Pokaż pełną wersje : Inne Ciekawa akcja na poi DL's
Kilku osobowy team usiłuje zabić 149 ed, ofiara wykonuje trik, który sprawia spory problem napastnikom :)
http://www.speedy-share.com/data/618996749/18172467/38118024/trusded.cam
hardok123
27-08-2009, 00:12
jak dla mnie to debug na poczatkuf ilmiku wgl sie nie wlacza
sorry mialem wlaczona tibiecast
Ciekawe co się później stało :D Mógł wybić up i siedzieć tam :).
Rotfl, dobre xDD A i koleś miał utame. Obejrzałem specjalnie na 0.1 x speed. :P
hardok123
27-08-2009, 10:18
Rotfl, dobre xDD A i koleś miał utame. Obejrzałem specjalnie na 0.1 x speed. :P
własnie teraz sprawdzilem i rzeczywiście mial utame ; o dlaczego akurat teraz go tak jebneło, a wczesniej chodzil? przeciez mial full mane&hp.
Tahitope
27-08-2009, 11:32
@UP
bo wczesniej mial stone skina = d
Zawsze jak się wchodzi nie do swojego "rooma" tona ostatnim płomieniu się pada, choćby się miało 10k hp.
11:27 You deal 30 damage to Arkhaagon.
11:27 You lose 4172 mana.
11:27 You lose 895 hitpoints.
11:27 You are dead.
11:27 You were downgraded from Level 150 to Level 149.
:baby: nic dziwnego ze padl up ma racje :D
czy mogł bym prosić o rehost bo nie moge zassać z speedy?
czy mogł bym prosić o rehost bo nie moge zassać z speedy?
http://rapid share.com/files/272089218/trusded.cam.html ;)
K.Jay
Tyle, że to był przedostatni płomień. Koleś zapomniał o SSA i zaliczył zonka, tyle ;d
Fan_Dzidzi2
27-08-2009, 14:28
tak to jest jak sie kupuje postac; ]
Tyle, że to był przedostatni płomień. Koleś zapomniał o SSA i zaliczył zonka, tyle ;d
Dziwne...myślałem, że SSA przed ogniem nie chroni. Ale przyznaję, że nie wiem jak dokładnie działają te ognie na POI.
14:16 Arkhaagon: »HAHAHA
14:16 Arkhaagon: »NO UTAMO
14:16 Arkhaagon: »XD
14:16 Arkhaagon: »xD
No brain chyba
W ogóle, kolejny idiota z botem (nagrywający). Bosh, nawet utamo nie potrafią sami wcisnąć.
Co do zakończenia filmu:
Aug 26 2009, 20:26:05 CEST Killed at Level 149 by Lycus, Matiku Druid, Songo Leon and Woodynator.
Na co SSA jak i tak padł? I tak by padł.
Na co SSA jak i tak padł? I tak by padł.
Jak na co? Wcześniej też był na tej kratce i jakoś żył... Czy tam ten jego kolega. A tak ruszył się bez niego i padł.
mezowski86
27-08-2009, 15:59
Na pierwszych kratach traci się 300many/hp a na 2 albo trzech ostatnich traci się znacznie więcej, jedynie ze ssa można przeżyć. Jak miał ssa to tracił ok. 15:34 You lose 1271 mana.
Fan_Dzidzi2
27-08-2009, 16:25
do tego dwarven legi might ring i jechane kratke dalej, ciekawe czy ja bym pdl na swoim 227 ms ; d
w3gi3r3k
27-08-2009, 16:45
co ma ssa do ognia?:D<zal>
nie wiem jak to dokladnie chodzi ale za kazdym razem traci wiecej many , najpierw
16:16 You lose 300 mana.
16:18 You lose 631 mana.
16:18 You lose 300 mana.
16:19 You lose 3195 mana.
16:19 You lose 300 mana.
16:19You lose 4172 mana.
16:19 You lose 895 hitpoints.
Ale gdy dana profesja chce wejść nie do swojego pokoju z dźwigniami pada zawsze.
