Pokaż pełną wersje : Czy przydal by sie nowy Boss ??
Według mnie to Ghazbaran jest już cieki przy takich lvl jakie są w tibi
Przydał by się nowy boss :) A co wy o tym sądzicie?
szmerak_ek
29-08-2009, 17:16
Powiem ci jedno nie jest łatwe pokonanie Ghazbarana. Ostatnio po raz pierwszy od 4 ataków pokonali Ghazbarana na pacerze...
Tak samo Ferumbras jeszcze jeden z nielicznych bosów których ciężko pokonać =)
Pozdrawiam,
Tibijczyk222
29-08-2009, 19:09
Chacky
Brałeś udział w walce z ghazem ,że mówisz ,że jest cienki?
Wydaje mi się ,że to nie ghaz jest najsilniejszy tylko jednak ferumbras.
Narazie myślę że nie potrzebne nowe bossy.
Chacky
Brałeś udział w walce z ghazem ,że mówisz ,że jest cienki?
Wydaje mi się ,że to nie ghaz jest najsilniejszy tylko jednak ferumbras.
Naazie myyślę że nie potrzebne nowe bossy.Nie tyle sam feumbras, cco ten room z Feumbrasem, Sam feumbras suumuje chyba ok 4 demony + są 3 Wieże które tworzą po 3 demony, więc razem to daje 13~ + oczywiscie sam boss feumbras.
Dokładnie i co da nowy boss prędzej czy później znowu będzie "cienki" wg ciebie, poza tym ten post powinien być na tibi com bo cipy tu nie zaglądają pozdro.
Clockwerk
01-09-2009, 11:33
moim zdaniem nie powinni dodawać nic nowego tylko ulepszyć PoI bossy i IQ bossy !!!
i to bardzo
Po pierwsze jeżeli potwór jest cienki to zabij go solo. ;p
Co z tego, że takie lvle, nawet jakby poszło z 15 największych lvli w tibii to mogliby mieć trudności, a nawet zgony (zależy jak zgrana ekipa).
Ghazbaran jest o wiele mocniejszy od ferumbrasa, tylko że na feru jest od razu dużo demów i mało miejsca do ogarnięcia. Co go ghaza to można się ustawić (shooterzy na schodach).
Do tego ghaz potrafi walnąć z łapy ponad 2500, czego feru nie dokona nawet z combo...
Według mnie to Ghazbaran jest już cieki przy takich lvl jakie są w tibi
Przydał by się nowy boss :) A co wy o tym sądzicie?
ta, wiecej otsow, na rl pewnie nawet komunikatu nie widziales ;/
..::QRAS::..
05-09-2009, 11:36
ja dla urozmaicenia wprowadzilbym bossy ale takie jak :rat , spider , rot itp ^^
taaa na 10 Ghazow/Ferdkow 1 nie umia zabić...
Przydalby sie jakis nowy boss, chydzby zeby urozmiaicic
Ta, dodajcie wiecej bossow, nooby beda mialy co ogladac. Nie wypowiadajcie sie ze bossy sa za slabe, jak widzicie je jedynie na filmach,
tu nie chodzi słabe/mocne tylko o to że co chwila komunikat że Ghaz/Ferdzio padł na jakimś serwie...
przydało by sie coś nowego bo niedługo będzie tak jak z POI bossami że pare dziennie pada...
i przydały by się jakieś słabsze bossy np. dla Waspów koło Thais Wasp Queen np. :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.