jojekkk
10-09-2009, 13:26
Witam serdecznie, pisze ten post z powodu problemu co do wyboru postaci.
Gram juz pare lat w Tibie z Przerwami - Glownie gralem Palladynem - bardzo dobra postac. (ostatnio gralem 11miesiecy temu - czyli ominal mnie 1update, po ktorym jest bardzo duzo zmian -podobno;p)
Jakis czas temu naszla mnie ochota na Tibie, mam pare kont;
(Server non-pvp)
- Knight 59lvl skile 80axe/80shield
- Druid 29lvl 26mlvl
- Sork 45 lvl 38mlvl
-Palek 9 lvl 56dista/50shielda. Mialem w planach skilowac do 80dista.
Ostatnimi dniami przeczytalem mase ciekawostek dotyczacej kazdej profesji.
Lecz nie moge sie dalej zdecydowac.
"Moje odczucia" :
Knight: mam go na srednich skilach jednak zanim zaczolbym expic to gdzies do 85 bym skilowal.
Druid: zawsze fascynowala mnie ta postac z powodu sio i mass healing (zaproszenia na hunty) lecz chyba ma za slabe czary ofensywne - porownanie co do sorka i doskwiera mala ilosc HP.
Sork: dobra postac/szybko expiaca tylko czy nie za czesto pada?
Palek: jak to palek dobry zarobek szybki exp, bardzo szybko sie skiluje.
Pacc - owszem zakupie go kiedy dobiore postac - wyskiluje/wyMLVLuje.
Dysponuje rowniez paroma GP, tj: 66k + okolo 50k w itemkach.
Prosze nie doradzajcie mi na podstawie moich postaci, tj. lvl/skili. Bo to dla mnie nie problem zalozyc nowa postac i wyskilowac, wazny koncowy rezultat - aby byla godna poswieceniu czasu. Chce tylko dobrze sie bawic. :]
A wiec prosze was o obszerne, szczegolowe porady, gdyz w innych tematach nie znalazlem az tak doglebnej wiedzy.
Pozdrawiam.
Gram juz pare lat w Tibie z Przerwami - Glownie gralem Palladynem - bardzo dobra postac. (ostatnio gralem 11miesiecy temu - czyli ominal mnie 1update, po ktorym jest bardzo duzo zmian -podobno;p)
Jakis czas temu naszla mnie ochota na Tibie, mam pare kont;
(Server non-pvp)
- Knight 59lvl skile 80axe/80shield
- Druid 29lvl 26mlvl
- Sork 45 lvl 38mlvl
-Palek 9 lvl 56dista/50shielda. Mialem w planach skilowac do 80dista.
Ostatnimi dniami przeczytalem mase ciekawostek dotyczacej kazdej profesji.
Lecz nie moge sie dalej zdecydowac.
"Moje odczucia" :
Knight: mam go na srednich skilach jednak zanim zaczolbym expic to gdzies do 85 bym skilowal.
Druid: zawsze fascynowala mnie ta postac z powodu sio i mass healing (zaproszenia na hunty) lecz chyba ma za slabe czary ofensywne - porownanie co do sorka i doskwiera mala ilosc HP.
Sork: dobra postac/szybko expiaca tylko czy nie za czesto pada?
Palek: jak to palek dobry zarobek szybki exp, bardzo szybko sie skiluje.
Pacc - owszem zakupie go kiedy dobiore postac - wyskiluje/wyMLVLuje.
Dysponuje rowniez paroma GP, tj: 66k + okolo 50k w itemkach.
Prosze nie doradzajcie mi na podstawie moich postaci, tj. lvl/skili. Bo to dla mnie nie problem zalozyc nowa postac i wyskilowac, wazny koncowy rezultat - aby byla godna poswieceniu czasu. Chce tylko dobrze sie bawic. :]
A wiec prosze was o obszerne, szczegolowe porady, gdyz w innych tematach nie znalazlem az tak doglebnej wiedzy.
Pozdrawiam.