Pokaż pełną wersje : Bojkot PZPN
Royal_Michael
18-09-2009, 17:44
Ruszył ogólnopolski protest przeciwko PZPN. Miarka się przebrała. PZPN pokazał, że totalnie nie liczy się z NASZYM głosem, z głosem POLSKICH KIBICÓW. To jest towarzystwo wzajemnej adoracji, zbojkotujmy ten skorumpowany pseudo-związek! Media są po naszej stronie, rząd jest po naszej stronie. Jedyne co trzeba zrobić to.. NIC - po prostu nie kupujcie biletów na mecze reprezentacji Polski. Niech zrozumieją co to znaczy KIBIC. POLSKA-SŁOWACJA PRZY PUSTYCH TRYBUNACH!!!
Dodam jeszcze
0 biletów = 0 kasy dla PZPN-u! Do akcji włączyła się ogromna rzesza forumowiczów z największych polskich portali informacyjnych . Serbia na koniec eliminacji grała przy pustych trybunach. Bośnia i Hercegowina grała również przy pustych trybunach, ale tam jeszcze do protestu dołączyło się 13 najlepszych graczy i padł ich związek piłki przestępczej. Zróbmy coś dobrego dla polskiej piłki nożnej! Nam tez może się udać!
Równie dobrze można bojkotować sponsorów reprezentacji: Orange, Nike, Compensa, Expect, HRS, Kreisel, Śnieżka, Fakro, Tyskie, WBK czyli nie kupować ich produktów
jest jeszcze strona - http://www.koniecpzpn.pl/ ma kilka dni a już kilkanaście tysięcy osób ją poparło[nie jest to jakaś tam strona na której ktoś zarabia bo jak widzicie na stronie nie ma reklam], niech ten protest przerodzi się w prawdziwy! nie kupujcie biletów na mecze reprezentacji bo to nie gra reprezentacja tylko PZPN! trzeba o tym pamiętać. jeśli będą puste trybuny sponsorzy zaczną mocno naciskać na PZPN i to musi dać efekt!
Media już nas wspierają, Wystarczy przeczytać artykuły znanych dziennikarzy piłkarskich i niemal wszyscy też mają dość tych dziadów z PZPR, tzn PZPN..
Kołtoń http://sport.interia.pl/pilka-nozna/reprezentacja/news/kolton-kadra-w-rece-stefana-to-kpina-z-kibicow,1369896
Wołowski http://sport.interia.pl/raport/elms2010/news/wolowski-pzpn-ma-swojego-trenera,1369898
Reszta leży w naszych rękach!
Naprawdę mamy przebicie w mediach!
Akcji ciąg dalszy:
http://sport.interia.pl/raport/elms2010/news/tomaszewski-republika-kolesiow-wybrala-trenera,1370145
http://sport.interia.pl/raport/elms2010/eliminacje-ms2010/news/pzpn-wbrew-kibicom-groza-bojkotem-meczow-kadry,1370251,4979
http://i28.tinypic.com/213lv2x.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=Rt44aFZufC4
http://www.pzpn.pl/?inf=16469
http://matsu.wrzuta.pl/audio/4ew80yQfEg8/mario_wgc-_pzpn
Ale każdy musi coś dać o siebie! Zróbmy coś dla polskiej piłki! W innych krajach się udało!
Edit:
W niedzielę na Polsacie Sport w programie "Cafe Futbol" też będą mówić o tym proteście. Jest to bardzo ważna sprawa jeśli chodzi o rozgłos więc bardzo ważne by wejście na stronę: http://www.polsat.pl/Kontakt,2859/index.html
i wysłać następującą treść:
Witam! Zwracam się z serdeczną prośbą, w imieniu wielu piłkarskich fanów w Polsce, aby program nadawany w Polsacie Sport, "Cafe Futbol" - w którym w najbliższą niedzielę ma zostać poruszony problem działalności PZPN, z wyszczególnieniem Prezesa, Grzegorza Lato oraz ewentualnego zbojkotowania przez kibiców meczu reprezentacji Polski ze Słowacją - był nadany w otwartym kanale Polsatu.
