zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Potforki...

Bazolo
11-01-2004, 02:33
Jakiego potforka najbarzdiej nielubicie i jakiego najbardziej lubiecie??

Magus
11-01-2004, 02:35
Temat przenosze do dzialu "potwory".

Sir_alex
11-01-2004, 02:39
Moim ulubionym potworkiem jest Cyklop, bo mi sie podoba nazwa cyc . Tak to ja wszystkie potworkii lubie

Dioskas
11-01-2004, 02:56
Oryginalnie dodany przez Bazolo
Jakiego potforka najbarzdiej nielubicie i jakiego najbardziej lubiecie ??

Włóż troche więcej pracy w pisanie , a nie piszesz tylko żeby było... i sprawdzaj poźniej na podglądzie.

Moim potworkiem ulubionym hmmmm dużo jest takich Dragon :D i chyba najbardziej Cycki dużo expa , fajnie wygladają itd :P

Mierzej
11-01-2004, 03:24
Cyce rullez :D

A nie lubie ...hmmm... polar beara 8)

17.11.2003 20:18:09 CET Killed at Level 25 by a polar bear :D

eerion
11-01-2004, 03:33
Drogon i Dragon lord rulez. A czemu?? ponieważ kocham smoki- do potforków się nie czepiaj stary!! u mnei często padają w budzie słowa typu
-stforki
-potfór
itd.
a to lubiecie to można z ropędu źle napisać- każdemu się zdarza

Dr. Omader
11-01-2004, 04:08
Ja tam bardzo nienawidze rotów(tyle na nich łaziłem że teraz żygać mi się chce). A z ulubionych potforkoof to lubie:
-te zielone jaszczurki z napisem Dragon,
-GSy - jakież one głupie, no teraz już nie tak bardzo ale ciągle.
-BK- tak fajnie padał od zerków kiedyś i mi ta sympatja została
-hero - też fajny

I to chyba tyle.

MaRiO
11-01-2004, 04:59
Najbardziej to lubie cycki :P, te wieksze of coz 8) i beholdery, nie wiem czemu ale je uwielbiam, a zaczelo sie gdy na 15 lev (albo 16) wypadl mi beholder shield 8) i jeszcze dwarfy guardy oraz zerki mmm.... :))
Natomiast nie nawidze rotow (tez na nich sie sporo nasiedzialem blleee... ), mino magow, hunterow oraz jeszcze wiele innych. Smoki to mnie ostatnio wkurzyly m.in. za to, ze zaczely uciekac grrr... :P

Dejvo
11-01-2004, 05:14
Omg może raty ?? :D
Nie no ... of kros: Cyclopy :) szybki i ciekawy loot :D Cycki thebest :)

marred
11-01-2004, 05:17
Najbardziej lubie roty. Za uniwersalnosc. Mozna juz zabijac na rooq, expowac na 15 lvlu a takze trenowac na nich na 25 lvlu. Taki przyklad, wczoraj pallem na 13 lvlu trenowalem przez 2,5 godziny na rotach. Oto efekty:
- 2 poziomy do gory w discie (z 45 do 47)
- 2 poziomy do gory w shieldzie (z 34 do 36)
- poziom postaci do gory (z 13 do 14)
- poziom fista do gory :P (z 17 do 18)
- 500 gp z rotow
- zrobilem 5 hmm'ow

Lubie takze cycki, nie tylko przez nazwe :P, daja duzo expa, a moj rekord to cyc zabity 8 zwyklymi strzalami na 44 discie

Nie lubie potworow, ktore sa ciezkie do zabicia i daja slaby loot lub go nie daja (np. waspy, scorpiony, slimy)

Szyszek
11-01-2004, 05:52
nienawidze rotów (przesiedzialem na nich dobre 6 leveli )

Ulubione :

Ds - fajnie sie z nimi mozna bawic i duuuzo expa :D
cyce - (zajeb@##$ brzmi ) za to je lubie :P
Valkirie - czsamiy wypada p-armor

i......... Trole ( mają line )

tajemniczy palek na Ruberze

Majen
11-01-2004, 05:56
Odrazu widać że nikt tu niema "zboczeń" każdy facet lubu cycki.

