ty to mówisz " muzgu" xD

Nie wiem po co obrażasz użytkownika forum ;s "Muzgu" napisał w przenosni tak więc sam/a użyj muzgu:cup:

Co do tematu.
Zawsze jak się obawiam keyloggera robię formata. Jak dla mnie to najlepszy sposób i mam pewność, że nie hakną mnie w żaden sposób. I tak jak powiedział kolega Shivek. Najlepszy sposób żeby nie dać się haknąć to używać mózgu...