zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Inne [Ała] Bolalo chyba

Etal
31-08-2009, 15:03
http://www.youtube.com/watch?v=nANm5LzySKA

no to sobie wasyl pograł

Hakuje_palte_sety
31-08-2009, 15:09
Ten wasyl to ten murzyn czy ten biały ?

NoToTak
31-08-2009, 15:13

Ten zolty to "Wasyl":cup:

MasterofPuppets
31-08-2009, 15:13
Próbujesz być fajny ?

Seeleesee1992
31-08-2009, 15:24
Szkoda chłopa, co tu dużo mówić. Na jego miejsce do reprezentacji na wrześniowe mecze powołali Jakuba Rzeźniczaka... Jak dla mnie to spore osłabienie naszej repry ;P

sir rafski
31-08-2009, 15:32

Czy ty jestes kretynem czy Ola Rzepka?
a co za róznica przeciez to jest to samo :O

Clockwerk
31-08-2009, 15:40
musiało boleć...
biedny murzyn tylko buta zmarnował !

Gelt
31-08-2009, 16:05
Polecam komentarze. Ahh ta tolerancja.

Co do filmu, nie wydaje mi się, by koleś zrobił to specjalnie.

Seeleesee1992
31-08-2009, 16:12
@up
Mi się wydaje, że gdyby chciał to by przeskoczył tą nogę (a nie na nią naskoczył)… Ale na pewno nie chciał TAKIEGO efektu swojego zachowania…

Etal
31-08-2009, 16:23
Mi się wydaje że było średnio czysto, dostał czerwona kartkę a faul to faul. Taki sport.

Elders
31-08-2009, 18:01
Polecam komentarze. Ahh ta tolerancja.

Co do filmu, nie wydaje mi się, by koleś zrobił to specjalnie.

Niestety ale on to zrobił celowo. Gram już sporo czasu w piłkę i przeskoczenie nie jest żadnym problemem.Jest to nawet już nawyk. Witsel wiedział napewno 1-2 sec. wczesniej, że będzie wślizg i nie zdoła utrzymać się przy piłce. Oczywiście nie wiedział, że po takim faulu spowoduje tak groźną kontuzje ( dwa złamania otwarte ) . Moja kara - dyskwalifikacja do końca sezonu ! Niech to będzie nauczka dla kolejnych brutali ;)

EDIT

http://img408.imageshack.us/img408/8241/69588166.jpg (http://img408.imageshack.us/i/69588166.jpg/)

http://img142.imageshack.us/img142/1431/41741862.jpg (http://img142.imageshack.us/i/41741862.jpg/)

Nie celowo? Żaden zawodnik nie powinien się tak zachować i w ogóle tak stopy ułożyć. Jeszcze z wyprostowaną nogą. Jednak dyskwalifikacja do końca życia ;D

Dr3am
31-08-2009, 18:37
Paul Scholes łamał piszczele strzałami z wolnych. (Jak by co mogli podskoczyć, nie chcieli.)
A Co do tej sytuacji, to atakujący mógł położyć nogę na mórawie w ostatnim momęcie, ale ON NIE CHCIAŁ ! Dlaczego? Jeżeli atakuje się piłkę to się nie wchodzi na pędzącą futbolówkę nakładką. Dlaczego? Można skręcić kostke i jest nie wygodnie?!
Poprostu chciał popełnić przewinienie.
Druga sprawa, Wasilewski też grał nie raz twardo, czasami zbyt twardo i niekiedy mało fair play, co nie znaczy, że mu się to należało.

Co prawda są przypadki, że po takich i innych nawet bardziej ciężkich kontuzjach piłkarze wracali do gry (Larsson, Cisse,...), ale na to trzeba czasu.
-Nastawienie nogi, gibs (6-8 tygodni), nie wiem jak z więzadłami itp... (czyli od 0 do 26 tygodni+), rehabilitacja 4+ tygodni....
Powiedzmy sobie szczerze, z Irlandią to on nie zagra... <czarny humor>.
A tak poważnie, 9-12 miesięcy wyjęte z życia jeżeli tylko kości są złamane.

