Pokaż pełną wersje : Przełom w społeczności Tibijskiej - Ventrilo tibia.pl ?
adeekk1989
31-08-2009, 21:13
Co Wy na to aby stworzyć serwer vt ? przyjemnie byłoby sobie pogadać podczas gry, wymienić opinie, sugestie czy najzwyczajniej w świecie pomóc innym, tym mniej doświadczonym ?
Ciekaw jestem czy wpadnie Wam ta sugestia do głowy.
Pozdrawiam, Adek
CytrynowySorbet
31-08-2009, 21:27
przyjemnie byłoby sobie pogadać
BUAHAHAHA chyba żartujesz.
adeekk1989
31-08-2009, 21:33
BUAHAHAHA chyba żartujesz.
Co Twój post wniósł do tematu ? Umiesz się tylko napinać ?
Wyjdź na ulicę i sobie pokrzycz trochę bo widzę, że ta Tibia chyba cały mózg Ci przyćmiła.
Pytanie jest skierowane głównie do ludzi normalnych i co jak co ale widzę, że i ograniczenia wiekowe wypadałoby przy czymś takim wprowadzić bo niektórzy nie dorośli jeszcze do normalnej bez napinkowej rozmowy.
piternet
31-08-2009, 21:43
Pomysł dobry, niby jest irc chat, ale to przestarzałe zdeka.
Choć pewnie i tak nie wypali, gdzieś był nawet popularny temat o servie t.pl teamspeka i też nie wypaliło ;s
Pytanie jest skierowane głównie do ludzi normalnych i co jak co ale widzę, że i ograniczenia wiekowe wypadałoby przy czymś takim wprowadzić bo niektórzy nie dorośli jeszcze do normalnej bez napinkowej rozmowy.
Nie ujmując Cytrynowemu (bo to swuj chłop), ale właśnie uzyskałeś odpowiedź na to, co by się na owym vencie działo.
Tutaj w zasadzie można zakończyć tą dyskusje : d.
adeekk1989
31-08-2009, 21:49
W takim razie ja to sam ogarnę i pokażę Wam, że się mylicie. :)
Bez żadnej ironii mogę życzyć powodzenia ;)
CytrynowySorbet
31-08-2009, 21:57
Co Twój post wniósł do tematu ? Umiesz się tylko napinać ?
Wyjdź na ulicę i sobie pokrzycz trochę bo widzę, że ta Tibia chyba cały mózg Ci przyćmiła.
Masz świadomośc co by się na tym vencie działo? Spójrz na dział wojen i przenieś to na rozmowy głosowe :s...
Po prostu duża większość ludzi z tego forum nie potrafi utrzymać rozmowy chociaż na średnim poziomie. Siedzenie na takim kanale nie byłoby przyjemne, chyba że chcesz posłuchać mieszanki wulgaryzmów z śmiechem.
adeekk1989
01-09-2009, 00:29
Masz świadomośc co by się na tym vencie działo? Spójrz na dział wojen i przenieś to na rozmowy głosowe :s...
Po prostu duża większość ludzi z tego forum nie potrafi utrzymać rozmowy chociaż na średnim poziomie. Siedzenie na takim kanale nie byłoby przyjemne, chyba że chcesz posłuchać mieszanki wulgaryzmów z śmiechem.
Dlatego też ja to ogarnę. Kto jest zainteresowany pisać na priv.
Ps. Źle odebrałem Twój post. Myślałem, że w trochę innym znaczeniu był, ale tak to bywa. Nie zawsze pismo oddaje emocje.
@Up
Jestem PEWIEN, że to się nie uda. Użytkownicy tego forum nie są gotowi na 1 normalną rozmowę w swoim życiu. ;D
(Teraz pewnie każdy się zastanawia "I KTO TO MÓWI?!")
Ja z ironią również życzę powodzenia.
Jestem ZA, ale zapłac za to sam : )
Aron Roar
08-09-2009, 18:51
To ja :]
Aron Roar
08-09-2009, 21:49
No ba, czym by było to forum bez naczelnego idioty i spamera w mojej postaci?
@up
http://img269.imageshack.us/img269/6791/blankfacepalm224.gif (http://img269.imageshack.us/i/blankfacepalm224.gif/)
@down
Nie chce mi się hostować : /
Kuronasuka
08-09-2009, 23:26
Rybka weź innego facepalma znajdź, bo ten już nudny się zrobił :P
@Autor: Na razie nie mamy w planach otwierania (oraz sponsorowania) servera ventrilo.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.