Pokaż pełną wersje : Nurtujące mnie pytania - Palladyn
1.
Steel helm, Rangers cloak, Plate legs, Dwarven Shield i Speary, zamienić to na C seta [Helm,Legs,Arm,Shield]?
Czy może jakieś inne EQ?
2.
Zacząć expić już na skillach 43/34 czy doskillować 50/50 i wtedy czy jeszcze większe skille i dopiero expić?
3.
Na czym expić mając 15 lvl i skille 43/34?
4.
Giant Spider solo? Dam radę?
5.
Speary czy Crossbow i bolty?
6.
Na czym i czym skillować mając 15 lvl i skille 43/34?
7.
Na co zbierać kase? / W co zainwestować?
8.
Z czym biegać na hunty?
9.
Na którym lvl i jakich skillach solować draga?
// Jak coś mi się przypomni to dopiszę.
na początku wbij 70 skilla, to pogadamy
Się wysiliłeś człowieku, szczyt twoich możliwości co nie? :baby:
Iski1906
02-09-2009, 15:18
1.Na niskim lvl to ja wcale eq nie nosiłem jedynie tarcze żeby zabrać jak najwięcej spear.
2.
Doskiluj 50 i exp spokojnie do 40 przy nim dobrze by było jakbyś miał 75
3.
Zamek koło ab, cyklopy pod i nad thais również te na pohu, kopalnie dwarfów, tomb pod mont sternum, mintwalin roty na fibuli
4.
Nie dasz zaczekaj do minimum 40 i to jeśli masz bohy
5.
Speary potem royal
6.
Na 15 miałem już ponad 50 biegałem na trolach.
7.
BOHY
8.
Speary potem royal speary no i oczywiście manasy i healty
9.
Solować draga palem i na 10 dasz rade ale profit będziesz miał dopiero na wyższym lvl i wyższych skilach
Hugo-rek
02-09-2009, 15:24
Pallka dobrego nigdy nie miałem ,więc odpowiem tylko na pare pytań
1.
Eq możesz zmienić stopniowo zaczynając od helmetu - wkońcu bardzo lekki jest
na legach to się nie znam ,ale jak już masz zmieniać na c legi to lepiej na knight - tylko 5 capa więcej ,a chyba na każdym servie tańsze
Może kiedyś pall arm -- ?
2.
Wielu moich przyjaciół palkiem robiło taktykę byle do 80 skilla ,a później do 100lvl już 0 skillowania - ,ale można stopniowo - średnie skille dla pallka na20lvl to chyba 65/55
3.
Nie znam miejscówek na niskie lvl-e ,ale ktoś inny napewno podpowie i możesz przeczytać - jakiś poradnik ,nie boli
4.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH GS solo przy takich skillach i lvl dobiłeś mnie xD dodam ,że GS z największym haste biega z prędkością około 70lvl ,więc od 40 racja można zacząć , a nawet od 30 - tylko wtedy masa dedów ,więc od 40+20 za bohy=60 ,więc sam osądź
5.
Jeśli chcesz mniej obrywać-speary - więcej walić kusza
6.
Dwarfy --? i możesz spróbować spearami jak bdziesz za dużo walić to kamienie
7.
Przeczytaj poradnik
8.
-----||---------
9.
średnio pallek bez waste lub z małym może na 20lvl przy średnik skillach ,ale możesz zacząć wcześniej
hehe ktoś mnie uprzedził ^^
Nurtujące mnie pytania - Palladyn
Dziecko... idź pograć w piłkę, nie trać życia na tę grę.
Dziecko... idź pograć w piłkę, nie trać życia na tę grę.
Dziecko? Buahahah, tu mnie rozśmieszyłeś :baby: A pogrubiając słowo 'Nurtujące' rozumiem, że nie wiesz że istnieje w ogóle takie słowo i że jest w języku polskim, pro elo hajcie :o
Iski1906,
Hugo-rek, dzięki wielkie za odpowiedzi :)
Dziecko? Buahahah, tu mnie rozśmieszyłeś :baby: A pogrubiając słowo 'Nurtujące' rozumiem, że nie wiesz że istnieje w ogóle takie słowo i że jest w języku polskim, pro elo hajcie :o
Iski1906,
Hugo-rek, dzięki wielkie za odpowiedzi :)
Kolejny geniusz. Pewnie jesteś inteligentniejszy od pana up, ale cusz.
Znam słowo "nurtujące" i wiem, że istnieje w języku polskim, tylko, geniuszu, chodzi mi o sam wydźwięk tego słowa. Jeśli pytania o Tibii cię nurtują to znaczy, że coś jest nie w porządku.
Mam nadzieję, że rozumiesz, a jak nie, to i tak mam to gdzieś.
cusz,jestem mondrzejszy od cb shoq
Oczywiście.
Cóż, Nolar. Jak cię ktoś starszy poprawia i ma rację, to przyjmij to do wiadomości i przyznaj się, że popełniłeś błąd. A jak nie, to nie to forum, ulica i dzielnica. Pozdro&poćwicz. I co, że plagiat sformułowania? :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.