zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Serwer Lord'Paulistinha+Bot

Couranger
20-09-2009, 13:32
Teraz niech jego obroncy z forum tibia.pl sie odezwa ^^

Lord'Paulistinha + bocik na frostach.

"follow attack + heuhuehuehuehuehue = BR?"

http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=82439

Pozdro.

Krakoww
20-09-2009, 13:41
na moje bankowo ma swojego bota bo inaczej juz by dostal bana bankowo napisal se cos prostego ^^

Prison_Break
20-09-2009, 13:44
@Couranger
Tez juz mialem ten film na forum wstawiac ale byles pierwszy ^^

@Topic
Zobaczcie jak oni ogarniaja jak bili tego rp, widzialem ze Andrius Kell dostal sd od swojego frienda \o/ nie potrafia go trapnac, 0 fire/energy/poison bomb. Gdyby nie paralyze to by im uciekl :P

Couranger
20-09-2009, 13:45
@Couranger
Tez juz mialem ten film na forum wstawiac ale byles pierwszy ^^

@Topic
Zobaczcie jak oni ogarniaja jak bili tego rp, widzialem ze Andrius Kell dostal sd od swojego frienda \o/ nie potrafia go trapnac, 0 fire/energy/poison bomb. Gdyby nie paralyze to by im uciekl :P

Ta 2 m walle poszly zgranie 100 % xD

Xelioxis
20-09-2009, 13:46
Teraz i tak nic mu nie zrobia dopuki nie zbanuje go system.
Z tego co widac to albo ma alarmy i jest w poblizu albo ciagle siedzi przy kompie.
Chyba ze napisal sobie bota który wysyla msg do frendsow jak ktos go bije

^Trial^
20-09-2009, 13:55
Teraz i tak nic mu nie zrobia dopuki nie zbanuje go system.
Z tego co widac to albo ma alarmy i jest w poblizu albo ciagle siedzi przy kompie.
Chyba ze napisal sobie bota który wysyla msg do frendsow jak ktos go bije

Prawie kazdy bot ma taka funkcje.

Treler
20-09-2009, 14:02
Wszystko fajnie, tylko dlaczego przez caly ten czas kiedy dziala "system" nie został zbanowany? Ma ktos jakies logiczne wytłumaczenie? ;X

ruszek
20-09-2009, 14:06
Bo imo banują tylko tylko tak se dla idei. Jak myślisz, czemu nie chcieli pokazać listy zbanowanych osób ?? Boty=Kasa.

Beh0lder
20-09-2009, 14:07
Lol nie sadze ze napisal se cos prostego , ja jade na TA i odkad jest ten glupi system nie dostalem ani razu bana a inni tak :P.
@top. Gz bota ;] i tak jest fajniejszy od Tomurki ;D

Couranger
20-09-2009, 14:18
Lord Paletka napisal sobie bota ... skonczcie z tymi bzdurami

Vil
20-09-2009, 14:25
Wszystko fajnie, tylko dlaczego przez caly ten czas kiedy dziala "system" nie został zbanowany? Ma ktos jakies logiczne wytłumaczenie? ;X

zbanuj gracza, ktory wedlug aktualnych standardow moze byc uwazany za najlepszego = pokazesz, ze jestes na tyle nieudolny, ze lamanie przez niego regulaminu przez bite 3-4 lata uszlo twojej uwadze, albo ze przez ten czas leciales w ch*** i przymykales na to oko.

W imie tej samej zasady policja zamyka tych, co ukradna 1000 zl, a tych co nakradli miliony/miliardy z reguly nie tyka.

Mory
20-09-2009, 14:28
no i co z tego ze boci?

zylo by ci sie lepiej jak bys myslal ze bije frosty 18 godzin dziennie manualnie?

Erhion
20-09-2009, 14:30
zbanuj gracza, ktory wedlug aktualnych standardow moze byc uwazany za najlepszego = pokazesz, ze jestes na tyle nieudolny, ze lamanie przez niego regulaminu przez bite 3-4 lata uszlo twojej uwadze, albo ze przez ten czas leciales w ch*** i przymykales na to oko.

W imie tej samej zasady policja zamyka tych, co ukradna 1000 zl, a tych co nakradli miliony/miliardy z reguly nie tyka.

Niby racja, ale raz na jakiś czas zamyka się "grubszą rybę". ;)

Luki_Asen
20-09-2009, 14:36
Powinni przychodzić noobcharami 40-50lvle i padać jak wali z exori zeby wbijał fragi aż do black skulla :)

Rybzor
20-09-2009, 14:38
Niby racja, ale raz na jakiś czas zamyka się "grubszą rybę". ;)
No, na szczęście mam tu lapka i wifi.