Swoją prośbę motywuję możliwością ogromnego nagłośnienia owego problemu; wszyscy mamy już serdecznie dość "leśnych dziadków" rządzących naszym wspólnym dobrem narodowym, o czym szczerze i bez skrupułów piszemy na stronie internetowej www.koniecpzpn.pl . Wiemy, że w grę wchodzą różnego rodzaju umowy telewizyjne, jednak w obliczu EURO 2012, gdzie polska reprezentacja powinna pokazać się z dobrej strony, w naszym (kibiców) i Waszym (mediów) szerokopojętym interesie jest, aby spróbować zrobić z tym porządek. Ewentualna transmisja "Cafe Futbol" w otwartym Polsacie trafi do szerszej publiki (nie każdy bowiem posiada Polsat Sport), a na tym zależeć powinno nie tylko kibicom, ale i Wam, jako rzetelnej telewizji.
To jest jedynie chwila a sprawa bardzo ważna.
neopostman
18-09-2009, 18:07
Serbia na koniec eliminacji grała przy pustych trybunach. Bośnia i Hercegowina grała również przy pustych trybunach,
to ja już nie wiem czy ucierpi na tym bardziej PZPN czy morale piłkarzy :S.
Articuno
18-09-2009, 18:07
Popieram, ale bojkotować sponsorów? lol.
Dj Fara0n
18-09-2009, 18:08
Ale co jest złego w polskiej piłce? Przecież grają.
@Articuno
Nawet nie wiesz jak Kompania Piwowarska odczuła spadek sprzedaży podczas protestu kibiców Lecha (-;
@neopostman
Ale to jest jedyna droga, by ktoś to zauważył.
Royal_Michael
18-09-2009, 18:13
A wiesz co to są sponsorzy? Gdy dany produkt[repra polski] nie cieszy się popularnością to po co na to wykładać kasę? więc gdy mecze nie będą cieszyć się popularnością to sponsorzy zaczną mocno naciskać na PZPN i to musi dać efekt.
Polska-Słowacja przy pustych trybunach!
Jestem za, oby to dało oczekiwany skutek.
Ok, nie kupię żadnego biletu, kupiłeś mnie.
Wylansowany
18-09-2009, 19:14
Jak się cieszę, że nie lubię piłki nożnej. Nie muszę się przejmować takimi absurdami...
Nie to, żebym miał coś przeciwko akcji. Popieram ją, bo to rzeczywiście robi PZPN, to gruba przesada...
Ale żeby bojkotować sponsorów reprezentacji? Nie rozumiem :/
Znowu wypowiedź Tomaszewskiego... Przecież to zwykły krzykacz, który uwielbia narzekać, a sam nigdy dupska nie ruszy.
Jestem za akcją.
Ja bojkotuję PZPN, odkąd sięgam pamięcią. Także jestem z wami.
Gordorczyk
18-09-2009, 20:29
morale grajkow nie spadnie bo juz jest na dnie
Ja bojkotuję PZPN, odkąd sięgam pamięcią. Także jestem z wami.
Dokładnie, też nie kupiłem żadnego biletu. Bojkot pełną gębą.
Dark Sven
18-09-2009, 21:24
Dokładnie, też nie kupiłem żadnego biletu. Bojkot pełną gębą.
Jestem z wami, ziomy!
I tak nie przyniesie to zamierzonego skutku, bo pikniki mają w dupie takie akcje ;).
je... je... PZPN ! PZPN ! PZPN ! je... je... PZPN PZPN PZPN !!!
bez kitu taka prawda, wszytsko powinno byc zrobione od nowa. ; >
Yoh Asakura
18-09-2009, 21:46
A ja to pier...olę, zdejmuję kominiarę!
Też biletu nie kupię!
Do naszego protestu dołączyło 17323 użytkowników
Ładnie. Nigdy jakoś się piłką nie przejmowałem, ale macie mój głos. Zwłaszcza jak mi to sasiad-kibic wyłożył.
Royal_Michael
18-09-2009, 22:06
I tak nie przyniesie to zamierzonego skutku, bo pikniki mają w dupie takie akcje ;).
