Pokaż pełną wersje : Stefan i Przyjaciele
Strona "Stefan i przyjaciele" została zrobiona w macromedia flash. Filmy opowiadają o przygodach stefana oraz kilku jego przyjaciół. Humor we flashah jest dość specyficzny i nie każdy go zrozumie. Wiem po kilku osobach, które oglądały filmy, że przestali je oglądać na 3-4 epizodzie ponieważ są "lipne". Niestety każdy jakoś zaczynal i robił na samym początku "lipy". Nie jestem autorem wszystkich flashy. Każdy może zostać stwórcą Stefan, jeżeli posiada program flash, troche chęci i pomysł co do następnego epizodu. Zapraszam na www.stefan-kin.prv.pl Wielka prośba nie odchodzcie od oglądania na 2-3 odcinku. Jak już pisałem, każdy ma ciężkie początki (nie omineło to także mnie:().
PS. Zachęcam do zaglądania na forum. Może wreszcie coś sie tam ruszy.
Vanhelsen
03-01-2005, 18:22
Właśnie jestem w trakcie oglądania filmików, zaraz napisze coś o nich.
<dzingel bels, dzingel bels param param pa pa param param pa pa>
Ooo....:
Dawno dawno temu.... :D
Ale fajna stronka, full wypas te flache:]
obejrzalem 1 i ostatnio odcinek i se dalem spokoj -.-'
Matheous
03-01-2005, 22:13
ALE GOWNO!!!
Obejrzalem pierwsze 4 odcinki. Pomyslalem 'Poczatki sa trudne, dobra.' Wlaczam piaty. Napisy leca przez godzine. W koncu sie wnerwilem i wylaczylem. Powiedziales ze potem jest lepiej, wiec wlaczylem ostatni. Jakies latajace glowy !?!?!?!?!
Wez skasuj ta strone, wszystkie flashe i nie rob sobie siary.
Maniak Hip-Hopu
03-01-2005, 22:17
Czemu jak klikam na jakis epizod to ni sie nie dzieje ? Help me plx :D
Gonzo von Krenzel
03-01-2005, 22:32
Uahahahahahahahahahahahahaa!!
Epizod 12!
:D:D:D
Wydupaj zasrany dromaderze! Haaaahahahahahaha! OMG! :D:D :) :)
Dobre, dobre. Mi się podoba ;).
P.S. Damn! Drom podmienił emotki! Nie ma już mikołajów! :(
Vanhelsen
03-01-2005, 23:57
A mi się podobają, może być :) tylko te napisy, boshe ratuj, jedynie 3 odcinek miał dobre napisy 8o8o8o
Jakie latające głowy? -_-' Gdybyś obejrzał wszystkie pokolei odcinki to być wiedział, że Stefan i młody rozmawiają ze sobą :>. Aha i w działe założenia jest napisane wyraznie
Wszystkie flashe z założenia mają być rysowane innym
stylem (tak jak animatrix). Dlatego potrzebujemy
Waszej pomocy!!
Pisałem coś jeszcze na początku
Humor we flashah jest dość specyficzny i nie każdy go zrozumie
Dobra nie będe nikogo zmuszał do oglądania. Każdy ma inne gusta a o gustach się nie dyskutuje :) .
PS.Coś serwer nic-nac padł :/ Jeżeli będzie sprawnie działał podam 3 linki do moich flashy o tematyce UO (ultima online), które zrobiłem z moim kolegą Noiproxem
Oto te linki.
http://nic-nac-project.de/~kalwin/zs/filmy/film7.html
http://nic-nac-project.de/~kalwin/zs/filmy/film8.html
http://nic-nac-project.de/~kalwin/zs/filmy/sesja.html
Armia 2 jest kontynuacja armi 1. Miłego oglądania. Czekam na ocene.
Ale fajna stronka, full wypas te flache:]
nie no chyba sie czepiam , ale w każdym prawie temacie widze twój post który się zaczyna " super,cool,fullwypas"
Matheous
04-01-2005, 16:45
@gorgi-no bo LOLO to jest taki user co lazi po tematach i nabija se posty txtami 'Full wypas extra super'... Sigh...