--- Dr3am dodał 3 minut i 6 sekund później ---

Nie celowo? Żaden zawodnik nie powinien się tak zachować i w ogóle tak stopy ułożyć. Jeszcze z wyprostowaną nogą. Jednak dyskwalifikacja do końca życia ;D

To się nazywa nakładka - wyjdz czasem na dwór a nie tibia... i niech ktoś mi powie, że jest spoko cool a w tibie gra bo na niej zarabia....

Do końca życia to w tibii powinny być bany za bota... n/c

Swiety
31-08-2009, 21:25
@2up
100% to samo co napisałem w innym temacie. A tu prosze co kapitan tego klubiku o tym powiedział:
http://www.weszlo.com/news/3565

A do siebie wg lekarza ma dochodzić 10-12 miesięcy (sportowefakty.pl)

adeekk1989
31-08-2009, 21:30
Moim zdaniem należałoby kogoś takiego zdyskwalifikować na co najmniej rok grania. Dziwią mnie słowa tych, którzy zasłaniają się przypadkiem. A jak ktoś kogoś niechcący potrąci przez przypadek to nie odpowiada za to ?
Głupie tłumaczenie. Szkoda Wasyla... Na prawdę szkoda. Jeszcze ta jego rozpacz jak zobaczył swoją nogę.

Dr3am
31-08-2009, 22:22
Moim zdaniem należałoby kogoś takiego zdyskwalifikować na co najmniej rok grania. Dziwią mnie słowa tych, którzy zasłaniają się przypadkiem. A jak ktoś kogoś niechcący potrąci przez przypadek to nie odpowiada za to ?
Głupie tłumaczenie. Szkoda Wasyla... Na prawdę szkoda. Jeszcze ta jego rozpacz jak zobaczył swoją nogę.
To niech cie nie dziwią bo o przypadku w takiej sytuacji mogą mówić ludzie którzy grają w tibie 10h+ dziennie i nie mają czasu na sport.
Ja wiem, że tego można było uniknąć. Widać to po filmiku, ale też wiem jak się człowiek zachowuje jak chce uniknąć fałlu na kimś.
Zawodnik w czerwonej koszulce równie dobrze mógł postawić stopę przed Wasilewskim i odbijając się z niej przeskoczyć go.
Wasyl i tak ruszył w pilkę która opuściła boisko.
Co do kary, to zapomnijcie o dyskfalifikacjach czy coś. To nie tibia tu nie ma banów....
Na klub, może zawodnika zostanie nałożona kara finansowa. Gracz może zostać zawieszony na 2-5 mecze ligowe.
Aby odsunąc gracza od piłki (zawiesić jego karte zawodniczą) musiał by on złamać prawo (np. Adrian Mutu po 4 miesiąc w CFC za branie kokainy dyskfalifikacja na 2 lata).
Druga sprawa oni zarabiają (w anderlechcie) po 60.000 euro / miesiąc (Smolarek dostawał w Borussi 120.000 euro a w hiszpani 125.000).
A i jeszcze to:
http://www.youtube.com/watch?v=3-HiskViZko
Bosingwa za to nie pałzował ani 1 minuty meczu xD a tu wejscie było typowo nie sportowe.
A to że piłka nożna to ostry sport i się zawsze gra do końca jak się chce być najlepszym:
http://www.youtube.com/watch?v=pZazU9OjrCA&feature=related

ZapodajMuze
31-08-2009, 22:25
Marudzicie , trudno stalo sie i tyle . Malo takich kontuzji bylo ?

@edit
To nie jego wina chcial zatrzymac pilke zauwazcie ze jego stopa jest zatrzymala sie w miejscu z ktorego zostala wykopana pilka .

Seeleesee1992
31-08-2009, 22:29
Marudzicie , trudno stalo sie i tyle . Malo takich kontuzji bylo ?A jak dużo było, to nie można sobie podyskutować o tej? :/

Etal
31-08-2009, 23:06
Paul Scholes łamał piszczele strzałami z wolnych. (Jak by co mogli podskoczyć, nie chcieli.)
A Co do tej sytuacji, to atakujący mógł położyć nogę na mórawie w ostatnim momęcie, ale ON NIE CHCIAŁ ! Dlaczego? Jeżeli atakuje się piłkę to się nie wchodzi na pędzącą futbolówkę nakładką. Dlaczego? Można skręcić kostke i jest nie wygodnie?!
Poprostu chciał popełnić przewinienie.
Druga sprawa, Wasilewski też grał nie raz twardo, czasami zbyt twardo i niekiedy mało fair play, co nie znaczy, że mu się to należało.