Jeśli nie będzie rozgłosu w tej sprawie w mediach to większość pikników się nawet o tej akcji nie dowie. Ale rozgłos jest i to jest bardzo ważne. Ile ta akcje trwa, dzień-dwa? A już jest rozgłos. na www.interia.pl grubo ponad 4h w głównych newsach dnia była informacja o bojkocie "PZPN narozrabiał, kibice ogłaszają bojkot!" podobnie było na wp.pl i tam nawet został przeprowadzony wywiad z wiceprezesem PZPNu Bugdołem, nawet pytali go o www.koniecpzpn.pl
[ http://mundial.wp.pl/kat,1019539,title,Ceny-biletow-na-Slowacje-bez-zmian,wid,11510374,wiadomosc.html? ]
Dzisiaj w wiadomościach na Polsacie również mówili o bojkocie a w niedzielę na Polsacie Sport będzie program "Cafe Futbol" i tam też będą mówić o tym proteście. Gościem ma być ponoć Drzewiecki
Dobrze byłoby zaprosić M.Dańca do współpracy- niech coś palnie na swoich występach, jemu pikniki uwierzą
Jak tak dalej pójdzie to ten bojkot naprawdę może się udać.
sphinx123
18-09-2009, 22:15
Wystarczy nie przychodzić na mecze. Robie tak od zawsze! Jebac policj... PEZETPEEN
CytrynowySorbet
18-09-2009, 22:23
Na miejsce 20 tyś. obrażonych kibiców przyjdzie 20 tyś. innych którzy mają to w dupie _/
Albertus
18-09-2009, 23:55
Na miejsce 20 tyś. obrażonych kibiców przyjdzie 20 tyś. innych którzy mają to w dupie _/
nie , na 20 tys kibiców którzy są oddani swym klubom i reprezentacji przyjdzie 20 tys PIKNIKÓW
POPIERAM AKCJE! PZPN , PZPN JEB. JEB. PZPN !!!
Royal_Michael
19-09-2009, 00:23
W niedzielę na Polsacie Sport w programie "Cafe Futbol" też będą mówić o tym proteście. Jest to bardzo ważna sprawa jeśli chodzi o rozgłos więc bardzo ważne by wejście na stronę: http://www.polsat.pl/Kontakt,2859/index.html
Witam! Zwracam się z serdeczną prośbą, w imieniu wielu piłkarskich fanów w Polsce, aby program nadawany w Polsacie Sport, "Cafe Futbol" - w którym w najbliższą niedzielę ma zostać poruszony problem działalności PZPN, z wyszczególnieniem Prezesa, Grzegorza Lato oraz ewentualnego zbojkotowania przez kibiców meczu reprezentacji Polski ze Słowacją - był nadany w otwartym kanale Polsatu.
Swoją prośbę motywuję możliwością ogromnego nagłośnienia owego problemu; wszyscy mamy już serdecznie dość "leśnych dziadków" rządzących naszym wspólnym dobrem narodowym, o czym szczerze i bez skrupułów piszemy na stronie internetowej www.koniecpzpn.pl . Wiemy, że w grę wchodzą różnego rodzaju umowy telewizyjne, jednak w obliczu EURO 2012, gdzie polska reprezentacja powinna pokazać się z dobrej strony, w naszym (kibiców) i Waszym (mediów) szerokopojętym interesie jest, aby spróbować zrobić z tym porządek. Ewentualna transmisja "Cafe Futbol" w otwartym Polsacie trafi do szerszej publiki (nie każdy bowiem posiada Polsat Sport), a na tym zależeć powinno nie tylko kibicom, ale i Wam, jako rzetelnej telewizji.
Yoh Asakura
19-09-2009, 00:30
POPIERAM AKCJE! PZPN , PZPN JEB. JEB. PZPN !!!
No, najlepiej wszystko jeb., przecież to serum na każdą przypadłość.