@film
Jakoś 100% bota nie widzę, mógł go ignorować w zasadzie : p

TrunksSSJ2
20-09-2009, 14:59
@Up

No ta i w ogóle nie było widać, że miał włączone Waypointy jak zaczął bić tego palka (03:20)

hardok123
20-09-2009, 15:09
Szczerze mówiąc uznałbym go za niezlego debila, gdyby RECZNIE wbil ten level ; o

$korpion
20-09-2009, 15:15
Boze ludzie ogarnijcie sie chyba widac ze ma bota niedlugo to swoje matki spalicie zeby tylko udowodnic ze on nie boci rofl jeszcze zeby to polak byl, ale br tak bronic.. Rybzor czy jak ci tam chyba widac jak bot szalal. Biegal od frosta do frosta raczej on by sie tak nie zachowywal..

Gniewxd
20-09-2009, 15:17
Powinni przychodzić noobcharami 40-50lvle i padać jak wali z exori zeby wbijał fragi aż do black skulla :)

Dobry Pomysl

@topic
ja od poczatku gdy on zaslyna ze najlepszy gracz w tibie itd wiedzialem ze to bot , byl nawet z nim wywiad i pytali sie o bota sam powiedzial ze uzywa bota ale tylko do x-rey ale x rey to tez bot czy tam funkcja bota ale bot wiec cip soft powinien go zbanowac ale nie zbanuja bo chodzi im o kase bo wiedza ze bedzie kupowal pacca bo na facc raczej duzo nie zdziala i nie banuja go

NoToTak
20-09-2009, 15:17

Bardzo madry post. Popieram w 110%.

Couranger
20-09-2009, 15:41
Nawet jak atakowal tego palka i wyskoczyl haczling to odrazu sie na niego przezucil , nie zdążył wyłączyc w pointów .

Vil
20-09-2009, 15:55
teraz pytanie: czy robimy Brazylijczykom kawal i piszemy oficjalna petycje o ustosunkowanie sie Cipsoftu to tej sprawy ? Z opisem wszystkich watpliwosci jakie ten film stwarza ?

Vasudanin
20-09-2009, 15:59
@up
Tylko:
1. Co nam to da?
2. Komu się chce?
@
Szkoda mi tego palka. =/

Xevo123
20-09-2009, 16:00
oO w 5 minut sie zrobiło 20 ludziuff oO

@ Down :

czekamy ;)

Vil
20-09-2009, 16:00
1. Co nam to da?

odrobine dobrej zabawy cudzym kosztem.

2. Komu się chce?

15 min zabawy, z nudow moge sie tego podjac.

Koszyk
20-09-2009, 16:17
teraz pytanie: czy robimy Brazylijczykom kawal i piszemy oficjalna petycje o ustosunkowanie sie Cipsoftu to tej sprawy ? Z opisem wszystkich watpliwosci jakie ten film stwarza ?

Filmy nie są dowodem dla cipsoftu...

Couranger
20-09-2009, 16:32
Moze zadzwonmy na policje ?

Vein
20-09-2009, 16:43
Dajcie mu spokoj. Botuje to botuje, chuj z tym. Jak dla mnie to on sobie moze tak bocic, z tego co widzialem na filmach to koles jest w poblizu, nie afkuje bezczelnie itd. a to w*****a najbardziej [przynajmniej mnie]. Vil dobrze napisal, nie zbanuja go, to bylby strzal samobojczy. Ogolnie ten temat jest pozbawiony sensu bo co nam przyjdzie z tego, ze sobie bedziemy udowadniac jego botowanie? Widocznie lubi takie granie zamiast jakiegos pg na vengoth czy DLach tak jak inni robia, coz, sam sie zanudzi na smierc.
Juz udowodniliscie, lepiej cos ciekawszego tu pokazcie :)

PS. CIP filmow nie uwzglednia wiec wasz list nic nie da ;p

fito46
20-09-2009, 16:46
a ja mam pytanie i pomysla xd

1. na filmie widac ze bot LP uzywa exori do atakowania frostow
2. na filmie widac tez ze jak bot LP atakuje exori frosty to i rowniez tego ktory krecil (zadaje mu obrazenia, czyli moze tez go zabic)
3. mozna wiec udupic bota LP i podchodzic do niego z red hp w momencie gdy LP atakuje frosty i tym samym pasc zabitym przez LP
4. i tak padac az dorobi sie red skulla a pozniej black skulla
5. na koncu dojezdzac go w swiatyni gdy ten ma tylko 40hp xd

co wy na to? skoro gosc podlozyl sie pod film raz to moze to zrobic pare razy heaheah

Vein
20-09-2009, 16:47

2. na filmie widac tez ze jak bot LP atakuje exori frosty to i rowniez tego ktory krecil (zadaje mu obrazenia, czyli moze tez go zabic)
3. mozna wiec udupic bota LP i podchodzic do niego z red hp w momencie gdy LP atakuje frosty i tym samym pasc zabitym przez LP

co wy na to? skoro gosc podlozyl sie pod film raz to moze to zrobic pare razy heaheah

Niz on wbije wiecej fragow to juz bedzie przy kompie i bedzie sie z ciebie smial. Myslisz ze wyszedlby z temple majac RS/BS?