Co prawda są przypadki, że po takich i innych nawet bardziej ciężkich kontuzjach piłkarze wracali do gry (Larsson, Cisse,...), ale na to trzeba czasu.
-Nastawienie nogi, gibs (6-8 tygodni), nie wiem jak z więzadłami itp... (czyli od 0 do 26 tygodni+), rehabilitacja 4+ tygodni....
Powiedzmy sobie szczerze, z Irlandią to on nie zagra... <czarny humor>.
A tak poważnie, 9-12 miesięcy wyjęte z życia jeżeli tylko kości są złamane.[QUOTE]

No dobra, ale co z tego ze za 2 lata pogra sobie w piłkę? 2 lata wyjęcie z kariery pilkarskiej to jest niestety duzo. napewno nie bedzie tak ze poskladaja mu wyleczy i odrazu bedzie grac tak samo.

--- Etal dodał 2 minut i 24 sekund później ---

[QUOTE=ZapodajMuze;2639011]Marudzicie , trudno stalo sie i tyle . Malo takich kontuzji bylo ?

@edit
To nie jego wina chcial zatrzymac pilke zauwazcie ze jego stopa jest zatrzymala sie w miejscu z ktorego zostala wykopana pilka .

"To nie jego wina chcial zatrzymac pilke zauwazcie ze jego stopa jest zatrzymala sie w miejscu z ktorego zostala wykopana pilka "

Hmmm, jesteś slepy czy niewidomy? Czy po prostu nie wiesz co to znaczy faul?

Czy jezeli pilkarz widzi ze ktos w niego leci z wslizgiem to ten probuje zatrzymac pilke przy lini autowej? nigdy tak nie bylo i nie bedzie bo jak zatrzymalby pilke to on by ja wybil i pewnie jeszcze po rikoszecie atakowanego wslizgiem by na out poszla

Gelt
31-08-2009, 23:27
To się nazywa nakładka - wyjdz czasem na dwór a nie tibia... i niech ktoś mi powie, że jest spoko cool a w tibie gra bo na niej zarabia....

Tak się składa, że nie każdy musi wiedzieć co to nakładka. Mnie np. w ogóle nie kręci piłka nożna ani cokolwiek z nią związanego. Nie próbuj być złośliwy bo ktoś nei wie czegoś, czym Ty się interesujesz.

Dziecinne jest wjeżdżanie na ludzi którzy uznali to za przypadek.

Kizon3
02-09-2009, 14:15
Zawieszony do konca roku.

Argen
02-09-2009, 15:04
To niech cie nie dziwią bo o przypadku w takiej sytuacji mogą mówić ludzie którzy grają w tibie 10h+ dziennie i nie mają czasu na sport.

Życiowa alternatywa - piłka albo tibia. Enjoy your simple life. : *

ciunki
02-09-2009, 23:17
Widać, kto tu nie jadł danonków.

T3H_VirUs
03-09-2009, 01:27
Ja wielkim piłkarzem nie jestem, ale jak biegniesz do piłki to raczej ją obserwujesz i biegniesz do niej a nie po przeciwniku wjeżdzając mu na pełnym biegu wyprostowaną nogą... nie sądzicie? : p

Dombro
03-09-2009, 18:52
Szkoda chłopa, co tu dużo mówić. Na jego miejsce do reprezentacji na wrześniowe mecze powołali Jakuba Rzeźniczaka... Jak dla mnie to spore osłabienie naszej repry ;P

Można ją osłabić??O.o
Co do wejścia to było to celowe, widać to na filmie

G17
04-09-2009, 15:38
gówno celowe
to działo sie w ulamku sekundy
http://www.youtube.com/watch?v=nXubI41mk90&feature=related
nie on jedyny polamal se noge podczas mecza

Haffciu
09-09-2009, 15:13
On teraz bd miał śrubę w piszczeli i potem rehabilitacja...