Skoro w tej Serbii, czy gdzieś tam się udało, to może uda się i u nas. Trzeba po prostu przekonać pikników, że to dla DOBRA DRUŻYNY, a też na mecz nie pójdą. Bo jeżeli taki piknik tą inicjatywę zobaczy jedynie jako 'jebać pzpn' na co drugim forum, to pomyśli, że znowu szczeniaki mają kaprys i na mecz pójdzie.
Royal_Michael
19-09-2009, 00:44
No, najlepiej wszystko jeb., przecież to serum na każdą przypadłość.
Nie wszystko ale PZPN na pewno. Piosenka śpiewana od lat, czas wreszcie wcielić ją w życie.
Co do pikników to jak się czyta komentarze na Interii i Onecie to jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Wszyscy razem łączą się jeśli chodzi o bojkot PZPN i KAŻDY popiera inicjatywę, jeszcze nie spotkałem się z negatywnym głosem
Yoh Asakura
19-09-2009, 00:51
Nie wszystko ale PZPN na pewno. Piosenka śpiewana od lat, czas wreszcie wcielić ją w życie.
To wy sobie jebcie ich, a oni będą jebać was. Jak Kuba bogu, tak bóg Kubie.
Royal_Michael
19-09-2009, 01:07
Dobra widzę, że masz zerowe pojęcia na temat ruchu kibicowskiego więc skończ.
@down
i właśnie ja to napisałem ;o
to co, będziemy stać pod siedzibą pzpn'u i podśpiewywać? to nic nie da. liczą się czyny, nie słowa
Niby wszystko fajnie, ale Tyskie i tak kupie :PP
Poszło oczywiście ;).
PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW !
Albertus
19-09-2009, 08:53
to co, będziemy stać pod siedzibą pzpn'u i podśpiewywać? to nic nie da. liczą się czyny, nie słowa
a jak pielęgniarki stały pod siedziba sejmu to coś chyba dało.
Tylko ze kibiców jest więcej i maja mocniejsze i już wyśpiewane glosy ;D
CytrynowySorbet
19-09-2009, 11:11
No jasne, i pewnie będzie rzeźnia i wojna domowa, poleje się mnóstwo krwi, prawda Albertus?
Yoh Asakura
19-09-2009, 11:26
Dobra widzę, że masz zerowe pojęcia na temat ruchu kibicowskiego więc skończ.
Jeżeli opiera się tylko na skandowaniu wulgaryzmów, to nie chcę mieć z nim nic wspólnego!
Duch Niespokojny
19-09-2009, 12:14
To wy sobie jebcie ich, a oni będą jebać was.
A nie robili tego do tej pory? ;)
Jeżeli opiera się tylko na skandowaniu wulgaryzmów, to nie chcę mieć z nim nic wspólnego!
Przeczytaj jeszcze raz temat i strone koniecpzpn.pl zeby dowiedziec sie, na czym opiera sie ta akcja. ''J...c PZPN' jest tylko podtekstem zawartym w tym wszystkim.
Yoh Asakura
19-09-2009, 12:29
Przeczytaj jeszcze raz temat i strone koniecpzpn.pl zeby dowiedziec sie, na czym opiera sie ta akcja. ''J...c PZPN' jest tylko podtekstem zawartym w tym wszystkim.
Nie chcę mieć z takim podtekstem nic wspólnego, a tak w ogóle, to nie słucham cię, bluźnierco, lalalalalalalalala!
/me zatyka uszy i ostentacyjnie śpiewa
a jak pielęgniarki stały pod siedziba sejmu to coś chyba dało.
z tym, że one nie krzyczały 'jebać rząd jebać' tylko czekały na rozmowę z premierem czy kimś tam
jeśli kibice poszli by pod pzpn i na cały ryj się darli 'pzpn pzpn jebać jebać pzpn' to nic by z tego nie wyszło
To wy sobie jebcie ich, a oni będą jebać was. Jak Kuba bogu, tak bóg Kubie.
W tym przypadku jak bog Kubie tak Kuba bogu ; p
to jest chyba oczywista oczywistosc ze jestem ZA
Naprawdę przyczepiliście się do tego "jebać PZPN". Przeczytajcie jeszcze raz o co chodzi w tym bojkocie, bo chyba nie o to jednak.