Beh0lder
20-09-2009, 16:55
Szczerze mówiąc uznałbym go za niezlego debila, gdyby RECZNIE wbil ten level ; o

Ja też ;] nie moglbym tak bic w kolko frostow xD.

Ehh jezeli on mialby dostac bana to i Tomurka ;] za trapowanie

Boci ? I dobrze nie siedzi wam na expowisku nie wam przeszkadza. Nawet jezeli boci wam na expowisku jezeli byl pierwszy ma do tego prawo ;]. Poza tym nie jest bezczelnym afkerem (tak jak ja ;P)

Ps. szkoda tego biednego pallka :/
@edit

@film
Jakoś 100% bota nie widzę, mógł go ignorować w zasadzie : pAlbo ty jestes slepy albo glupi... moze nawet jedno i drugie...

Mercioleksy
20-09-2009, 17:27
Napisał sobie prostego bota, który nie wysyła żadnych pakietów i tyle, oparty jest na innym systemie niz ng/elf/blackd i tyle.

Myślicie, że ten system wykrywa wszystko?
Ehh szuka syfu które zna, nowości wykryje może za 5 lat ^^

Brak
20-09-2009, 17:31
@edit
Albo ty jestes slepy albo glupi... moze nawet jedno i drugie...

o kurwa odezwała się inteligencka elyta tego forum ;[

mezowski86
20-09-2009, 17:41
Ja jestem za petycją i jestem gotów poprzeć Vila. pzd

AdiZgOlekk
20-09-2009, 17:48
robimy armie 15 lvli i podkladamy sie lp na e grany na frostach, on wbije black skulla, zabijamy go i mamy takiego loota ze ojejku :d

mezowski86
20-09-2009, 17:51
Nie przemyślałeś tego, że te 15lvle padną na frostach.

Co do filmu to ten 180pall miał szanse uciec. Wtedy co przeleciał przez 2 mwalle i chwilę później dostał parola, mógł wcześniej użyć mwalla w środek ;-)

Co do Lorda chujowo, że największy level oszukuje. Teraz największy lv w tibii nazywa się TibiaNG albo blackProxy ;-)

Gelt
20-09-2009, 18:23
Czasem w kliencie występują błędy (najczęściej przy bugach w filmach). Wtedy jest taka wywieszka z ciągiem liter, cyfr itp, itd. W każdym razie gdy wysyłamy to (send), to Cipsoft juz wie, że mamy bota:) Natomiast gdy to olejemy (cancel) możemy dalej bocić.

Co do petycji: Pomysł dobry. Dziwie sie, iż to forum, gdzie każdy życzy każdemu źle, nagle nie popiera petycji która może zrobić komuś wielką przykrość:)

Xevo123
20-09-2009, 18:50
Można sie podstawić tymi 20 lvlami, ktoś hlvl wybije im drogę do lorda a potem z e grana padną :) koleś wbije bs'a i sie skończy exp z e granem :D

Mory
20-09-2009, 19:32
@pare up o podstawianiu noobcharow pod exori

mysle ze jak ma ustawionego skrypta na exori to ma tez takiego ktory blokuje exori gdy ktos stoi obok niego

jak dla mnie to dobrze ze boci bo nawet jak wyciaga 300k/h na frostach to byl by chory wbijajac to recznie a skoro boci to znaczy ze troche zycia mu zostalo pomimo wysokiego levela

Argen
20-09-2009, 19:38
@pare up o podstawianiu noobcharow pod exori

mysle ze jak ma ustawionego skrypta na exori to ma tez takiego ktory blokuje exori gdy ktos stoi obok niego

To dlaczego zaatakował palka? Nie oglądałeś filmu, nie wypowiadaj się.

Rybzor
20-09-2009, 20:06
Lolol, jak ktoś wspomniał, filmy nie są dowodem dla CipSuxu. Vil przechodzi metamorfozę - chciało by mu się cokolwiek robić, związanego z Tibią.

mezowski86
20-09-2009, 20:15
Film nie jest dowodem dla cipsoftu, ale jest dowodem dla nas. Jak 10 osób napisze na forum, że Lord boci to cipsoft się tym zajmie. Dlaczego jakiś brazor ma oszukiwać?

