Pokaż pełną wersje : fast exp !
stoczniowekeke
28-08-2009, 16:01
Witam, na wstępie proszę o rady DOŚWIADCZONYCH GRACZY <a nie jakiegoś sorka z carlin...>
więc najsampierw przedstawię sytuację :
po weekendzie kupuje pacc na 90 dni, aktualnie mam nowe konto mam tam 8 lvl sorca, i tutaj moje pytanie : proszę poradźcie mi gdzie szybko wbije 45~ lvl
mam do zwastowania równo 70 k, eq nie muszę kupować mam z drugiej postaci <HotM, Spirit cloakm, BoH, Guardian/vamp shield, stanradzik potem sie dokupi>
chodzi mi o jak najszybszy exp od 8 do 50 lvl waste ofc może być 70 k to nie dużo ale jeśli będzie za mało to dokopie
więc piszcie !
do 20 roty na lb a potem stone tomb/peninsula tomb za tp z blokerem.
FerdekKiepski
28-08-2009, 16:39
Aahaha nie ma jak szczery allegrowicz ;p
Co do expa to do 20 roty.
Do 33lvl tomby, 33-38 earth elementale (mozesz nawet do 50 jak ci sie nie znudzi),38+ worker golemy i tak mozesz wbic 50 lvl ^^
stoczniowekeke
28-08-2009, 17:22
Aahaha nie ma jak szczery allegrowicz ;p
Co do expa to do 20 roty.
Do 33lvl tomby, 33-38 earth elementale (mozesz nawet do 50 jak ci sie nie znudzi),38+ worker golemy i tak mozesz wbic 50 lvl ^^
why allegrowicz ? :o to mój pierwszy pacc xd
słyszałem ze od earthów o wiele lepiej expi się na acientach więc, jak to jest
@edit tomby z blokerem odpadają, nie mam blokera, to jaka najlepsza tomba do expienia solo bedzie ?
FerdekKiepski
28-08-2009, 18:03
@up
"chodzi mi o jak najszybszy exp od 8 do 50 lvl waste ofc może być 70 k to nie dużo ale jeśli będzie za mało to dokopie"
Zrozumialem ze jak 70k sie skonczy to dokupisz kasy z allegro...
Co do ancientow to przed 40lvlem nie ma co na nie isc najlepiej na okolo 50 lvlu, wedlug mnie.
Ale tak ancienty sa ok.
Myśle ze tarpid tomb za tp bedzie ok z tym ze na 20+ trzeba uwazac ale exp bardzo dobry.
Są tam 2 bonebeasty, dsy, vampy ale da sie ogarnac.
Jak wolisz cos spokojniejszego to shadow tomb przed tp (1 vamp), poznasz mape i bedziesz wiedzial jak sie tam poruszac, bo z tego co pamietam sa tam fe ktorych raczej nie warto bic.
stoczniowekeke
28-08-2009, 19:04
no dzieki ferdek za info jeszcze tylko jedno pytanie, gdzie bedzię taka dobra miejscówa z ee ? <tak żebym się nie wyjebał na 33 lvl xd>
@edit, a ty myślisz że z kąd kase sie bierze ? albo z cashmakera albo z allegro...
FerdekKiepski
28-08-2009, 20:21
Tak dlatego pisalem ze jestes allegrowiczem ;p
A ja mam kase z cashmakerow ^^ ale to niewazne ;p
No co do earthow to dasz rade w edron ( expilem tam 40 edem i wyrabialem a pamietaj ze ty masz woi i walisz po 90 w nie z samego wanda+ flam)
Czasami 2 na pysk ale na exurce wyrobisz spoko.
Zdarza sie ze ruluja pod wejscie kilka, zabijasz i potem jest spoko.
Kasy leci mniej niz przed upem ale chyba itak niemalo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.