100% poparcia, koniec ukladow!
bojkotujepzpn.pl
09-10-2009, 17:33
Podzielam zdanie wszystkich co sa za bojkotem trzeba skończyć z tymi burzujami! zapraszam na www.bojkotujepzpn.pl
Ufocznik
09-10-2009, 21:05
Nie piszcie, że prawdziwy kibic jest z drużyną na dobre i na złe, bo ten protest nie jest przeciwko piłkarzom, czy reprezentacji, tylko działaczom i całemu PZPNowi.
Oczywiście popieram akcję i ciekaw jestem co z niej wyniknie, bo myślę, że i tak znajdzie się masa pikników, które na mecz chętnie by poszły.
Tak jak na Polska - Grecja w Bydgoszczy, za każdym razem gdy jakaś bardziej kumata grupa podejmowała próbę śpiewu znanej skądinąd przyśpiewki "jebać PZPN" natychmiast była zagłuszana przez trąbki i gwizdy januszów i pikników z krytej, a nawet przez spikera.
A tak poza tym, to warto chyba odświeżyć temat?
Royal_Michael
10-10-2009, 23:44
Warto. Bojkot udany.
Polscy kibice kupili niecałe 4tys biletów, w sprzedaży było ~42tys.
Wiadomo, janusze i judasze zawsze się znajdą ale bojkot udany!
Przypominam, jest to dopiero początek i pierwsza inicjatywa długoterminowej akcji strony www.koniecpzpn.pl przeciwko PZPN. Ludzie organizowali się w województwach i zostali wybrani przedstawiciele (2-4) prawie każdego województwa. W poniedziałek odbędzie się zjazd w Łodzi tych przedstawicieli na którym mają omawiać głównie powstanie Stowarzyszenia, które powstanie do końca przyszłego tygodnia. Wtedy pzpn już będzie się musiał liczyć z naszym głosem i nie będą mogli nazywać nas chuliganami i terrorystami (kto się interesuje akcją/odwiedza portale informacyjne ten wie jak nas nazywa Majewski i rzecznik- Atlas). Ogólnie sam myślałem, że to jest tylko napinka kibiców ale widzę że akcja jest poważna. Na forum są prawnicy którzy pomagają w rejestracji stowarzyszenia by wszystko było zgodnie z prawem. Do tego jest dwóch rzeczników prasowych którzy kontaktują się z mediami. O akcji głośno było np w Faktach w TVN: http://www.tvn24.pl/28377,1622927,1,1,klub-kibica,fakty_wiadomosc.html
Lechista
11-10-2009, 00:08
Milo bylo slyszesz na trybunach w meczu z czechami " jebac pzpn" i "czesi, czesi" : D
Albertus
11-10-2009, 10:19
ciekawe ile będzie na następnym meczu :D obstawiam ze 3-5 k ;D nie więcej
Uśmiałem się jak w radiu słyszałem reklamę typu :
"bądź prawdziwym kibicem , przyjdź na mecz reprezentacji itp itd."
PZPN robi kontrofensywę ;D tylko ze ich tylko marne pikniki słuchają;
Ufocznik
11-10-2009, 13:50
ciekawe ile będzie na następnym meczu :D obstawiam ze 3-5 k ;D nie więcej
Uśmiałem się jak w radiu słyszałem reklamę typu :
"bądź prawdziwym kibicem , przyjdź na mecz reprezentacji itp itd."
PZPN robi kontrofensywę ;D tylko ze ich tylko marne pikniki słuchają;
Myślę, że z 10 tysięcy będzie, bo samych Słowaków ma przyjechać ponoć 4.5 tys
Albertus
11-10-2009, 14:10
mi o pikniki chodziło , nasze Polskie ; bo Słowaków nie liczę.
Dbałość o wizerunek jest ważniejsza niż strata finansowa - uważa rzecznik prasowy Banku Zachodniego WBK Piotr Gajdziński. Bank, który jest jednym ze sponsorów piłkarskiej reprezentacji kraju, zdecydował się wycofać reklamy na banerach wokół boiska na Stadionie Śląskim w Chorzowie podczas meczu eliminacji mistrzostw świata ze Słowacją.
