Pokaż pełną wersje : Pomoc dla low lvlelowego sorka
[]Artimos[]
03-01-2005, 20:19
Mam 12 lvlewego sorka na Jamerze(ten nowy amerykański serv) i jutro mam zamiar zamówić se pacca :p I w związku z tym mam kilka pytań :
1.Czy na takim lvlu powinienem iść na którąś paccową wyspe i tam expić czy zostać na starym kontynencie ?
2.Jeśli mam expić na starym kontynencie albo na paccowych to na jakich potworach mi radzicie ?
3.Czy opłacalne mi będzie kupienie domku i czy na coś to mi sie przyda i jak tak to gdzie w jakim mieście , żebym sie za bardzo nie na latał z podanego przez was expowiska ;)
Z góry wszystkim thx B)
Darashia, rotwormy, domek na Darashii, ale na takim levelu bez domku wytrzymasz, tyle narazie Ci chyba starczy podpowiedzi. -.-
Jak już wybierzesz stary kontynent to VENORE
-swamp trolle
-rotwormy
I kup sobie domek jakis za czynsz okolo 1k. ci wystarczy w veno sa swietne domki...
1.A ja bym zaproponował na 12 lvlu na Edron iść, jest taka duża sympatyczna jaskinia wielu trolli, z 8 na 16 lvl sorcem w 1 dzień zrobiłem, co prawda troszkę musiałem się napracować, ale i bp hmmów poszły i z loota, i ogólnie spoko można zaexpić tam, potem proponuję tak jak mówił Raul jaskinie rotów na darashi, na wyższym troszkę lvlu(20-30) możesz iść na północny wschód, obok hyen jest fajna jaskinia rotów, niestety często wynajmowana przez jakiegoś h-lvlowego sorca, który w samotności też może tam nieźle zaexpić.
3. Jak nie masz co pokazać w domq to nie opłaca ci się, kilka razy już widziałem domki low-lvli... bag, może jakiś mace i na tym koniec : )
Michaleq
03-01-2005, 21:01
Mam sorca na 11 no prawie 12 levelu i ciagle dzialam w Ab' :p
POLECAM, są trole, roty i czegu tu wiecej chciecc na low lvlu... :)
Jesli chodzi o kwestie domq to w Ab' jest wiele domkow takze ze znalezieniem powinno nie byc klopotu... pod Ab' w jaskiniach sa domki od 450gp miesiecznie :D :D
ja siedze dalej w Ab'
I go narazie niezmienie.
Zależy czy masz jakieś wolne domki to możesz kupić ale mi się wydaje ze all już wykupione będa.
na 14 lvlu mozesz wzisc gfb i zablokowac wejscie w podziemiach zamku
i napierniczac z gfb. Raz tam byl resp ze stracilem 4 gfb i 4k expa wpadło 8o
fibula rox. domek sobie odposc.
Dowizul z Inferny
22-01-2005, 13:20
jak bedziesz mial jusz gfb to idz do ab na slimy i ghule bedziesz uciekal pzed slimem az nierozdzieli sie na 10 i kilka gfb im zapodaj
Jak masz pacc możesz też isć na anharum na tomby ale z gfb lub hmm i tam expic na ghoulach, szkieletach, cyrpt szamblerach i (tylko mówie o jednym z tombów) scarab.Piętro niżej znajdziesz pare scarabów i mumi staklery i to co wyżej, tutaj już niemusisz expic.A ja do dzisiaj expie moim knightem w tym miejscu:P Jeśli chcesz mapke jak dojść to napisz na pw.
Jak masz pacc możesz też isć na anharum na tomby ale z gfb lub hmm i tam expic na ghoulach, szkieletach, cyrpt szamblerach i (tylko mówie o jednym z tombów) scarab.Piętro niżej znajdziesz pare scarabów i mumi staklery i to co wyżej, tutaj już niemusisz expic.A ja do dzisiaj expie moim knightem w tym miejscu:P Jeśli chcesz mapke jak dojść to napisz na pw.
amagad.
My mówimy o 12 lvlu sorsie a nie o 20 lvl knighcie. Jak by chcial na crypt~ to by mu sie nieoplacalo... to już lepiej wziąść hmm'y i isc do kopalni na guardy. Mumie i stalkery.. to chyba cie pop........o :D musialby miec bp gfb i by sie mu niegdy niezwróciło. to takzwany "Ciężki exp"
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.