Edwardo
20-09-2009, 20:39

3. A nie pomyślałeś, że koleś z red hp może paść od frosta?
5. Wyszedł by bo kumple by przyszli po niego?

Ktoś tam up:

Jaki boty wysyłają wiadomości do kumpli jak jesteś atakowany?;|

D4n1
20-09-2009, 20:40
Jak wy już chcecie pisać petycje i nie wiadomo co jeszcze to możne ogarniemy parę low lvli i kogoś kto ma większy żeby mógł wybić drogę i low lvl podłoża się pod to exori nóż widelec ze się uda :P

@edit
Poza tym co was to obchodzi chyba nie gracie na tym servie który jest totalnie oblegany przez BR pomijając inne mniejszości narodowe

Sidoos
20-09-2009, 20:54
ktoś tam up:

Większość, blackd i elfbot na pewno.

Vil
20-09-2009, 20:55
Lolol, jak ktoś wspomniał, filmy nie są dowodem dla CipSuxu.

petycja nie ma na celu poinformowanie ich, ze ktos boci, tylko zapytanie sie co o tym mysla, biorac pod uwage, ze ... (tu nastepuje lista argumentów za).

Vil przechodzi metamorfozę - chciało by mu się cokolwiek robić, związanego z Tibią.

jakies 2-3 lata sie produkuje w kazdym temacie fanboyskim dot. dowolnej tomurki czy innego lorda palestyny i zawsze pisze, ze biorac pod uwage statsy na Erigu mozna z duza doza prawdopodobienstwa zalozyc, ze goscie boca (co jest zreszta oczywiste), to dostaje mi sie jako zazdrosnikowi (jakbym nie mial czego ludziom zazdroscic tylko levela .. ) i ogolnie skurczybykowi. Teraz sobie moge pouzywac.

Rybzor
20-09-2009, 21:28
petycja nie ma na celu poinformowanie ich, ze ktos boci, tylko zapytanie sie co o tym mysla, biorac pod uwage, ze ... (tu nastepuje lista argumentów za).

Wiesz, jak to CipSoft odpowiada na maile. Masa tekstu, zero konkretów. Na 100% odpisali by mega lakonicznie nie udzielając konkretnych informacji.

Jak 10 osób napisze na forum, że Lord boci to cipsoft się tym zajmie.
Lolol, tak, na pewno tak się stanie.

PsiakoS
20-09-2009, 21:55
5. Wyszedł by bo kumple by przyszli po niego?

Ktoś tam up:

nawet możesz sobie ustawić żeby Ci smsa wysłał!

fito46
20-09-2009, 22:58
5. Wyszedł by bo kumple by przyszli po niego?|

3. wystarczyloby sciagnac 1 frosta i podlozyc sie od razy paroma charami przy dorobinie szczescia od razu zlapie rs. zreszta zawsze mozna sie leczyc i probowac a nie pisac petycje czy nagrywac nic nie znaczace filmy
5. i? skoro byl kiedys na tyle glui by expic bez blessow to i by wylazl z 40hp na karku. dopiero po pierwszej smeirci pewnie by czekal na ekipa, ktora niby co by zrobila? 200+ zabijalyby 15tki? haehaeahea sami zalapaliby czaszki

Krajzel
20-09-2009, 23:07
Ale wy jesteście jebnięci... i co z tego że nawet podstawicie mu sie aż wbije bsa? Myślicie że uwalicie 456 ek nooob charami haaahahahhaahhahahahahahahah to jest joke roku. On i tak będzie sobie dalej expił a wasze chary będą padać od jego kumpli. A ten rp to jest debil również, myślał że co pokarze? bota lp? było wiadome że padnie. Zazdrość widze bierze góre nad rozsądkiem. Powodzenia w odrabianiu lvla o ile w ogóle pozwolą Ci expić hahahaha
@edit
A i nie ma to jak evul plany 12 sorców z non-pvp xDDD OD razu poprawił mi się humor

Edwardo
20-09-2009, 23:12
5. i? skoro byl kiedys na tyle glui by expic bez blessow to i by wylazl z 40hp na karku. dopiero po pierwszej smeirci pewnie by czekal na ekipa, ktora niby co by zrobila? 200+ zabijalyby 15tki? haehaeahea sami zalapaliby czaszki

Kumple by go uleczyli w temple? Jak ma 6,9k hp to by mu dużo nie zrobili.

