zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Składanie nowego Kompa

Tiestox
01-09-2009, 15:39
Witam wszystkich,
ostatnio naszło mnie na zmiane mojego starego kompa na cos co pociagneło by gta 4 i takie tam ,ale nie bede sie rozpisywał wiec przejde do rzeczy. Mam do dyspozycji 2000zł i tu sie rodzi pytanie co jeszcze dokupic lub zmienic , oto zestaw

Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P - 495zł
AMD PHENOM II X3 720 - 378zł
Asus GeForce CUDA GTS250 - 462zł
Chieftec GPS-550AB-A - 206zł
są to cenny netto i jeszcze kilka pytan jaki dysk i ram ddr3 i czy to jest dobry zestaw

Dj Fara0n
01-09-2009, 16:07
Hmm nie przypominam sobie, żeby zamknęli www.pclab.pl , gdzie w przeciwieństwie do tego forum siedzi trochę specjalistów, którzy potrafią naprawdę pomóc, bo w tym siedzą już jakiś czas. Tutaj możesz się jedynie dowiedzieć, że ATI ssie albo Geforce to gówno i nic więcej, dlatego nie chcę cie wyganiać, bo to nie ja tu rządzę ale lepiej s*******aj stąd dla własnego dobra, póki jeszcze żaden z tutejszych mędrców nie nawciskał ci kłamstw wyssanych z palca.

Erhion
01-09-2009, 17:58
Hmm nie przypominam sobie, żeby zamknęli www.pclab.pl , gdzie w przeciwieństwie do tego forum siedzi trochę specjalistów, którzy potrafią naprawdę pomóc, bo w tym siedzą już jakiś czas. Tutaj możesz się jedynie dowiedzieć, że ATI ssie albo Geforce to gówno i nic więcej, dlatego nie chcę cie wyganiać, bo to nie ja tu rządzę ale lepiej s*******aj stąd dla własnego dobra, póki jeszcze żaden z tutejszych mędrców nie nawciskał ci kłamstw wyssanych z palca.

Kurna, dawno z nikim na tym forum się tak nie zgadzałem jak z tobą. :D