Pokaż pełną wersje : Serwer Dbanie o niewbicie RSa
tak więc na początku na cultach nam nie wyszło :P chcielismy nie wbic fragow... no i pozniej jakos poszlo. ahahahahahahahahah
http://www.***********.com/data/809534851/18370348/14946374/hahaha%20rs%20kurwa.cam
ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
polecam 13:30 ~~minute i 29~~ minute
update:baby::baby::baby: _/
Clockwerk
11-09-2009, 17:11
ty w ogule nie wbiłeś fraga, więc po co napisałeś "nam nie wyszło" stałeś tam jak m wall
17:42 Ameso [118]: AHAHAHAHAHHAAHHA
17:42 Ameso [118]: AHAHAHAHAHHAAHHA
17:42 Lord Sindarin [174]: HAHAHAHAHAHAHAH
BUHAHA DEDUJE NA TIBI BUHAHAA
ty w ogule nie wbiłeś fraga, więc po co napisałeś "nam nie wyszło" stałeś tam jak m wall
to byl widok jego z czlonkow teamu nie moj. ja wbilem rsa na knighcie :o
hahaha! jaki fail z tym typkiem od xloga co go tyle meczyliscie
edit, ten Morgianus tez ladnie na farcie polecial xd
hahaha! jaki fail z tym typkiem od xloga co go tyle meczyliscie
edit, ten Morgianus tez ladnie na farcie polecial xd
nom:D
wiesz staralismy sie nie wbijac fragow niepotrzebnychale i tak pozniej 4 osoby rsa wbily i 1 black skulla :D
a ladne combo na maziku?:D to jest 200+ :D
Flamaster.
14-09-2009, 09:13
nom:D
wiesz staralismy sie nie wbijac fragow niepotrzebnychale i tak pozniej 4 osoby rsa wbily i 1 black skulla :D
a ladne combo na maziku?:D to jest 200+ :D
Stary, to twoje pierwsze fragi ? Bo podniecasz się jakbyś Bóg wie co zrobił. Widziałem już tysiące lepszych akcji, zresztą na co dzień widzę przed oczyma 220+ maga w akcji :-) Nic specjalnego.
Stary, to twoje pierwsze fragi ? Bo podniecasz się jakbyś Bóg wie co zrobił. Widziałem już tysiące lepszych akcji, zresztą na co dzień widzę przed oczyma 220+ maga w akcji :-) Nic specjalnego.
kolejny dzieciak neo ktory duzo mowi malo robi ;]
czemu nie widze jakos twoich filmow?
@up
Nie zesikaj sie akcja jak akcja nie ma co przeżywac.
@up
Nie zesikaj sie akcja jak akcja nie ma co przeżywac.
kolejny dzieciaczek neo :) pokaz mi twoja akcje :) zobaczymy czy bedziesz przezywac czy nie
Ej od ktorej tibii grasz 8,0? I ty mowisz o pvp ?
Ej od ktorej tibii grasz 8,0? I ty mowisz o pvp ?
wybacz, pamietam czasy tibii 6+~~
Fajny filmik :)
Niezły fart z tymi xlogami ;D
wybacz, pamietam czasy tibii 6+~~
Taaa, ja od 1.1 gram
kolejny dzieciaczek neo pokaz mi twoja akcje zobaczymy czy będziesz przeżywać czy nie
Hmm to tak jakbys mówił krytykowi filmowemu "jak sie tak znasz to pokaz swój film"
@autor
Znowu ten sam żałosny argument ;] Myślisz, że jesteś super pro bo wbiłeś rsa na wyboconym ek? I nie używaj słów, których nie rozumiesz. I nie próbuj mi dogadać bo mnie nie przebijesz :F
Akcja beznadziejna, taka sama jak wiele innych.
@autor
Znowu ten sam żałosny argument ;] Myślisz, że jesteś super pro bo wbiłeś rsa na wyboconym ek? I nie używaj słów, których nie rozumiesz. I nie próbuj mi dogadać bo mnie nie przebijesz :F
nie pochlebiaj sobie. :confused:
@autor
myslisz ze jestes pro? wybotuj nawet takiego knighta :) mysle ze nie masz nawet 80 lvla
myslisz ze jestes pro? wybotuj nawet takiego knighta :) mysle ze nie masz nawet 80 lvla
Mam i to wyższy, ale lvl o niczym nie świadczy w czasach gdzie 90% boci. Ja chociaż mam satysfakcje, że mainharem gram manualnie ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.