W wydanym w środę oświadczeniu bank napisał, że "solidaryzuje się z kibicami piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów reprezentacji: "Piłka nożna dla kibiców"".
Jak widać na razie wszystko przynosi zamierzony efekt:D
Albertus
14-10-2009, 18:17
a mówiłem jakieś parę miesięcy temu ze kibice mogą zrobić bunt ;D wtedy wszyscy pisali ze przyjdzie wojsko i rozgoni towarzycho... ;D chyba zostanę przepowiadaczem przyszłości ;p
No jak do akcji dochodzą się sponsorzy to wygrana jest w zasięgu reki ;D przypominam ze w tv meczu tez nie oglądamy ! już paru kolegom to powiedziałem którzy mieli zamiar obejrzeć.
następna rzeczą która przepowiadam (oficjalnie ) to hmmm , niech będzie jakaś fajna ustawka w środku miasta (byle którego) żeby było o tym głośno ;D zobaczycie ze w przeciągu paru miesięcy będzie w wiadomościach :D
No jak do akcji dochodzą się sponsorzy to wygrana jest w zasięgu reki ;D przypominam ze w tv meczu tez nie oglądamy ! już paru kolegom to powiedziałem którzy mieli zamiar obejrzeć.
a czemu mamy nie oglądać?o0
Duch Niespokojny
14-10-2009, 19:55
W wydanym w środę oświadczeniu bank napisał, że "solidaryzuje się z kibicami piłki nożnej w Polsce i podpisuje się pod stwierdzeniem wielokrotnie wyśpiewywanym podczas ostatnich meczów reprezentacji: "Piłka nożna dla kibiców"".
A myślałem, że "j...ć PZPN" :D
Lechista
14-10-2009, 20:01
a czemu mamy nie oglądać?o0
dokładnie? :confused:
Ufocznik
14-10-2009, 20:16
A myślałem, że "j...ć PZPN" :D
Haha, dokładnie to samo pomyślałem :D
Albertus
14-10-2009, 20:42
bo jak oglądacie w telewizji wtedy rośnie oglądalność i programy będą chciały wykupić prawa do puszczania meczów co za tym idzie dużą kasa dla PZPN
AHAHAHAHAHAHHAHAHA
Dobra postawa polskich pilkarzy :D Oni chyba tez bojkotuja :P
Rzyttofrajer
14-10-2009, 21:06
I wkoncu polski pilkarz zdobywa bramke brawa dla Gancarczyka
Albertus
14-10-2009, 21:18
lol... Polska wygrywa? obejrzałbym gdyby nie protest ;D ale jak Polska wygra to będzie tragedia - Majewski zostanie...
PS.
dużo kibiców tam jest?
Nie, Polacy strzelili samobója =D
Albertus
14-10-2009, 21:25
a to dobrze :D normalnie bym był zdenerwowany , ale teraz porażka będzie krokiem do wygranej.
PS.
dużo kibiców tam jest?
Najnowsze doniesienia: na stadionie jest tylko 3000 tysiące kibiców, w tym 1100 Słowaków
Szkoda tylko, ze paru zapalencow ma przed soba mikrofon :P
Albertus
14-10-2009, 21:59
ahahahahah i to się nazywa siła! PZPN właśnie stracił coś kolo miliona złotych + sponsorów którzy się wycofają po meczu... :D
super wiadomość :D !! piękne zakończenie fajnego dnia.
sphinx123
14-10-2009, 22:00
Dobrze tak tym starym "esbekom" xDD
Chyba nie zdajecie sobie sprawy, ze ten milion zlotych to z waszych kieszeni idzie.
