Pokaż pełną wersje : Inne Synu grasz za dlugo.
Niewiemjakinick
09-09-2009, 17:20
Co ty zrobisz siedemnasto latku, gdy mama poprosi o wyłączenie komputera
http://www.smog.pl/wideo/28941/nieznosny_felix_nie_chcialabys_byc_jego_matka/
Voromexim
09-09-2009, 17:27
Niemiec, chyba nie trzeba nic wyjaśniać?
Komisarz1
09-09-2009, 17:31
Niemiec, chyba nie trzeba nic wyjaśniać?
Tak, Polak lepszy, napierd alał matkę z krzesła.
Hakuje_palte_sety
09-09-2009, 17:33
Niemcy cioty, jakieś chwyty kung fu stosują a Polacy po swojsku- z krzesła.
Clockwerk
09-09-2009, 18:26
pod kamere
i tyle
macie kopa na drogę
_/
macie drugiego
\_
DaimenPro
09-09-2009, 20:38
Jeeezu ale jak bym go spotkał taki wpier... wielki napinacz na matce się wyżywa szwab jeb...
To niemiecka wersja "Supernianii".
Koleś jest psychiczny...
Jak manekina - za szmaty i na glebę ;dd. I ten odgłos jak padała ;dd.
Jak manekina - za szmaty i na glebę ;dd. I ten odgłos jak padała ;dd.
Bawi Cię to kurwa?
Wpierdol i to porządny dla dzieciaka, za każde dotknięcie matki w taki sposób.
Kolejny pro elo damski bokser. Jestem ciekaw ile by wytrzymał w polskim poprawczaku- nie wiem jak wygląda sytuacja w niemieckich poprawczakach.
Bawi Cię to kurwa?
agree. w ogole za jakies dotkniecie, chyba ze jest to przytulenie :d
Kasza_Mistrz
09-09-2009, 21:50
i media maja atrakcje ;)
AHAHAH o ku*** zbrechtałem : DDD u mnie to samo, tyle, że na odwrót lol
kung fu panda
mortal kombat
AHAHAH o ku*** zbrechtałem : DDD u mnie to samo, tyle, że na odwrót lol
Matka cie tak ogarnia? No to współczuje rotfl.
@down : Signed. Czysta patologia. : |
Żal mi każdego kto widzi tu coś śmiesznego.
Efekt wychowania bezstresowego o/
Matka cie tak ogarnia? No to współczuje rotfl.
Co zrobić, tak już mam.
Żal mi każdego kto widzi tu coś śmiesznego.
A ja widze, matka mu pozwalala na wszystko teraz niani potrzebuje w wieku 17 lat EHAUHEUHAEUH, zasluzyla sobie
A ja widze, matka mu pozwalala na wszystko teraz niani potrzebuje w wieku 17 lat EHAUHEUHAEUH, zasluzyla sobie
Nie ważne, czy pozwala czy nie, jak go wychowała a jak nie. Chodzi o fakt, że uderzenie matki nie jest zabawne.
Jak Cię to bawi, to stary znam dobrego psychologa.
takiego śmiecia na ulicy bym zabił ... matko powinna by go wywalić z domu .. sam by chciał potem tam wrócić ...
kochamcienzarufki
11-09-2009, 07:46
Przecież on tą mamą chciał tylko sobie zakoksować, zobaczcie jak delikatnie położył ją na ziemi.
FELIX <3
Xenaox007
11-09-2009, 12:19
na karnego jeżyka go ;<
Tibijczyk222
11-09-2009, 19:10
Dla mnie to jakieś nienaturalne, tak sztucznie wyglądało
Dla mnie to jakieś nienaturalne, tak sztucznie wyglądało
Przecież on tą mamą chciał tylko sobie zakoksować, zobaczcie jak delikatnie położył ją na ziemi.
FELIX <3
No bo to podpucha :S
takiego śmiecia na ulicy bym zabił ... matko powinna by go wywalić z domu .. sam by chciał potem tam wrócić ...
Sam wyszedł, jeśli nie zauważyłeś ;d. Zabiłbyś śmiecia i poszedł siedzieć jak za człowieka.
na karnego jeżyka go ;<
Nie wytrzymałby 17 minut.
Matkę szanować trza.
Wykastrować chuja, może by się uspokoił.
też bym sie w*****l jakby matka do mnie po niemiecku gadała.
Ale nie kumam dlaczego nie bylo rzadnej reakcji ze strony ekipy tv. Przeciez gdyby to byla prawdziwa sytuacja to kamerzysta z pewnoscia by nie wytrzymal i zajebal by temu gnojowi. Jesli ten smiec naprawde ma 17 lat to nagrano jego napasc za ktora on juz odpowiada. Oby nie uszlo mu to na sucho!