@Kalwin-hahaaha wielki mi humor 'Gdize chleb?' 'Nie bylo w sklepie' koniec flasha... Ej, moze ja jestem po***any, ale mi sie wydaje ze tam nawet zadnego zartu nie ma... No i z tymi latajacymi lbami to wiesz, KAPLEM SIE ze oni rozmawiaja tylko co za debile przedstawiaja rozmowe jako latajace dookola lby??????
Żenada te filmiki, obejrzałem cały 1 i wyłączyłem, w cholerę z takim kitem..
Hmm, ogólnie spox, może będzie lepiej, ale pierwsze ileśtam epizodów powinieneś przemyśleć... Może po prostu narysuj je od nowa jako jeden epizod? Ochota przechodzi naprawdę... A błędy ortograficzne - pisze, że specjalne, ale jednak to wygląda kiepsko.
EDIT:
Aaa, zapomniałbym... Tego tesktu jest za wiele, my chcemy zobaczyć całą akcję.
To jest fakt - to jest rzecz gustu bo to jest bardzo ciężki humor. Ale epizod 1 mi sie cholernie spodobał :D, choc drugi raz go juz nie obejrze.
Właśnie powstaje Epizod 15 w moim wykonaniu (bo jak już pisałem nie tylko ja zrobiłem te flashe). Powinien wszystkich w pełni usatysfakcjonować.
Jak to młody powiedzał "CZAS NA RZEŹŃ!!!!"
Kavkospijacz
04-01-2005, 20:15
Obejrzałem pierwszy odcinek i nawet....spoko był!!
Teraz zabieram sie za następne!!Nie jest to takie złe ,serio!!!!
Tylko prosze się ze mnie nie nabijać i pisać prawde
btw. czekam nadal na ocene flashy uo :)
Wild Dragon
05-01-2005, 14:39
Kij wie, czemu zabrałam się za epizod 5 (Taak, czerstwy chlebek się upiekł ;P...)
Zależy tu od poczucia humoru , mi np. tekst na dwie strony + krótki komix raczej nie wystarcza , ale pomysły Ty to masz ...
Kavkospijacz
05-01-2005, 19:03
Pierwszy flash nie był nawet taki zły przyznam,ale nastepne to masakra ,strasznie krótkie i mało zabawne!!!
Chociaz musze pogratulowac ze podjał sie zrobienia tej historii, widac ze duzo sie napracował!!!!!
Nikt nie skomentuje flashy UO? ;(
Popraw:
Szybsze napisy,dłuższe odcinki muzykę i może coś z tego wyjdzie jak na początek to nieźle mnie do gustu nie przypadło
Takie głupie, że aż śmieszne xD
Ale widać, że flasha to się nauczyłeś obsługiwać ...
Wy piszecie o Stefanie? A ja chce ocene UO flashy :(
Matheous
10-01-2005, 18:37
Flashe o Stefq zasysaja.
Flashe o UO zasysaja.
Lepiej ci?-.-
Czujesz się dowartościowany po tym poscie? Wiem, że nie lubisz Stefana, ale mniej troche szacunku na ludzi z zewnątrz. Jak widać kultura nie jest twoją mocną stroną.
Matheous
11-01-2005, 15:27
Blah. Moje zdanie plx? Chciales ocene, masz ocene. Co, nie podoba sie ocena? To bierz zabawki i spieprzaj do drugiej piaskownicy.
A wogole to chcialem zebys sie w koncu zamknal z tym nabijaniem postow w stylu 'Oceeencie UO flaashaa plzzzz'...
Pisze się w ogóle a nie "wogóle". Nie wiem dlaczego większośc ludzi tak pisze.
A czy ja napisałem, że nie podoba mi się ocena? Napisałem tylko, że nie masz szacunku do ludzi (przynajmniej do mnie). Twojego poprzedniego posta odebrałem tak "Weź spieprzaj stefan sux flashe uo sux. Może być?"
Straszne...Nawet z włączeniem muszą być kłopoty.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.