A tak na serjo to ja też lubie Cycki ale fajne są też slimy(tylko szkoda że lota nie dają) lubie też Trole bo znich wypada silver amulet który mi bardzo pomaga w treningu.(wlaze do jaskini waspów i zdobywam tam srednio przy jednym amulecie 1-1,5 K Exp.(o ile jestem sam w jaskini) lubie też Elfy i wszelkiego rodzaju feministki :D ... A NIELUBIE ORC BERSERKER (Bo jestem druidkiem więc samirozumiecie) czasami je lubie jak mam :D SD :D ...to by było na tyle...

$corcerer
11-01-2004, 06:13
ja na rotach przesiedzialem od 8 do 20 lvlu. tera mam 22 i jak musze robic runki a mam czas przed kompem siedziec to tez na nie ide :)

Dan the Automator
11-01-2004, 06:19
Lubie Behemotha (od zespołu ;)), Dragona, DL'a, soldy, cyce itp~~
Nie lubie Huntera, Mino-archera + ogólnie wszystko co strzela (mocno :D)

matecki
11-01-2004, 06:20
ulubione - orc leader

znienawidzony - dragon

Hukeram
11-01-2004, 08:35
Kocham-Solidery, roty, dwarfy, WSZYSTKIE minoski (a mag w tej koszuli nocnej jest taki...slodki ;])...co tam jeszcze...orki wszystkie...dobry loot i exp...Behemoth ale tylko od zespolu tak jak Dobo...

Nienawidze-Cyclopy...przeszlosc palla...chociaz teraz sie przydaja do treningu ;]...Huntery...zmora palla na PoH...

Palisanderos
11-01-2004, 08:55
Ja lubie amazonk,valkirie(fajnie sie z nimi czasem zabawic :D )i roty(szczegulnie te na fibuli)
nie cierpie ds-ów są gdzie nie trzeba(na fibuli) i zabijaja tego kogo nie trzeba (mnie:( )

Raynold
11-01-2004, 09:10
Oryginalnie dodany przez Mierzej
Cyce rullez :D

A nie lubie ...hmmm... polar beara 8)

17.11.2003 20:18:09 CET Killed at Level 25 by a polar bear :D

Ech... czyżbym coś o tym wiedział? :P

A przyłączam się do większości: cycki forever. A poza nimi dobre są gsy, mino guardy i zerki.
Nie lubię... hmmm poison spiderów.

Mefi
11-01-2004, 10:43
jeżeli o mnie chodzi to uwielbiam gs'y cyce, zerki orci leadery i ds'y a nie nawdze wszystiego co strzela w tym dl'ow i dragów

Gonzo
12-01-2004, 01:19
moj ulubiony potwor to cyc bh rat

kaminiak
04-04-2004, 18:52
Lubie:
-Cycek, Ghul, Skeleton, Slim :D
Nienawidze:
-Fire devil, Mino archer, Mino mag X(

Acid Drink
04-04-2004, 19:04
ojimi naj mniej ulobionymi kategoriami potworkow sa stworki walczace magia i i na dystans, a lubie stworki kture walcza w zwarciu
a moim ulobionym i zarazem znienawidzonym stworkem jak narazie jest fire devil
kazde starcie z nim jest ryzykiem :P

Ozzie
04-04-2004, 19:31
Nie nawidze ratof, z jednego prostego powodu, chcialem sobie potrenowac z moim kolegom (rowniez 52 master sorc jak ja ^^ - nudzilo nam sie). I poszedlem po raty (Ab'dendriel). Mialem na sobie tylko wooden shielda i crowbara. I schodze i patrze full resp... i... mass kick... OMG... loguje sie po okolo 5 minutach i budze sie w swiatyni :/ i jeszzce qpa bo aol nic mi nie dal bo padlem wczoraj... ale to lipawo wyglada.

02.04.2004 21:13:10 CET Killed at Level 52 by a rat X(

Melnorica
04-04-2004, 20:52
Ulubione: Ghule, Amazon, Valkyrie i..... Wild Warrior :D

Nienawidze: Hunter i Slime ... :evil:

Piterkus
04-04-2004, 22:20
Ozzie ale miales traf zabity przez rata lol ;] bez obrazy ale az sie chce smiac heh oczywiscie wiem jaka to byla dla ciebie tragedia a jak dla mnie to nie mam jakis uprzedzen do potworków albo je zabijam albo nie :D

haxxbit
04-04-2004, 22:30
Ulubione:
Hero, Warlock, Demon, Smok, Dragon Lord(All blokowałem, demona tylko raz :) )
Orki wszelkiej maści, Elfy, Dwarfy oprucz geomancera