bo jak oglądacie w telewizji wtedy rośnie oglądalność i programy będą chciały wykupić prawa do puszczania meczów co za tym idzie dużą kasa dla PZPN
Małe sprostowanko. Prawa do transmisji meczów reprezentacji na przyszłe 10 lat wykupił SportFive, więc kasa od stacji telewizyjnych idzie na konto spółki Placzyńskiego, związek zadowolił się już tymi 200 milionami za 10 lat praw ;)
Więc oglądalność meczów repry w tv nie wpłynie na dochody PZPNu przez ładnych pare lat ;)
Albertus
15-10-2009, 15:00
ale jak nie bedzie ogladalnosci to moze oni zerwa z nimi umowe... Odszkodowanie moze byc mniejsze niz straty przez tyle lat.
jakosiara
15-10-2009, 16:53
Wszystko super, tylko źródło do bani (http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Koniec-Laty-i-spolki-realny-Jest-sposob,wid,11598058,wiadomosc.html?ticaid=18ed8)
ale jak nie bedzie ogladalnosci to moze oni zerwa z nimi umowe... Odszkodowanie moze byc mniejsze niz straty przez tyle lat.
Nieee, oni i tak na tym zarobią w cholere. Z tą sprzedażą praw to PZPN tak zdupił że masakra, kto podpisuje umowy na 10 lat? Przez te 10 lat może się w cholere zdarzyć ...
Nie wspominając o tym że po podpisaniu umowy prezes Lato zwiększył sobię gażę o 20 kół, Kręcina też, ehhh ...
Duch Niespokojny
16-10-2009, 09:47
Z tą sprzedażą praw to PZPN tak zdupił że masakra, kto podpisuje umowy na 10 lat? Przez te 10 lat może się w cholere zdarzyć ...
Może przewidział bojkot ;) I wyszło, że Grzesiu jest wielkim wizjonerem, bo przy takiej postawie Związku, prawa do transmisji za te 10 lat będą warte 0 :)
Piekne podsumowanie obecnej sytuacji :
http://www.joemonster.org/filmy/19715/Co_dalej_z_polska_pilka_
Gordorczyk
17-10-2009, 13:18
podobno Lato zabronil dla Majewskiego powolywac Krzynówka i Żewłakowa zeby nie przegonili go pod wzgledem ilosci rozegranych meczow
Albertus
17-10-2009, 14:08
Piekne podsumowanie obecnej sytuacji :
http://www.joemonster.org/filmy/19715/Co_dalej_z_polska_pilka_
gada nie głupio jak na polityka , szacunek mu. Mnie zwykłego zjadacza chleba i kibica do siebie przekonał , nie tym ze psioczył na pzpn (bo to każdy umie) ale ze obiektywnie i pięknie wyjaśnił w czym problem. Brawo
jakosiara
17-10-2009, 21:02
Obecnie na koniecpzpn.pl zarejestrowane jest 588410 osób ;)
Angel of Death
18-10-2009, 03:03
gada nie głupio jak na polityka , szacunek mu. Mnie zwykłego zjadacza chleba i kibica do siebie przekonał , nie tym ze psioczył na pzpn (bo to każdy umie) ale ze obiektywnie i pięknie wyjaśnił w czym problem. Brawo
Dobrze gada bo głównie to on jest dziennikarzem i komentatorem sportowym dlatego zna się na rzeczy, polityka to pewnie tylko taka przygoda dla niego ;) Ale oby więcej takich, by żyło się lepiej ^^
Wiem że double ale wymaga zauważenia
W białe pole wpisać adres najbliższego Związku Piłki Nożnej, drukować i rozwieszać albo rozdawać jako ulotki.
Pogrzebmy ten burdel.
http://img24.imageshack.us/img24/972/znicz.png
Dla tych którzy lubią muzykę Oi proponuję piosnkę The Junkers - Anty PZPN. Sama prawda ;)
http://www.dojarka.pl/f/7756/Kibice_Floty_zawstydzili_Turbo
jakosiara
19-10-2009, 21:45
n/c (http://sport.onet.pl/0,1248770,2062953,,wysokie_premie_dla_dzialaczy_pz pn_to_nagroda_za_ich_prace,wiadomosc.html)
jedrolek
20-10-2009, 20:41
@up
Za ich pracę... A ja myślałem, że za kradnięcie idzie się do więzienia... Jaki ja głupi byłem!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.