Prison_Break
20-09-2009, 23:47
3. 5. i? skoro byl kiedys na tyle glui by expic bez blessow to i by wylazl z 40hp na karku. dopiero po pierwszej smeirci pewnie by czekal na ekipa, ktora niby co by zrobila? 200+ zabijalyby 15tki? haehaeahea sami zalapaliby czaszki

On nie expil bez blessow, po prostu rs'a mial i padl na nim, a ze chcial wszystko odzyskac to zaraz po smierci poszedl po full seta, ktory spadl i padl drugi raz (2 razy mial kicka) wiec praktycznie nie jego wina, chociaz moglby na rs'ie nosic slabszego seta

Ale wy jesteście jebnięci... i co z tego że nawet podstawicie mu sie aż wbije bsa? Myślicie że uwalicie 456 ek nooob charami haaahahahhaahhahahahahahahah to jest joke roku. On i tak będzie sobie dalej expił a wasze chary będą padać od jego kumpli. A ten rp to jest debil również, myślał że co pokarze? bota lp? było wiadome że padnie. Zazdrość widze bierze góre nad rozsądkiem. Powodzenia w odrabianiu lvla o ile w ogóle pozwolą Ci expić hahahaha
@edit
A i nie ma to jak evul plany 12 sorców z non-pvp xDDD OD razu poprawił mi się humor

Jakby wbil black skulla to juz by tak szybko nie expil, bo nie moglby uzywac exori gran/exori, wiec jesliby mu sie ludzie podstawiali i by wbil tego b skulla to by tylko mu zmniejszyli dzienny exp i nic wiecej

alzSG
21-09-2009, 00:00
Hhe to beka ;D

Koszyk
21-09-2009, 14:43
Zanim napiszecie głupiego posta z podkładaniem się to pomyślcie w ogóle czy to jest wykonalne.

1. Zapewne ma na bocie ustawione że używa e grana jak jest więcej niż 1 frost.
2. Musielibyście mieć ok. 40-50 lvle żeby przeżyć w ogóle jakikolwiek atak frosta.
3. Stojąc już nawet obok LP możecie w międzyczasie paść od owych frostów zanim on zdąży walnąć swoje e grany.

TEORETYCZNIE jest to możliwe nie mniej jednak w praktyce zapewne byłoby to trochę kłopotliwe.

Barbar
21-09-2009, 17:48

Bo Elfbot jest niewykrywalny

@krajzel
myślał że co pokarze?

Nie ma to jak evul ortografia 10 latka ahuhusauhhsuahusahu

Hakuje_palte_sety
21-09-2009, 17:49
lol ?
Od kiedy elfbot jest nie wykrywalny ?

Mikee
21-09-2009, 17:50
Bankowo to powszechnie wiadome jest, że jedzie na bocie bo nikt normalny nie klepałby tyle expa dziennie.

Hakuje_palte_sety
21-09-2009, 17:54
@Topic

Brazolom (jak większości graczy) nie potrzebne są skile. Wystarczy 10 ludzi każdy z lvlem większym od ofiary i "foloł atak" i spam hotkeji.

# Sry za 2 posty prawie pod rząd, zrypałem cuś. :o

# Down : Nieprawda. ;( Don Rzepka tim gra na pefaupe i rozwala wszystkich _/

Beh0lder
21-09-2009, 18:06
Brazolom (jak większości graczy) nie potrzebne są skile. Wystarczy 10 ludzi każdy z lvlem większym od ofiary i "foloł atak" i spam hotkeji.

Polakom ani jedno ani drugie sie nie przyda bo graja na noob pvp ;].

rotfl , zaden bot nie jest nie wykrywalny.

lol ?
Od wtedy od kiedy barbar tak mowi.

Gelt
21-09-2009, 19:11
Musze potwierdzić. Don Rzepka Family jest jednym z niewielu pro pk team'ów w Tibii.

@down

Ależ skąd, uwielbiam Wasze camy.

Xevo123
21-09-2009, 20:26
@ up :
Powinienem wyczuć w tym jakąś ironie?

@ top :
Co do tego wbicia mu bs, jest to możliwe i utrudniłoby mu to bicie frostów ; > bez e granki będzie lipka.

@ down :
Sam jesteś rozjebany jak twój avek.

Tharion
21-09-2009, 21:21
lol ?

Od zawsze?

Blackd i wszystko z blackd jest wykrywalne - łącznie z mc
T auto RACZEJ nie jest
Elf na 99% nie jest.
Ng jest lajtowo wykrywalne.

Mudbloods
21-09-2009, 21:25
Wydaje mi się czy do dostępu na okolnir trzeba mieć barb test?
Jeśli się nie mylę ,to chyba po waszym evul planie o podkładaniu się. Chyba ze sami bociliscie na waspach i macie "milion" honeycombow + czas na zrobienie tego gówna. Ew. można kupić od innych, ale czy to ma sens...?

