zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Problem z recorver keyem

Ageneal
12-09-2009, 11:52
Czytałem rózne fora itd. lecz nie znalazlem na ten temat wszystkich odpowiedzi... (Recorver Key)
1. podobno mozna uzywac go niskonczona ilosc razy
2. podobno mozna go uzywac co 72h lub co chwile
3. R key... zmienia on E-mail, password ( i czy gorny acc tez?)
4.Jezeli ktos wie wiecej o tym specyficznym przyzadzie prosze napisac.. bardzo mnie to ciekawi
5. Co moge zrobic aby byly uzytkownik konta nie moglby miec juz go pod kontrola (abym byl glownym
uzytkownikiem konta) ?

a ja czytajac innego posta wyczytalem cos takiego.
-Byly uzytkownik Owego konta zna do niego recorver keya, jednak niemoze odzyskac konta, poniewaz nie zna e-mailu.
(A wiec Glowne pytanie do tego zdania.. Czy to Prawda? Jezeli zmienie e-mail to r keyem go nie odzyska) ?
Prosze o pomoc...

Rybzor
12-09-2009, 12:08
Czytałem rózne fora itd. lecz nie znalazlem na ten temat wszystkich odpowiedzi... (Recorver Key)
1. podobno mozna uzywac go niskonczona ilosc razy
2. podobno mozna go uzywac co 72h lub co chwile
3. R key... zmienia on E-mail, password ( i czy gorny acc tez?)
4.Jezeli ktos wie wiecej o tym specyficznym przyzadzie prosze napisac.. bardzo mnie to ciekawi
5. Co moge zrobic aby byly uzytkownik konta nie moglby miec juz go pod kontrola (abym byl glownym
uzytkownikiem konta) ?

pisze ten temat poniewaz dostaje chara od czlowieka do ktorego nie mam zadnych zastrzezen lecz ciekawi mnie to, czy kiedy mi poda wszystkie dane Konta postaci, bedzie mogl je odzyskac?

Mysle ze ten temat upewni wystkich graczy ktozi nie wiedzieli w 100% jak ta rzecz dziala oraz dla nowych uzytkownikow tibii.

Sorry wielkie, pewnie ten temat juz wczesniej byl pisany na forum ale prosze o odpowiedzi i dodania czegos od siebie.

a ja czytajac innego posta wyczytalem cos takiego.
-Byly uzytkownik Owego konta zna do niego recorver keya, jednak niemoze odzyskac konta, poniewaz nie zna e-mailu.
(A wiec Glowne pytanie do tego zdania.. Czy to Prawda? Jezeli zmienie e-mail to r keyem go nie odzyska) ?
Prosze o pomoc...
1. Tak.
2. Co chwile.
3. Zmienia e-mail.
4. wtf
5. Zmienić dane adresowe na swoje (co potrwa 30 dni), a potem wysłać na swój adres nowego r-keya (za jak±¶ tam opłat±) i zmienić maila.

Prosze o pomoc...
Nie, to bzdura. R-key jest wła¶nie po to, żeby zmienić maila, po zmianie można sobie wysłać na niego nowe hasło do konta.