Pokaż pełną wersje : Serwer Nagroda za zabicie 6666 Demonów!
http://uploadhyper.com/file/10720/6666Demons.cam.html
Nie spoilować!
Hakuje_palte_sety
19-09-2009, 08:24
Co wziął ? Bo nie pokazał nie powiedział.
Co wziął ? Bo nie pokazał nie powiedział.
Rainbow Shielda. Nie musicie dziekowac za spoila ;>
adrianislaw
19-09-2009, 08:42
Takie łączenie questów mi się nie podoba
mam pytanie moze mi ktos wytlumaczyc jak to wlaczyc bo klikam na strake i na filmik i pisze ze sciagnac i co dalej? scaignolem i pisze sysyem windos nie moze odtworzyc pliku?
Zenada. Demon oak to nie fart, nie pomyslunek. Wystarczy jednak zmarnowac xxx czasu na cyferki. Smiechu warty taki quest, tibia sie pod tym wzgledem stacza na dno.
mam pytanie moze mi ktos wytlumaczyc jak to wlaczyc bo klikam na strake i na filmik i pisze ze sciagnac i co dalej? scaignolem i pisze sysyem windos nie moze odtworzyc pliku?
Musisz mieć TibiaCamTV, do ściągnięcia z http://tibiacam.tv/
Jeśli mi nie ufasz - wygoogluj sobie.
Zenada. Demon oak to nie fart, nie pomyslunek. Wystarczy jednak zmarnowac xxx czasu na cyferki. Smiechu warty taki quest, tibia sie pod tym wzgledem stacza na dno.
Dokladnie. Tibia juz dawno stracila swoj sens i "urok" jaki kiedys posiadala. Teraz to jedynie poscig za pikselem.
Juz od dawna nie gram :).
ja też bo tibia to Zuoo !
a co do filmiku to otsowo sie robi coraz bardziej ; ///
i wgle ;oo tibia obumiera forum tak samo ;oo kiedyś dziennie tyle filmów dodawali że masakra ;oo a teraz raz na jakis czas jakiś hunt jeszcze nie swój ;oo albo coś z u tuba...
Beh0lder
19-09-2009, 17:24
Przegladajac rozne fora , zobaczylem ze sa nie do konca potwierdzone doniesienia ze to nie jest nagroda z questu (dostep do oaka) tylko mozliwosc sprzedawania smieci z demcow , a Tomurka sam rozwiązał demon oaka :P.I sie to na siebie nalozylo.
Przegladajac rozne fora , zobaczylem ze sa nie do konca potwierdzone doniesienia ze to nie jest nagroda z questu (dostep do oaka) tylko mozliwosc sprzedawania smieci z demcow , a Tomurka sam rozwiązał demon oaka :P.I sie to na siebie nalozylo.
Są 2 metody przejścia Demon aoka ,jedna to jest właśnie ta zaprezentowana druga wymaga myślenia <nie ,nie znam jej> pisał o tym któryś z CMów chyba na forum tibia.com ,że jedną z tych metod nie długo ujrzymy.
Są 2 metody przejścia Demon aoka ,jedna to jest właśnie ta zaprezentowana druga wymaga myślenia <nie ,nie znam jej> pisał o tym któryś z CMów chyba na forum tibia.com ,że jedną z tych metod nie długo ujrzymy.
jesli to prawda to nawet niezle
ja by, wybral dlegi ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.