Fan_Dzidzi2
27-08-2009, 16:59
taniej by bylo przyniesc suppliesy bot knightem i lognac drugiego druida zeby bili na obu poziomach
w3gi3r3k
27-08-2009, 17:06
Ale gdy dana profesja chce wejść nie do swojego pokoju z dźwigniami pada zawsze.
a co to ma do tego skoro zostal mu jeszcze jeden ogien?wczesniej stal i on i jego ziomki na tym sqm w ostatnim jest trap jak juz bylo wczesniej pisane...
ja widzialem wersje ofiary, stal do konca potow i padl na koncu, jesli dobrze pamietam to jeszcze jeden ogar od nich padl, zreszta na samym poczatku bylo widac ze ogarnieci sa bardzo, to byla kwestia czasu az on tam poleci a ci nawet nie m wallowali, najlatwiej biegac za kims i cisnac hotkey z sd chyba ze to tez ma na bocie jak utame i cala reszte.
Kuronasuka
27-08-2009, 20:59
A możesz zapodac go na forum?
Masz jakies dowody ze na utamo + ssa nie przezyje? Bo juz pierdolisz glupoty po raz trzeci w tym temacie.
co ma ssa do ognia?:D<zal>
To nie byly zwykle fire fieldy <zal> ogladaj dokladnie a nie wypisujesz glupoty jak ten 'supporter'
Masz jakies dowody ze na utamo + ssa nie przezyje? Bo juz pierdolisz glupoty po raz trzeci w tym temacie.
A masz dowody, że tak nie jest?
"<zal>"
A masz dowody, że tak nie jest?
"<zal>"
Z roku na rok stajesz sie glupszy.
No brain chyba
W ogóle, kolejny idiota z botem (nagrywający). Bosh, nawet utamo nie potrafią sami wcisnąć.
Co do zakończenia filmu:
Aug 26 2009, 20:26:05 CEST Killed at Level 149 by Lycus, Matiku Druid, Songo Leon and Woodynator.
'Bosh' mial utamo wlaczone. Szkoda ze jush tego nie dojshales.
Fan_Dzidzi2
27-08-2009, 22:30
@up
od...sdkuj sie od Hermiony.
@Vasth
http://img269.imageshack.us/img269/6791/blankfacepalm224.gif (http://img269.imageshack.us/i/blankfacepalm224.gif/)
Z roku na rok stajesz sie glupszy.
Niektórzy głupsi już nie będą
'Bosh' mial utamo wlaczone. Szkoda ze jush tego nie dojshales.
Nie chodziło mi o sytuacje kiedy padł, bo widziałem, że miał utamo
14:16 Arkhaagon: »HAHAHA
14:16 Arkhaagon: »NO UTAMO
14:16 Arkhaagon: »XD
14:16 Arkhaagon: »xD
No brain chyba
Chodziło mi o to, że miał bota na utamo.
Nie bądź taki do przodu, bo ci nie wychodzi ;)
"<zal>" ;)
w3gi3r3k
28-08-2009, 08:43
To nie byly zwykle fire fieldy <zal> ogladaj dokladnie a nie wypisujesz glupoty jak ten 'supporter'
dziwne bo jakos pomagaja tam tylko firewalker boots a one co dziwne daja tylko i wylaczeni ochrone od ognia wiec co tu ma ssa?
Emo.emoo
28-08-2009, 09:43
To nie jest zwykly fire field, firewalker boots tu nie pomagaja. To jest searing fire ktory zabiera 300 hp na ture jak sie najdzie na niego. ZAWSZE zabiera 300hp od ognia, reszta dmg jest physical od ktorego dostajemy jesli idziemy zla droga na poi'u. Mozna go zredukowac m ringami i ssa, ale mimo to na ostatniej kratce obrywamy 100% calego hp chocbys mial ssa i wszystko czego tylko chcesz. Yo.
Cos strasznego, co ten koles odwalil, ja bym poszedl sie powiesic 8o
kochamcienzarufki
28-08-2009, 12:03
ja bym poszedl sie powiesic 8o
GL, miszczu.
