Pokaż pełną wersje : Star Wars: Galaxies (tak, for fri ^^)
sphinx123
02-09-2009, 22:10
Star Wars: Galaxies to, jak nie trudno się domyślić, MMORPG w realiach Gwiezdnych Wojen. Akcja rozgrywa się gdzieś w środku starej trylogii (bodajże między IV a V epizodem). W tej grze NIE MA LVLOWANIA, jest bardziej system przypominający mi Ultimę, czyli nieliniowy rozwój postaci oparty na rozwijaniu czynności które robimy. Atrakcją, która mocno ciągnęła mnie zawsze do tej gry jest nieograniczony housing, czyli możliwość wybudowania sobie domku (lub nawet miasta, wraz z innymi graczami) w praktycznie dowolnym miejscu, na jednej z kilku znanych lub mniej planet. Możliwości jest naprawdę wiele, możemy zostać członkiem Rebeliantów lub Imperium i dołączyć się do walki o władzę nad terenami. Sam byłem świadkiem ataku rebeliantów na Theed :). Na przebieg walki mają wpływ nawet takie szczegóły jak np. postawa którą przyjmujemy przy strzelaniu. Gracze nie lubiący walczyć mogą zostać profesją crafterską (crafting w tej grze jest bardzo rozbudowany i dość skomplikowany). Na pewno za plus można uznać ekonomię która jest w 100% zależna od graczy (wiem, że są tutaj zwolennicy takiego systemu :P). Oczywiście możemy zostać Jedi albo Sith, ale to wymaga zrobienia wielu questów, co jest moim zdaniem plusem. Istnieje także możliwość kupienia/zbudowania własnego statku (walki w kosmosie są) czy pojazdu.
Rasy:
-Człowiek
-Bothan
-Trandoshan
-Wookie
-Twi'lek
-Zabrak
-Mon Calamari
-Sullustan
-Ithorian
-Rodian
Planety:
-Naboo
-Tatooine
-Corellia
-Dantooine
-Talus
-Rori
-Lok
-Yavin IV
-Dathomir
-Endor
Profesji jest tak wiele, że sami sobie wyszukajcie ; )
Podłączenie do serwera, to proste =D!
http://www.swgemu.com/?module=Gettingstarted&action=Setup
O link do clienta ślijcie do mnie PW (nie jestem pewien czy można tu wstawiać takie rzeczy ;<)
Hmm.. czy to nie ta umierająca gra? Która kiedy miała jeszcze trochę graczy została praktycznie całkowicie zmieniona, przez co gracze ją opuścili?
Chodź z jednej strony, jak teraz jest darmowa, to na pewno znajdzie trochę graczy.
sphinx123
03-09-2009, 15:59
To jest serwer sprzed tych "ulepszeń" :P
@down
Właśnie mało ludzi gra, 170 graczy online na całą Galaktykę to według mnie zbyt mało. Dlatego próbuję zachęcić ludzi, ponieważ według mnie gra jest doskonała w mechanice, jednak bez dużej ilości graczy zabawa jest niemożliwa. Eventy są, jednak w żadnym na razie nie uczestniczyłem.
A dużo ludzi gra? Są jakieś eventy?
Zainteresowałeś mnie ; p i mimo tego, że super wielkim fanem SW nie jestem to sprawdze. Rozumiem, że grasz?
sphinx123
03-09-2009, 20:02
Ostatnio nie grałem bo głupio tak bez znajomych osób ;D Ale jak zbierze nam się kilka osóbek to chętnie <3
sphinx123
06-09-2009, 15:02
JEB!!
Przewidywana lista graczy:
-sphinx123
-Kulikos
-redfaction
-X-zero
-Grue
-Robin2000
-Voon
-kołbaś
Czekam na dalszych chętnych ; P
pisz mnie i linka do downloadu ale to juz dawac!!!
Ja bym chętnie zagrał :> Ale ustalamy, że jesteśmy po jednej stronie (Imperium/Rebelia) czy każdy jak chce?
sphinx123
07-09-2009, 15:30
Lepiej żebyśmy byli po tej samej ;D Zresztą można być neutralnym xD
Rebelia to Zuo ja jestem za Imperium (dopisz mnie)
dajtie mienia linkaja do downaloadja i mnie zapiszu w kajetje Krasnija Imperia sie zglaszaja!
Imperium !
Co do mnie -> nie jest pewne czy będę grał, ale jest to bardzo możliwe -.^ W sumie to na razie tylko sprawdzę jaka jest ta gra...
@edit:
50%, 160 kB/s
sphinx123
07-09-2009, 19:55
Wkur*ia mnie brak właściwie łopatologicznych poradników w necie. Gra jest naprawdę zamotana, trzeba do wszystkiego dochodzić metodą prób i błędów XD
Ja dopiero postac stworzylem lol2 nick Grue - ale pogram pozniej, bo mi kobieta gg spamuje xD
Link do downloadu plax :>
Ile mniej więcej trwało u Was ściąganie tych plików w tym LPE?
I czy można to przerywać, czy się utraci to co się ściągło?
No i to już głupie pytanie, ale... czy za każdym razem musi się to ściągać? ( bo mam wrażenie że gdzieś było coś takiego ;\ )
sphinx123
08-09-2009, 23:15
Ile mniej więcej trwało u Was ściąganie tych plików w tym LPE?
I czy można to przerywać, czy się utraci to co się ściągło?