Hakuje_palte_sety
12-09-2009, 20:49
Ale nie kumam dlaczego nie bylo rzadnej reakcji ze strony ekipy tv. Przeciez gdyby to byla prawdziwa sytuacja to kamerzysta z pewnoscia by nie wytrzymal i zajebal by temu gnojowi. Jesli ten smiec naprawde ma 17 lat to nagrano jego napasc za ktora on juz odpowiada. Oby nie uszlo mu to na sucho!
Przecież to było ustawione..
kochamcienzarufki
12-09-2009, 20:51
Feliks po prostu się wkurzył, dajcie mu spokój. Przez mamę stracił swoje cenne chwile życia poza kompem. .__.
Bawi Cię to kurwa?
Buhahaha. Zamiast napinac sie przed kabelkiem co wy byscie takiego mu zrobili idzcie na najblizsze osiedle. Praktycznie na kazdym osiedlu znajdzie sie podobny przypadek
BTW, nie rozumiem skąd ta obrona matek przez ludzi, który nikogo i niczego nie szanują (nie mówie o nikim z was konkretnie)
__HAPPY_SVEN__
12-09-2009, 21:33
BTW, nie rozumiem skąd ta obrona matek przez ludzi, który nikogo i niczego nie szanują (nie mówie o nikim z was konkretnie)
Taa.. a większość z nich mówi za plecami o matce z pogardą "moja stara".
Czy Wy w obronie 80lvl paladina, na którym straciliście wzroku w ciul, macie same kosy, nie macie dziewczyny itp NIE POBILI WŁASNEJ RODZICIELKI?!
co z was za ludzie? Nie jesteście ludźmi, jesteście zwierzętami.
Kaziq1991
12-09-2009, 21:52
też bym sie w*****l jakby matka do mnie po niemiecku gadała.
haha:D
#topic
Sztuczne to jak chuj :]
Pozwalała mu przeginać kiedyś pewnie, to ma : )
Racja psychol ale... takie są skutki bezstresowego wychowania...
Beh0lder
23-09-2009, 11:48
Niezla technika ;d.Nie dziwie sie , matka potrafi byc najbardziej w*****ajaca istota na ziemi ;P.
@teksty w stylu "niemiec nic nie trzeba wyjasniac" -
no sorry a co ma piernik do wiatraka chcieliscie obrazic niemcow po 1. zaden tego forum raczej nie czyta wiec bedzie mial was w dupie
po 2.nie ma znaczenia jakiego jest sie pochodzenia
Pedzik2009
23-09-2009, 19:05
Niemcy to cioty ;s Mają syndrom większość nad Polakami : / I myślą ,że są kozakami... taki przypadek był jak u nas w szkole jak jakiś niemiec zaczął chodzić ;d
Nawet dobrze po Polsku gadał (jego tata Polak) ale ciągle na*******ał ,że jesteśmy zacofanymi durniami.. i ,że to przez Polske wybuchła II WŚ Oo. To mu wpierdolili tak ,że ledwo chodził ^^ i zamknął wkońcu mordę ;s
A co do Filmu to widać ,że to na niby...
Seeleesee1992
23-09-2009, 19:30
Niemcy to cioty ;s Mają syndrom większość nad Polakami : / I myślą ,że są kozakami... taki przypadek był jak u nas w szkole jak jakiś niemiec zaczął chodzić ;d
Nawet dobrze po Polsku gadał (jego tata Polak) ale ciągle na*******ał ,że jesteśmy zacofanymi durniami.. i ,że to przez Polske wybuchła II WŚ Oo. To mu wpierdolili tak ,że ledwo chodził ^^ i zamknął wkońcu mordę ;s
Ja mam nieco inne zdanie na ten temat… Niemcy (ci „rdzenni” ;D) są jak każdy inny naród, znajdzie się wśród nich jakiś dupek, ale znajdzie się i dobry człowiek. Taki syndrom „wyższości nad polakami” (syndrom „większości nad Polakami” to może i Niemcy mają, bo rzeczywiście ich jest jakby więcej ;s ) mają zazwyczaj Polacy, którzy X lat temu wyjechali do Niemiec do roboty i już tam zostali… I im się po prostu w du*ach poprzewracało. Myślą, ze jak pracują w Niemczech od 2-3lat to są lepsi od innych Polaków.
PS. Polaków też nazwiesz „ciotami”, za to, że szydzą z Romów i innych mniejszości w Polsce?
Pedzik2009
23-09-2009, 21:36
Nie wiesz... Ja nie śmieję się z Romów czy Żydów... Jak dla mnie takie osoby to jebani "hitlerowcy".
no sorry a co ma piernik do wiatraka chcieliscie obrazic niemcow po 1. zaden tego forum raczej nie czyta wiec bedzie mial was w dupie
po 2.nie ma znaczenia jakiego jest sie pochodzenia
Mają po siedem (7) liter!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.