Nienawidze:
Hunter(brrr zraza po 2 dedach w 9 min :( ), Demon Skeleton

Lord Skellen
04-04-2004, 23:08
lubie: Beholder, Orc Lider, Dwarf Guard
nie lubie: Hunter, Cyclop, Rot (rzygam rotami)

maszlesz
05-04-2004, 01:53
Szkoda, że nie pisaliście profesji - łatwiej byłoby wyciągnąć wnioski :(

Ja osobiście (sorc) lubię DS'y - szkoda tylko że loot lipny, BH'a, Dwarfy - za loot głównie, choć kopania ne jest najwygodniejszym miejscem dla sorka.

Nie lubie: wszystkiego co strzela. Elfa Scouta najbardziej, a to dlatego że jak na 20 lvl'u padłam przez takie 3, tak do dziś się na Elfy więcej nie wybrałam :) Ale czas to chyba zmienić, skoro sporo ludzi pisze, że Elfy lubi :)

Mathayus
05-04-2004, 08:22
hi
ja najbardziej lubie Dwarf guardy bo spokojnie je bije nawet na lagach
a nie lubie gs i ds sa beznadziejen dla mnie

Termbest_pol
05-04-2004, 15:06
Moimi ulubinymi Cycki i GS (choc czasem zabijaja :D )
A nie lubie tu duzsza lista ale wymienie pare : Hunter , Archer Mino , Mino mag :) no i Warlock choc go niewidzalem ale i tak juz og nie lubie :D

Air
05-04-2004, 17:23
Ja lubie smoczki (miałem z nich już chyba z 5 czy 6 dragon shieldów), uwielbiam slimy (biore na shota z aż 160 expa...), minoski mogą być (niezły loot), cyce (niezłe expo, może być loot no i miałem 2 hit recordy 208 z broni i 204 z exori xD), beholderki (super potworki... dobry loot, słaby def - można się powyrzywać) no i oczywiście PK (niezły loot, można się wyżyć i ma się zajawke xD)

Nie nawidze mino magów, archerów, hunterów, orc shamanów, zerków, elf scoutów...

Rincewind
05-04-2004, 21:20
najbardziej lubie ghoule i roty
nienawidze demon skeletona X(

PiXik
06-04-2004, 19:07
lubie beholdery ponieważ są bardzo fajne duży exp ładny loot Ne lubię i nienawidzę :
Mino archer-śmiercionośny bije z daleka występuje koło cycuw na pohu i dla 10lvl paladyna ktory z cycuw bierze nizly exp i loot to śmierć go spotkać tak samo druid 15 + i wszyscy .
Fire debil(devil)-za niego się dostaje 110expa powinno być więcej potrafi przywalić z kombo i ded... tylko niech mi ktos nie wyjeżdża z komentami że mnie zabił bo jestem nobem to moje zdanie 8)

Wujek eustachy
06-04-2004, 19:12
Najbardziej nie lubie hunterów, dlatego ze dwa deady na nich zaliczyłem, a najbardziej to lubie dsy, bo dobry l00t zostawiają(już mi raz g shield wypadł :p) i całkiem łatwo je zabić.

Rawik
06-04-2004, 19:13
Ja lubie waspy, bo w duzych skupiskach mozna duuuuzo expa na nich nabic, ale trollki tez nie sa najgorsze, bo tez duzo ich jest na Tibii....
A nie lubie mino magow (raz na Outlaw Camp jakis typ go zlurowal i mnie prawie zabil:/), mino archerow (wychodzac z Outlaw Camp trafilem na 5 i musialem zmykac w te pedy:/) i oczywiwscie hunterow (jako n00bek poszedlem se na gory goblinow i mnie dorwal jeden i zmasakrowal).

To by bylo tyle :D

kotomaniak
06-04-2004, 19:42
Ja lubię: dwarfy guardy, cyce (jak wszyscy :D ), DSy, duchy, gobliny (niezły exp jak jest full spawn) oraz smoczki. Nie lubie natomiast: hunterów i mino magów (2 deady na magach w 7 minut :D ). Wszystko przez błąd na stronie, myślałem że magi nie widzą niewidzialnych a tu zonk :D .

Sajan
06-04-2004, 22:13
Najbardziej lubie: dwarfy (guardy, soldiery), mino guardy, cyklopy.

Najbardziej nie lubie: huntera!!!!