Sir Dark Archeon
28-08-2009, 16:02
To nie jest zwykly fire field, firewalker boots tu nie pomagaja. To jest searing fire ktory zabiera 300 hp na ture jak sie najdzie na niego. ZAWSZE zabiera 300hp od ognia, reszta dmg jest physical od ktorego dostajemy jesli idziemy zla droga na poi'u. Mozna go zredukowac m ringami i ssa, ale mimo to na ostatniej kratce obrywamy 100% calego hp chocbys mial ssa i wszystko czego tylko chcesz. Yo.
To jest magiczny ogien, takie same sa w drodze do Mhardisa. To dziala jak fire field i obrazenia sa od ognia wiec ssa tu nie dziala. Zreszta widac to wyraznie na filmie ze zadaje obrazenia od ognia.
Osoba ktora idzie do zlego rooma dostaje 300hp dmg za kazdy nadpniety ogien. Im dluzej sie stoi tam tym wiecej dmg robi kolejny ogien. Mozna szybko przebiec i dostanie sie po 300hp za kazdy ale ostatni zawsze zabije bo zjada cala mane i hp niezaleznie od lvl. Testowane na ostatnim TS padniesz nawet jak masz 1000lvl. Im dluzej sie stoi na zlej sciezce tym wiecej hp beda zabierac kolejne ognie.
Typ ktory krecil filmik padl bo stal dlugo na 1 ogniu przez co efekt sie skumulowal i jak poszedl kratke dalej dostal hita za 5k+. Dopuki sie ruszal dostawal po 300hp. Jego kumple ktorzy szli po nim nie stali tak dlugo wiec dostawali mniejsze hity.
Na filmie wszystko dokladnie widac.
up@
To ma sens i jest w tym logika. Każdy kto ma jakieś pojęcie o POI wie , że ostatni ogień dla nie swojej profesji kończy się zabraniem 100% HP, więc ten co padł miał tego świadomość a co za tym idzie logiczne jest, że nie mógł tam wejść, a z drugiej strony im dłużej się stoi na tych ogniach w korytarzu dla nie swojej profesji, tym więcej zabiera HP po przejściu na kolejny sqm, więc padł jak szmata :)
A co do filmu to ci, co go chcieli ubić to placki na max :)
Kuronasuka
28-08-2009, 18:08
To jest magiczny ogien, takie same sa w drodze do Mhardisa. To dziala jak fire field i obrazenia sa od ognia wiec ssa tu nie dziala. Zreszta widac to wyraznie na filmie ze zadaje obrazenia od ognia.
Osoba ktora idzie do zlego rooma dostaje 300hp dmg za kazdy nadpniety ogien. Im dluzej sie stoi tam tym wiecej dmg robi kolejny ogien. Mozna szybko przebiec i dostanie sie po 300hp za kazdy ale ostatni zawsze zabije bo zjada cala mane i hp niezaleznie od lvl. Testowane na ostatnim TS padniesz nawet jak masz 1000lvl. Im dluzej sie stoi na zlej sciezce tym wiecej hp beda zabierac kolejne ognie.
Typ ktory krecil filmik padl bo stal dlugo na 1 ogniu przez co efekt sie skumulowal i jak poszedl kratke dalej dostal hita za 5k+. Dopuki sie ruszal dostawal po 300hp. Jego kumple ktorzy szli po nim nie stali tak dlugo wiec dostawali mniejsze hity.
Na filmie wszystko dokladnie widac.
Czyli jakby nie patrzec po kilku/kilkunastu minutach ci co lali tego gościa też powinni paść- przecież muszą jakoś wrócić :P
Mozliwe ze to ma sens z tym ze im dluzej stoisz, ale prawda jest tez ze te dmg 'dodatkowe' sa fizyczne wiec ssa zawsze troche pomoze nawet jezeli stalby tak dlugo ze dostalby 10k dmg to ssa zabierze te 80%, w wypadku gdy nie mial ssa skonczylo sie jak widac na f(a)ilmie jestem ciekaw czy przezylby gdyby nie zdjal ssa, bo w koncu nie byl to ostatni ogien
Kondziooo
28-08-2009, 22:49
spoko filmik ; D
kelvin19
29-08-2009, 20:55
Niestety, żaden link nie działa :(
Już działa, zapomniałem usunąć myślnik :D
hahaha no ale sie usmialem na koncu taka niespodzianka haha
pozdrawiam ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.