No i to już głupie pytanie, ale... czy za każdym razem musi się to ściągać? ( bo mam wrażenie że gdzieś było coś takiego ;\ )
U mnie trwało to kilka godzin (net 5mbitów). Możesz przerwać, zachowa się to co ściągnąłeś do tego momentu. Ten update robi się tylko raz, na szczęście :P
Jeeeeeeeezuuuuuuuuuuuuu, jak tu sie do inentory wchodzi? Albo gdziekolwiek indziej? Bo nie cczaje tego interface xD W ogole na samym poczatku wzialem za friko jakis armor, bron... wtf?
sphinx123
08-09-2009, 23:47
Inventory to CTRL + I. Wiem, poje**ne sterowanie. Ale w opcjach jakoś zmieniało się interface na typ "mmorpg" i wtedy było lepiej :P Ogólnie z tym dostawaniem ekwipunku to dziwna sprawa... :D
Móglbyś porzynajmniej dać stronę główną tej gry jak ją tutaj już umieszczasz.
sphinx123
09-09-2009, 16:01
Ale nie dam :(
Ehh... Ściągnęło mi te pliki, alee...
Nazywam się Evaqu Raz i co chwila zabija mnie jakiś potwór ;[
Dodatkowo nie wiem kompletnie co robić ;s
I jestem na tatooine.
Mogę dostać link do ściągnięcia tej gry?
Tomcio Pall
13-09-2009, 13:33
Z chęcią zagram ; ). Po stronie Imperium ofc : D. Więc link na PW proszę ; ).
Yoh Asakura
13-09-2009, 14:21
Też mogę w to pograć, ale na pewno nie jako imperium.
Również proszę o linka na PW ;>
Tomcio Pall
14-09-2009, 18:02
Dobra. Zacząłem w to grać, ale nie czaje ocb xd. Jak by ktoś mógł pomóc : D. Pisać na GG: 1669739 ; )
sphinx123
16-09-2009, 21:50
Pytanko, kto już gra? :P
Link do torrenta jakby cuś...
http://thepiratebay.org/torrent/3506104/Star_Wars_Galaxies__Pre_CU_%28including_Patches_00-13%29
hmmm... a czy jest w tej grze pvp? Czy jest dobrze rozwinięte?
sphinx123
17-09-2009, 14:20
Jest rozwinięte pvp. Są takie pierdoły jak bitwy o bazy, używanie pojazdów w walce itp.
Pytanko, kto już gra? :P
Ja mogę już grać, ale nie mam pojęcia co robić ;\
Jeszcze taki wieeelki potwór mnie zniechęcił do gry.
Tomcio Pall
17-09-2009, 21:50
Ja tam samo. Mogę już grać ale nie wiem ocb itd ; /
sphinx123
17-09-2009, 23:12
Ustalmy jakąś godzinę w ten łikend, żebyśmy mogli się zalogować, spotkać się i wspólnie poogarniać :P
sobota odpada, turniej mam.
sphinx123
18-09-2009, 00:20
Fotka z dzisiejszej imprezy w teatrze na Theed, Naboo
http://img188.imageshack.us/img188/3142/screenshot0000d.jpg
Ja też poproszę link na PW albo GG 9930093 = D. Będę grał, to jest oczywista sprawa =DD
Eee... Dlaczego moje postacie zniknęły? ;( ;(
Tyle godzin gry stracone...
Ogarniać grę mogę jutro z rana. Ew. w tygodniu wieczorami...
@edit:
New nick -> Reyda Kseroe
@down:
Nie. To coś jak priv serw.
nie ogarniam.. jak za free? czy to gra na oficialu?
sphinx123
20-09-2009, 11:28
nie ogarniam.. jak za free? czy to gra na oficialu?
Jest za free, na dodatek legalne. Trudno to wytłumaczyć, programowanie wsteczne i takie tam... :cup:
Yoh Asakura
20-09-2009, 12:14
Dajcie wreszcie tego linka na pw.
sphinx123
20-09-2009, 12:51
Logować się, onaniści jedni <3 ! Można mnie spotkać w hotelu w Theed najczęściej.
Weź sphinx tego linka na pw wyślij. ! Albo ktoś inny byle do jutra, bo inaczej to nie ściągnę.
Best Regards Smouki.
Omg, ten link jest stronę wcześniej ;s
A na dodatek, widać go w przeglądzie tematu podczas pisania posta...
Yoh Asakura
22-09-2009, 22:24
Nie ma na RS? Nie będę czekał miesiąca, bo ilość seedów jest żałosna i ciągnie 5 kb/s...
sphinx123
22-09-2009, 22:32
Ja ściągnąłem z tego torrenta w kilka godzin ; o
Albo jestem tępy, albo mi poprostu nie działa. Zainstalowałem krok po kroku jak było opisane, ale nie działa, odpalam SWGEmu***** i nic się nie dzieję. Help me.
sphinx123
24-09-2009, 16:00
Musisz dłuższą chwilę czekać, też tak miałem na początku
Yoh Asakura
24-09-2009, 18:49
Ja ściągnąłem z tego torrenta w kilka godzin ; o
W kilka godzin to ja miałem 2,5%. Transfer średnio 2,5kb/s
Kurczaki pomoże mi ktoś skumać tą grę ? ;> jakoś dziś wieczór ? ;> Odzywajcię sie jestem na Mos Eisley =)
sphinx123
24-09-2009, 22:31
A jaki masz nick? ; o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.