Pokaż pełną wersje : Pytanie o knighta z czystej ciekawości...
Ej, tak się zastanawiam patrząc np na palków solujących demony itd z bardzo dobry skutkiem więc chciałbym wiedzieć czy knight również mógłby solować demony z zyskiem i expić na nich, albo na takich mobkach jak Gsy, Dle i inne "silniejsze" potwory, czy knight jest w stanie na nich na wysokim levelu expić z ZYSKIEM?? Czy jest to jedynie postać która na np demony wybiera się w grupie?
czy knight jest w stanie na nich na wysokim levelu expić z ZYSKIEM??
Tak. <10znaków>
Trol'Trol
22-09-2009, 17:14
kanjt raczej zawsze ma profit ;p demony to chyba nie dle ta spokojnie mozna na nich bocic na 200 lvl gsy no mozna ale poco ??
$eriToonbra
22-09-2009, 17:38
No to wbij 200 poziom i idż na dle bo na tym poziomie zacznie Ci się zwracać ;) ja polecam rp bo to co kina robi na 200 palek od 120;P a ms od 90 także zależy czym lubisz grać
Trol'Trol
22-09-2009, 20:07
no wbilem
knight=bot kasa
sorc=pg
druid=paraliz
pal=najgorsza profesja
pal=najgorsza profesja
bullszit.to ze cie ubil swamp troll jak miales 8 lv na main nie znaczy ze pal najgorszy
no wbilem
knight=bot kasa
sorc=pg
druid=paraliz
pal=najgorsza profesja
knight=bot kasa - naczytales sie za duzo spamu typu 4k/h na rotach
pal=najgorsza profesja - taa, na 20 lvl moze i latwiej jest grac sorcem czy druidem
@topic:
DLe, GSy moga sie zwracac, nie musza (~100-150 lvl).
Bardziej profitowe sa nightmary.
Trol'Trol
22-09-2009, 21:24
nie porstu ja oceniam tez po pvp a nie tylko exp exp co taki palek w pvp jest nikim kiedys keidys jak byl uhy pal wiecej z sd walil to byl postrach teraz to z asasinek po 20 czasem 200 male combo exuro san pal sie nie wyleczy i spi a co knight to moze nie jest do zarabiania pieniedzy mi powiesz ??
To knight nadaje się do czegoś innego niż tylko bocenie?? Może poexpić coś na jakiś lepszych mobach, brać udział w jakiś większych huntach itd?? W pvp może coś zdziałać??
Trol'Trol
22-09-2009, 21:36
tak moze tylko ze to jest strasznie nudne i na high lvlu
Tomcio Pall
23-09-2009, 14:28
Taka jest prawda. Knight wyciąga większe combo w PvP od Palka. Palek w PvP to ścierwo i free frag.
nie porstu ja oceniam tez po pvp a nie tylko exp exp co taki palek w pvp jest nikim kiedys keidys jak byl uhy pal wiecej z sd walil to byl postrach teraz to z asasinek po 20 czasem 200 male combo exuro san pal sie nie wyleczy i spi a co knight to moze nie jest do zarabiania pieniedzy mi powiesz ??
Dokladnie tak, knight nie jest do zarabiania. Palkiem mozna wyciagac kilka razy wiecej, druidem i sorcem tez wiecej, ale nie az tyle. Btw. nie mowie tutaj o postaciach z ~30-40 lvlem.
Trol'Trol
23-09-2009, 22:36
no zalezy jak kto gra knightem no mozna nim wastowac ale postaw sobie na bota tego towjego knajcika na vdla albo ofa i powiedz ze nic nie zarobiles
no zalezy jak kto gra knightem no mozna nim wastowac ale postaw sobie na bota tego towjego knajcika na vdla albo ofa i powiedz ze nic nie zarobiles
Takie grosze to ty se wsadz w buty moze bedziesz wyzszy
Prawda jest taka ze kazda profesja idzie zarobic wystarczy umiec grac i wiedziec jaka profka co i gdzie huncic
Co do demow ek to sie ich zbytnio nie oplaca bic chyba ze sie ma takiego farta ze np raz na 4 demy wypadnie giant sword to sie wyjdzie na 0 wtedy
no ale wiadomo to tylko od szczescia zalezy bo moze z pierwszego dema mpa spasc a moze na 100 demow nic :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.