Pokaż pełną wersje : czary jednak NIE dla rycerza?
gapowata
12-09-2009, 21:14
Dobrnełam jako-tako do poziomu 10tego (chodze na Ab) i przyoszczedziłam kasy, wiec postanowiłam kupic zaklecie leczace i antidotum...
Jednak 'kochany' elf powtarza jak katarynka, że to zaklecia jedynie dla paladynów i druidów... przecież wd poradnika exura jest dla wszystkich i nie wymaga premium etc.
Więc pytam CO JEST?
w ab nie kupisz- nie wiem czy cos sie zmienilo ale mozna bylo kupic w thais venore i chyba carlin
Seeleesee1992
12-09-2009, 21:21
Więc pytam CO JEST?
Jajco jest…
Idź do gildii knightów w Carlin, w ab ten czar nabyć może tylko druid i paladyn.
@edit
Pan up mnie ubiegł... :/
Yunnanozoon
12-09-2009, 23:54
Myślę że jest to spowodowane inną filozofią czarowania, taka np.'exura' rzucana przez druida i 'exura' rzucana przez rycerza to dwa różne czary(chociaż efekt podobny). Delikatne elfy nie są w stanie(a może nie chcą?)zrozumiec sposobu w jaki czaruje rycerz.
Proponuję udać się do Carlin, nauczyciel tam jest dość znany, sam ongiś pobierałem u niego stosowne nauki. :)
@A, faktycznie! Cóż te rozliczne podróże zrobiły z moją pamięcią.
Vasudanin
12-09-2009, 23:58
@up
Nauczycielka, waćpanie.
@
Znajduje się ona przy północnej bramie. Wchodząc od północy pierwsze wejście do ceglanego budynku. Dalej dasz radę.
Szukaj nie boli, było milion piencset sto dziewiencet tematuf o tym rze eksury nje ma f ab pomocy!
Yunnanozoon
20-09-2009, 19:16
Szukaj nie boli, było milion piencset sto dziewiencet tematuf o tym rze eksury nje ma f ab pomocy!
Skoro Cie tak ten temat boli to można chyba darować sobie posta i wysłać raport, prawda?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.