Pokaż pełną wersje : Questy
Jestem po kilku letnij przerwie i nie bardzo rozumiem. Np ide na annichilatora biere nagrode i pisze ze quest wykonany. A jak jest z questami np na 5k mino. czy jak zabijam mino to one mi automatycznie nalicza czy musze isc do npc jakiegos i napisac cos doniego i co dalej? i gdzie sa te minotaury w jakim miescie?
Nie wszystkie questy są zapisywane w quest logu. Akurat ten z minotaurami jest. Nie liczy puli ogólnej lecz w quest logu znajdziesz informacje ile zabiłeś minotaurów danego rodzaju. Przykła: 233 Minotaur guard, 300 Minotaur Archer itp. A minotaury znajdziesz prawie wszędzie:) Poczytaj poradniki itp.
ale mi o to chodzi ze jak zabijam to zapisuje samo? i jak zabije 5k mino to co mam zrobic zeby zabic bossa?
Poczytać spoilera na tibia-wiki.pl
ale mi o to chodzi ze jak zabijam to zapisuje samo? i jak zabije 5k mino to co mam zrobic zeby zabic bossa?
Akurat ten z minotaurami jest. Nie liczy puli ogólnej lecz w quest logu znajdziesz informacje ile zabiłeś minotaurów danego rodzaju. Przykła: 233 Minotaur guard, 300 Minotaur Archer itp.
Czy ja piszę niewyraźnie?
Czy ja piszę niewyraźnie?
Wiem ale ja np zabija minotaury w thais i liczy mi to 5k mino i jak zabije te 5k to co dalej on sie sam pojawi czy mam gdzies isc?
Jest mnóstwo spoilerów do questów. Wystarczy poszukać...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.