Couranger
21-09-2009, 21:30
Wydaje mi się czy do dostępu na okolnir trzeba mieć barb test?
Jeśli się nie mylę ,to chyba po waszym evul planie o podkładaniu się. Chyba ze sami bociliscie na waspach i macie "milion" honeycombow + czas na zrobienie tego gówna. Ew. można kupić od innych, ale czy to ma sens...?

Tak trzeba miec Barbarian Test.

Mudbloods
21-09-2009, 21:34
No to ten cały niecny plan szlag trafił :)

ruszek
21-09-2009, 21:39
Fajny masz avek. Daje ci 2 dni.

Tharion
21-09-2009, 21:42
Tak trzeba miec Barbarian Test.

i chyba pare misji ice island, jesli dobrze pamiętam

Tahitope
21-09-2009, 21:50
ej no lol nie uwierzycie ogladam tego cama i tak patrze ze LP ma bota no niech to szlag trafi ;/;(;(;(;(

Xevo123
21-09-2009, 21:50
Tylko barb quest, który nie jest wcale trudny... A poza tym można się podstawiać ciągle tym samym charem, więc questa by trzeba było wykonać tylko raz. Rotfl. Nie wiem co w tym niewykonalnego ...

@ Down :
Nie, nie będe szczęśliwy, na moje jesteś jakimś kolejnym 13 letnim napaleńcem. Szkoda mi Ciebie ;)
Get a life.

Nie trzeba go ujebywać? Same wbicie mu bs'a utrudniło by mu znacząco expienie oO
Co do naszych fragów - nie jesteś fajny. Jest dużo osób, którym jakoś podobają sie nasze camy i fragi. Jak już wcześniej mówiłem.
Get a life.

Niezbawiony
21-09-2009, 21:54
Zaje**** film na tibia cam ; > ciekawe jak mam to odtworzyc ;?

Couranger
21-09-2009, 22:01

Projektorem.

hardok123
21-09-2009, 22:01
Lord'Paulina jest nie do zabicia nawet jak bedzie mial black skulla. Musialbys miec BARDZO SPORA ekipe wysokich leveli. Popatrzcie, jego lizodupy na okolnir wbily po 3-5 minutach (okolo 7~) co prawda nie maja jako takiego skilla, ale maja DUZA ekipe. Jednak w tym przypadku jest ciezko, bo ma on ten 457 lvl i WPIZDCIEC hp i ciezko go 'zcombowac'.

@up
hahaha, rozjebales mnie xDDD

Rav
21-09-2009, 22:04
7:48 omg co robi lp hahaha

Nitus94
21-09-2009, 22:04
Moim Zdaniem LORD'PAULISTINHA boci non stop.

Bo kto normalny by dawał na Tibi po 30-40 Godzin ?

noo ludzie nie trudno zrobic w bocie zeby cos pisal
np ciagle " hahahaha " no i co ? Gm sie tepnie zada mu pytanie ten sie zasmieje i Gm idzie ? Ej no kurde. X(

Rav
21-09-2009, 22:16
Wychodzi na to ze Lp boci dluzej niz doba ma godzin ; p

edit, bez sensu zdanie skladniowo ale wiadomo o co chodzi xd

Gelt
21-09-2009, 22:24
Tibian, zabierz mamę z avatara.

Co do "evul" planu - jesli komus by się chciało to mogłoby wypalić. Ale na moje troche za dużo zachodu. Rozumiem, ze chcecie mu zrobić na złość, ale przecież może zmienić expowisko na takie, do którego nie wejdzie każdy. Dużo roboty, mało zabawy.

fito46
21-09-2009, 22:26
widze ze jest tu paru ktorzy zapomnieli czym jest musk xd

1. jak to jest teraz bo nie mam pewnosci - jak ktos ma bs i zginie to traci wszystko co ma na sobie i pojawia sie z 40hp +- ale czy traci dzieki bs wiecej expa nawet z blessami?
2. a kto mowil ze 15 lvle beda go zabijac? kretyn jeden z drugim ;d on sam padnie i to niemalze na 100% w ciagu tych 45 dni i jak za kazdym razem bedzie tracil eq i go nie odzyska to mimo fortuny napewno poczuje to na tupsku xd no i ktos tam pisal wczesniej ze nie moze korzystac z kilku czarow itp
gdyby byl stary system to ogarnieta ekipa zapewnilaby mu deleta xd

ogary bez wyobrazni hearahahea nic dziwnego ze potafia tylko piskac bo o planowaniu to tu nie ma mwy ;d

Gelt
21-09-2009, 22:45
Przypomniało mi się, geniusze zła, że przecież frag liczy się teraz nawet gdy uderzysz w ostatnie 60 sekund. Koleś może dostać z e grana a potem szybko dać ubić sie frostowi.

