Pokaż pełną wersje : Dragon Lord a 45 paladyn.
Xadamoon
13-09-2009, 15:47
Witam. Często expie na Dragon Lair koło Venore. Ograniczam się jednak tylo do Dragonów, gdyż Dragon Lordów się boję. I tu moje pytanie, czy mój paladyn ze skillami 76/56 z 45 lv oraz z eq : Paladin Armor, Demon Shield, blue legi, royal helmet oraz bohy, da radę pokonać DL'a? Jakie będą straty i czy dałbym rade posiedzieć na nich trochę dłużej.
PS CO lepiej bradz na Dragi na Dragg lair? Speary czy też xbow?
na otwartej przestrzeni dasz rade spokojnie. Niestety DL sa tylko w podziemiach ina wyzszych pietrach. Dlatego bardzo ostroznie 1 spawn samotnego (dragi wczesniej wybite) DL mozesz sprobowac. Lecz expienie raczej odradzam spawn 2 DL i 3 dragow moze sie okazac zabojczy.
PS. polecam ench spear.
Czasami zdaża się, że też tam expie i zawsze używam Royal Spearów.
Jeżeli masz możliwość to radzę, zakulać sobie royalki a na expa zabrać mana potiony, zamiast smp.
Lepiej z kasą wychodziłem na mp.
CihyZabujca
14-09-2009, 13:38
Witam. Często expie na Dragon Lair koło Venore. Ograniczam się jednak tylo do Dragonów, gdyż Dragon Lordów się boję. I tu moje pytanie, czy mój paladyn ze skillami 76/56 z 45 lv oraz z eq : Paladin Armor, Demon Shield, blue legi, royal helmet oraz bohy, da radę pokonać DL'a? Jakie będą straty i czy dałbym rade posiedzieć na nich trochę dłużej.
PS CO lepiej bradz na Dragi na Dragg lair? Speary czy też xbow?
1 na luzie, tylko, ze nie licz na profit. Dla sportu mozesz sobie zabic ale tylko 1 DL, bez zadnych dragow, bo po prostu padniesz jak szmata.
Dasz rade aczkolwiek będziesz miał waste. Ja ubiłem kiedyś na 38 Pallem waste megaaa (miałem 82 dista).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.