Pokaż pełną wersje : Szkoła Wojskowa w Szczecinie?
_Samuraj_
27-08-2009, 19:06
Witam!
Idę teraz do 3 gimnazjum, wypadało by zacząć myśleć nad liceum. Bardzo interesuje się wojskiem, głównie lotnictwem. Chciałbym po gimnazjum kształtować się w kierunku wojskowym (lotnictwo). I teraz mam takie pytanie, czy ktoś orientuje się czy w Szczecinie jest szkoła Wojskowa, z kierunkiem Lotnictwa? Jeśli nie ma takiej w Szczecinie, czy jest taka na terenie Zachodniopomorskim, nie daleko Szczecina? I ile trzeba zdobyć punktów na teście, jakie przedmioty najbardziej są przydatne w takim Liceum Wojskowym? Szukałem już chyba wszędzie ale nic nie znalazłem....
Z góry dziękuje za pomoc.
Wiadomo mi tylko o czymś takim: http://www.zspolice.pl/index.php?u=1&dir=nabor/2009_2010/szkoly&id=liceum w Policach. Czyli jest to normalne LO, tyle że w ramach zajęć możesz odbyć dwuletnie szkolenie wojskowe. O to Ci chodziło?
MasterofPuppets
27-08-2009, 21:31
Weź człowieku wejdź na jakieś forum o jednostkach wojskowych i tam sobie poszukaj zakładkę szkolenie czy coś, bo na forum o tibii to raczej duzo sie nie dowiesz :confused:
Napisz jeszcze na trade-channel :)
to jest owion, i uwierz mi, czyms takim nie zablysniesz. jezu, jak mnie tacy ludzie wkur*iają.
Chyba jest w Szczecinie takie LO. Kumpel chodzi do czegoś co imituje po części wojsko. Spytam i napiszę.
_Samuraj_
28-08-2009, 20:31
#Litawor
Dzięki, to też interesujące, ale nie o to mi chodziło.
#Erhion
Jeśli byś mógł, był bym wdzięczny...:)
Griendly
28-08-2009, 22:30
to jest owion, i uwierz mi, czyms takim nie zablysniesz. jezu, jak mnie tacy ludzie wkur*iają.
No ok, załóżmy że ja utworze temat o treści:
Siema, nie znacie jakiegoś fajnego monopolowego? Mieszkam we Wrocławiu Oś. Tibijskie blok 7, ale ten monopolowy musi być blisko i żeby mało ludzi było.
I co ? To jest owion więc wg. Ciebie jak napisze to to będzie w porządku?
Gierubesoen
28-08-2009, 22:48
No ok, załóżmy że ja utworze temat o treści:
Siema, nie znacie jakiegoś fajnego monopolowego? Mieszkam we Wrocławiu Oś. Tibijskie blok 7, ale ten monopolowy musi być blisko i żeby mało ludzi było.
I co ? To jest owion więc wg. Ciebie jak napisze to to będzie w porządku?
W tym momencie strzeliłeś samobója. Tak się składa, że akurat na tym forum udzielają się też osoby znacznie bardziej mądrzejsze od ciebie, które są w stanie pomóc. A jak założysz taki temat to większość uzna cię za debila, bo ani to śmieszne, ani żałosne, ani poważne. Forum jest po to by dyskutować, wymieniać poglądy i informacje, zadawać pytania- tak dla twojej wiadomości.
sphinx123
28-08-2009, 22:50
W Dęblinie jest szkoła jakaś taka właśnie.
Dęblin nie jest blisko szczecina, kole.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.