Krajzel
21-09-2009, 22:55
Omg i tak nikomu sie nie bedzie chciało wbić 50lvl żeby typ wbił tego bsa. Codziennie, na każdym servie jakiś ek/rp botuje na okolnir a jakoś takiej "obławy" nikt na nich nie planuje. Koleś chce przejść tibie to niech expi, zazdrość tak boli?
@2up
Przy śmierci z bs spada ci tyle samo xp co bez niego na 99,99%

Beh0lder
22-09-2009, 13:32
Omg i tak nikomu sie nie bedzie chciało wbić 50lvl żeby typ wbił tego bsa. Codziennie, na każdym servie jakiś ek/rp botuje na okolnir a jakoś takiej "obławy" nikt na nich nie planuje. Koleś chce przejść tibie to niech expi, zazdrość tak boli?
@2up
Przy śmierci z bs spada ci tyle samo xp co bez niego na 99,99%

Tak ale oni chca aby jakis brazol nie przegonil naszego kochanego nooba - Tomurki.

1.Padniecie na frostach.
2. nie sadze abyscie cos zoorganizowali
2a.I tak ktos prawdopodobnie poinformuje Lp ze ktos sproboje mu nabic bs.
2b. Jak zapewne zauwazyliscie nie jest bezczelnym afkerem wiec moze byc akurat przy kompie kiedy wy sprobojecie sie podlozyc.
3. Lp przerzuci sie na exori hur i bedzie dalej bocic \o/

..::QRAS::..
22-09-2009, 14:38

allplayerem

Couranger
22-09-2009, 19:37
Dobra skonczmy juz te misterne plany na temat jego egzekucji xD.

Rav
24-09-2009, 18:16
Prawda jest taka ze bana juz raczej nie dostanie , ciekaw jestem tylko jakiego bota uzywa hmmm prawdopodobnie Elf Bot bo ma najwiecej opcji i jak narazie jest najlepszym botem, a co do ich ogarniecia to Lord juz wiele razy popisal sie swoim brakiem umiejetnosci.

pisanie ze nigdy bana nie dostanie jest raczej glupie, gdyz nawet GMowie sa banowanie a tym bardziej zwykli gracze na ktorych patrzy caly tibijski swiat

a co do bota, to takie wypowiedzi sa raczej karane warnem tu na forum

a jesli mowa o braku umiejetnosci owego gracza to jestem w stanie sie zgodzic ;

suehsbzewd123
26-09-2009, 12:02
Na moje jakas ekipa wbije na ten server jak bedzie mozna sie przenosic i beda go klepac mam nadzieje ze tak sie stanie

dex90
26-09-2009, 13:32
@up
Po 1.
Hi > go/passage > Okolnir > Yes - jesteśmy na frostach, chyba ze Buddel wyśle nas na barb camp, jeśli nie mamy dwarven ringa.
Po 2.
Na same frosty można wejść na 3 sposoby, widać znasz resp.
Po 3.
Wystarczyłoby bloknąć tylko tratwę w odpowiedni sposób.

Patr'yn
26-09-2009, 16:34
najlepiej widac ze bot jak atakuje tego palka, przybiega frost i LP zmienia cel

a tak btw. to.. też chcialbym zeby mial BS albo zostal zabity przez PK ale nie mam nic do tego ze boci...jest tyle botterów.. a jeszcze wiecej ludzi ktorzy mowia "wybocic lvl na frostach to zadna sztuka". No to dlaczego jest tylko jeden taki LP ?
Tak was to boli ze boci ? Tak was boli bo ma 450+ lvl , nikt nie napisze na forum tematu w ktorym bedzie chcial udowodnic jak jakis 100 ek boci na lizardach..

ps. film dostepny na youtube pod nazwa [TibiopediaVideoNews] Lord'Paulistinha BOTTER!?!

pss. palek jakis nieogarniety, wystarczylby 1 m wall ;]

Vasth
27-09-2009, 08:18
Jeden taki LP? Jest Jeszcze przeciez Tomurka ktory robi dokladnie to samo co LP i osiagnal prawie taki sam lvl.

