Pokaż pełną wersje : Rysujemy wielką polską flagę!
paolodenis
13-09-2009, 12:33
Witam. Zapraszam Was do akcji rysowania polskiej flagi na stronce http://two.drawball.com/. Flaga ma być widoczna na całej kuli! Kiedyś już była taka akcja:
http://wp.tv/i,UPDATE,catid,39060,klip.html
Ja już zacząłem 8o
http://two.drawball.com/5kbgx5x
Po lewej powinniście zobaczyć delikatny biało czerwony zarys :P
Pozdro.
@edit
Link chyba nie działa ten do mojego "dzieła" więc jak wejdziecie na drawball to po lewej stronie jest taka mała sfastyka. Dajcie zooma na nią i przejedźcie w lewo i będzie zarys polskiej flagi ;)
Tego już tutaj nie było? :F
Juz z lewej strony tak w połowie widać co nie co więc jeśli będziemy się przesuwać w prawo w miarę po środku to być może uda nam się powtórzyć wyczyn z wcześniejszej edycji ;)
__HAPPY_SVEN__
13-09-2009, 15:22
ja tam bardziej flagę Finlandii widzę -^
w poprzedniej kuli Polacy prawie całą zamazali ;p
Kto rysuje ze mną piękną swastykę?:<
nemelza3
15-09-2009, 23:50
Kto rysuje ze mną piękną swastykę?:<
To była ironia, czy po prostu chcesz zabłysnąć przed rówieśnikami? Myślisz, że jak namalujesz swastykę to będziesz lepszy? Jeżeli tak, to wyprowadzam Cię teraz z błędu... ale sam nie wiem po co. :/ Pewnie nawet nie wiesz co swastyka symbolizuje :confused: Może prababcia albo pradziadek z Tobą namaluje? ^.-
(nie)normalna
16-09-2009, 16:50
To była ironia, czy po prostu chcesz zabłysnąć przed rówieśnikami? Myślisz, że jak namalujesz swastykę to będziesz lepszy? Jeżeli tak, to wyprowadzam Cię teraz z błędu... ale sam nie wiem po co. :/ Pewnie nawet nie wiesz co swastyka symbolizuje :confused: Może prababcia albo pradziadek z Tobą namaluje? ^.-
Swastyka – znak zazwyczaj w kształcie równoramiennego krzyża, o ramionach zagiętych pod kątem prostym. Nazwa svastika pochodzi z sanskrytu i oznacza "przynoszący szczęście"
Tadaaa...
#top
Coś tam się pomalowało. Ale fajnie wygląda.
Necromantor
16-09-2009, 17:31
Lol grocix z 4chana zgapia bo chce byc fajny :)
Jakbyś nie udawał jakiegoś fajnego antytrolla... Nie, gdybyś nie był taki jak jesteś i gdybyś się nie ograniczał do wpojonych przekonań, to może dowiedziałbyś się, że swastyka to azjatycki symbol szczęścia. A gdybyś znał Grocixa, to byś wiedział, że Azją (i Japonią) się interesuje. Nie oceniaj innych swoją miarą. Ale tak to jest z Polską i Polakami, że oglądają się wstecz i nie patrzą w przyszłość, hamując rozwój kraju.
@Miszczu
Errare humanum est.
Shanhaevel
16-09-2009, 19:19
Dzięki Kapitanie Antytrollu! Drzwi na lewo, gęsiego proszzzzz...
AnonimowyPowrot
16-09-2009, 19:38
Mighty Morphin Power Rangers podczas ładowania, a wy na jakąś kulę zwracacie uwagę! :D
Jakbyś nie udawał jakiegoś fajnego antytrolla... Nie, gdybyś nie był taki jak jesteś i gdybyś się nie ograniczał do wpojonych przekonań, to może dowiedziałbyś się, że swastyka to azjatycki symbol szczęścia. A gdybyś znał Grocixa, to byś wiedział, że Azją (i Japonią) się interesuje. Nie oceniaj innych swoją miarą. Ale tak to jest z Polską i polakami, że oglądają się wstecz i nie patrzą w przyszłość, hamując rozwój kraju.
Polacy jako nacja pisze się z dużej troszkę szacunku dla swoich rodaków poproszę.
@nemelza3
Weź się troszkę nad sobą zastanów próbujesz być na siłę ,,fajny" i jakoś niezbyt Ci to wychodzi.
a ja tam wszędzie pisiory rysuję, nawet na fladze polski
Mighty Morphin Power Rangers podczas ładowania, a wy na jakąś kulę zwracacie uwagę! :D
No dokładnie.
@topic
Systematycznie wchodze i rysuje flage. Ale to w sumie tylko dla muzyki <3
Lechista
18-09-2009, 18:46
Boze spokojnie to był żart O.o
Kurczakos
20-09-2009, 10:11
Ostatnio już to było robione, Polacy narysowali flagę Polski po czym reszta namalowała na niej swastykę, po czym drawball był zamknięty przez dwa dni.
Yunnanozoon
20-09-2009, 11:03
Czy tylko ja przestałem widzieć kolory?
Ja też. I nie ma power rangersów! skandal.
Beh0lder
20-09-2009, 19:55
napiszmy hmm ... AVE SZATAN
sphinx123
20-09-2009, 20:41
Bardziej patriotyczne byłoby przykładanie się do ortografii, niż rysowanie w Internecie <3
Yunnanozoon
20-09-2009, 20:44
Bardziej patriotyczne byłoby przykładanie się do ortografii, niż rysowanie w Internecie <3
Ja flagę rysowałem dla zabawy, jakoś patriotyzmu nie poczułem.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.