Dolce
17-09-2009, 20:53
Wczoraj o godzinie 19.50 doczekałam się w końcu deleta mojej postaci, na servie x, na którym nie gram. Postać skasowałam dlatego, iż chciałam zwolnić nick i zrobić taką samą postać na servie y.
Zaraz po delecie od razu postanowiłam zrobić nową postać o tym samym nicku i tu pojawił się komunikat "This nick is already use, please choose another name!" coś takiego. Pomyślałam, że zaczekam 24h i może wtedy postać o tym nicku uda mi się zrobić. I tu rozczarowanie, bo minęła doba, a komunikat nadal się pojawia. Zaczęłam się zastanawiać, nad problemem.
Może chodzi o ten sam account. Może nie można mieć drugi raz tego samego
nicku, na tym samym koncie. Zrobiłam zatem nowe konto. Nic. Dalej to samo.
Może zatem chodzi o adres IP, może osoba o danym IP nie może zrobić dwa razy postaci o tym samym nicku?
A może trzeba poczekać tydzień, a nie dobę? Może jeszcze więcej?
A może chodzi o coś jeszcze innego?
Bardzo bym prosiła osobę, która wie coś na ten temat o udzielenie mi odpowiedzi na zadane pytania i wytłumaczenie na czym problem rzeczywiście polega.
Z góry dziękuję.
Zaraz po delecie od razu postanowiłam zrobić nową postać o tym samym nicku i tu pojawił się komunikat "This nick is already use, please choose another name!" coś takiego. Pomyślałam, że zaczekam 24h i może wtedy postać o tym nicku uda mi się zrobić. I tu rozczarowanie, bo minęła doba, a komunikat nadal się pojawia. Zaczęłam się zastanawiać, nad problemem.
Może chodzi o ten sam account. Może nie można mieć drugi raz tego samego
nicku, na tym samym koncie. Zrobiłam zatem nowe konto. Nic. Dalej to samo.
Może zatem chodzi o adres IP, może osoba o danym IP nie może zrobić dwa razy postaci o tym samym nicku?
A może trzeba poczekać tydzień, a nie dobę? Może jeszcze więcej?
A może chodzi o coś jeszcze innego?
Bardzo bym prosiła osobę, która wie coś na ten temat o udzielenie mi odpowiedzi na zadane pytania i wytłumaczenie na czym problem rzeczywiście polega.
Z góry dziękuję.