Kiełek
27-09-2009, 16:37
Jestem w 99% pewny, że po tym jak go zabili musieli dać upór swojej radości głośnym okrzykiem PekAOAKSEPASEPASKAPadpaskeJAJAJA KKKKK

Couranger
27-09-2009, 18:53
chyba nie chodzi Ci o to (http://www.youtube.com/watch?v=f3n_NsvGZSg) ????

hahaha rozwalil mnie ten filmik XD co za malpy

Rampampam
29-09-2009, 22:55

Tak. Nie używa skryptów.

Satanik
30-09-2009, 01:22
Od zawsze?

Blackd i wszystko z blackd jest wykrywalne - łącznie z mc
T auto RACZEJ nie jest
Elf na 99% nie jest
Ng jest lajtowo wykrywalne.

słuchaj pan... nie wiesz? nie wypowiadaj się... proste...

znam osobę która dostała bana za elfa także z tą jego niewykrywalnością to tak nie przesadzaj zbytnio... blackd jest wykrywalne, t-auto jest w ..uj wykrywalne i to nawet na otsach za "wysyłanie nieznanych pakietów na server" , a co do ng to hmmm... powiem tyle... ja bociłem na ng, większość ludzi których znam boci na ng, a mój znajomy to już przechodzi sam siebie bo boci na ng 2 cashmakerów + maina od pół roku i jeszcze nie dostał bana ani razu także jakoś nie bardzo jest wykrywalne B)

Edep
30-09-2009, 07:33
a co to za problem ustawic sobie np na shift+f5 przed expem

help im traped, <nazwa expa> fast

i tylko po kolei otwierac vipy i wciskac D:?

Vil
30-09-2009, 11:27
ja bociłem na ng, większość ludzi których znam boci na ng, a mój znajomy to już przechodzi sam siebie bo boci na ng 2 cashmakerów + maina od pół roku i jeszcze nie dostał bana ani razu także jakoś nie bardzo jest wykrywalne B)

przynajmniej polowa z ludzi zbanowanych podczas drugiej fali nie zostala zbanowana za pierwszym razem. Sam sobie odpowiedz czy to dlatego, ze:

- zaczeli bocic po pierwszej fali banow (absurd);
- po miesiacu boty ktorych uzywali zaczely nagle byc wykrywalne;
- Cipsoft banuje selektywnie zamiast wszystkich na raz.

Upek
30-09-2009, 19:06
Cipsoft ustalił sobie takie coś, banują tych z botem którzy mają FACC
Nie banują tych z botem którzy na PACC śmigają :) albo chociaż raz mieli pacca

Satanik
30-09-2009, 22:07
przynajmniej polowa z ludzi zbanowanych podczas drugiej fali nie zostala zbanowana za pierwszym razem. Sam sobie odpowiedz czy to dlatego, ze:

- zaczeli bocic po pierwszej fali banow (absurd);
- po miesiacu boty ktorych uzywali zaczely nagle byc wykrywalne;
- Cipsoft banuje selektywnie zamiast wszystkich na raz.

albo poprostu mieli farta, albo cipy nie banują wszystkich bo niestety prawda jest przykra ale 80% graczy teraz boci więc nikt by nie został... tak czy siak nie wiemy w jaki sposób działa ich system wyłapywania botów, i się nie dowiemy z wiadomych powodów, mi się osobiście wydaje że nie działa on cały czas, tylko jest włączany przed tą serią banów i tyle, może poprostu wtedy akurat nie bocili.
Dziwne jest również to, że liczba banowanych osób wciąż pozostaje podobna (w granicach 5k)

Aquascutum
30-09-2009, 22:33
on boci już w chuj czasu wystarczy zobaczyć jego dedy od 200+ lvl nie padł na niczym innym niż FROSCIE a jego "Comment:Eu não uso Bot, eu uso Tibiabr.com" pokazuje jakim jest idiotą skoro dokładnie widać jak boci na filmku jak chce bić tego palka a bot cofa go wave pointa ;)

Pomocny_Duszek
06-10-2009, 09:57
on boci już w chuj czasu wystarczy zobaczyć jego dedy od 200+ lvl nie padł na niczym innym niż FROSCIE a jego "Comment:Eu não uso Bot, eu uso Tibiabr.com" pokazuje jakim jest idiotą skoro dokładnie widać jak boci na filmku jak chce bić tego palka a bot cofa go wave pointa ;)

No wiesz to ze bije frosty od 260 lvli nie znaczy ze boci xD , a co do zmiany celu moze nie chcial zeby zmarnowalo mu sie 700 expa ?

thoro
06-10-2009, 10:35
Elfbot jest w swoich najwazniejszych funkcjach niemalze niewykrywalny.

Pomocny_Duszek
06-10-2009, 13:00
Elfbot jest w swoich najwazniejszych funkcjach niemalze niewykrywalny.

Najwazniejszych czyli ? ^^