Pokaż pełną wersje : tak tak fon
Kropaofc
22-09-2009, 22:03
Witam! Przedłużyłem dziś umowe z era oferte tak tak fon i Wogole jestem w qrwio^^ bo myslalem ze telefon, ktory wybralem byl w miare ok pomijajac fakt, ze chcialem inny ale to nie istotne teraz. Chce zapytac czy mozliwe jest jakies zerwanie umowy czy anulowanie jej jest na to jakis czas ? Jakies 2 3 dni albo cos bo **** Taki syf za taka kase i umowe to mnie szlak trafil jak sobie to uswiadomilem :(
Czy my wyglądamy na konsultantów twojej sieci?
Tibijczyk222
22-09-2009, 22:30
Spytaj się na se-center.info tam jest dzial dotyczacy operatorow. Napewno ktos ci odpowie.
Ja radziłbym zadzwonić do konsultanta =).
piternet
22-09-2009, 22:38
Czy my wyglądamy na konsultantów twojej sieci?
Te, my tu to mamy najlepszych ekspertów w sieci!
Za zerwanie umowy w erze koszt 600 zł.
Ludzie, po co wy zawsze gadacie, że nie to forum i żeby gdzies indziej szedł? Po co jest wtedy ten dział? Rozpiźdźcie go, bo przeciez nie wygladamy na konsultantów i nie ma w ogole o czym gadać na żaden temat, tylko trzeba iść na inne fora.
Ludzie, po co wy zawsze gadacie, że nie to forum i żeby gdzies indziej szedł? Po co jest wtedy ten dział? Rozpiźdźcie go, bo przeciez nie wygladamy na konsultantów i nie ma w ogole o czym gadać na żaden temat, tylko trzeba iść na inne fora.
Do rozmów PRAWIE o wszystkim, z wyjątkiem takich spraw jak pytania o moją umowę w banku, z operatorem sieci i tym podobnymi pierdołami, o których powinienem sam wiedzieć, a ewentualnie dowiedzieć się od usługodawcy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.