zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Desintegrate

Taumer
03-01-2005, 23:22
Witam!
Mam pytanie na temat tego czaru i jednocześnie chce złożyć wniosek o przemieninie jego opisu na tibia.pl
Cytat z tibia.com:

the "adito grav" rune destroys magic fields, this spell clears a room of all movable items

Porównując to z tym co jest na tibia.pl:

Usuwa wybrane pole. W przeciwieństwie do Destroy Field może usunąć trupa czy kwiatek.

Teraz mój wniosek: opis może wprowadzać w bład bo kwiatkiem można określic także nieprzesuwalne przedmioty - np roślinność na bagnach, nawet głupie chaszcze które zcinamy maczeta (kwiatek = roslina)
Można wiec dojść do fałszywych wniosków ze jest coś takiego możliwe i kupimy niepotrzebny nam czar...

Dlatego lepiej IMO napisać ze niszczy Fieldy i przesuwalne przedmioty - tak jak jest to na tibia.com (bardziej scisle)

Teraz moje pytanie: Czy moze jest taka mozliwosć ze mozna niszycz te nieprzesuwalne przedmioty a ja o tym nie wiem ?

Wilq
03-01-2005, 23:29
Nie, nie mozesz niszczyc stalych przedmiotow, aha i ta runa nie dziala w pz...
pozro

Re: down
Raczej nie, bo jak cos polozysz na locker (skrzynie) to nie ma mozliwosci, aby ktos ci to zniszczyl, bo ta runa dziala tylko na odleglosc jenej kratki -.-

Angel of Death
07-01-2005, 23:03
Nie, nie mozesz niszczyc stalych przedmiotow, aha i ta runa nie dziala w pz...
pozro
Heh to raczej oczywiste :p Położyłbyś se coś na depo a tu ci ktoś "Desintegrate" i nie masz itemka :D

Specter
08-01-2005, 08:01
a jesli ktos gra na Hibernie i jest zainteresowany ja moge sprzedawac desintegrate wiec piszcie do Mylanda
a co do tematu to runa bardzo sie przydaje jak wpadniesz w trapa
aha i jeszcze jedno runa mozesz niszczyc nieprzesuwalne pole np. podpalonego parcela

Thomas
08-01-2005, 13:22
tlyko ze po update jak wpadniesz w trapa to mozesz sie z niego bez problemu wydostac...:D prawy przycisk na bron i klikasz na mebelek..:]

Specter
08-01-2005, 17:41
echh nie o to mi chodzilo mialem na mysli trapy typu plononcy parcel

Helixaw
15-01-2005, 20:48
Adito grav to destroy field a nie desintegrate