zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Zmiana e-maila

Hugo-rek
23-09-2009, 17:26
Witam dziś zmieniłem sobie e-mail ,ponieważ po powrocie do gry nie pamiętałem hasła do starego ,a ,gdy na stronie głównej operatora moje e-maila wpisywałem go to pisało ,że taki nie istnieje.

I tu moje pytanie po zaakceptowaniu zmiany dałem ok ,accept już nie pamietam co pisało i jeżeli nie pamiętam to nie wiem czy hasło przyślą mi na starego - który już nie istnieje czy na tego nowego ,który podałem - ,bo na tego nowego nie przychodzi - minęło dopiero 15-20, min ,ale lepiej się upewnić.Jak przychodzi na starego to żegnaj konto ...

Z góry dzięki za odp.

@down
poćwicz czytanie ze zrozumieniem po zmianie e-maila robią ci nowe hasło i przysyłają je na e-maila tylko na tego starego czy nowego?

HASŁO PRZYSZŁO NA NOWEGO E-MAILA TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.

Rybzor
23-09-2009, 17:29
Z góry dzięki za odp.
A na jakie pytanie?

@up
Przykro mi, ale wbrew temu co sądzisz, nie zadałeś żadnego pytania.

Jagred
24-09-2009, 08:22
haha... rybzor,
Bring him down and punish...

Kolego Hugo-rek rzeczywiscie, w swoim poscie nie zadales zadnego pytania. Ale juz bede taki wspanialomyslny i uprzedze te twoje pytanie, i masz juz na nie odpowiedz:

Haslo przychodzi na starego. Jak zmieniasz maila to dopiero po 30 dniach od zmiany przyjdzie na nowego. Czyli krotko mowiac: Przegwizdales sprawe...

Shivek
24-09-2009, 13:42
HASŁO PRZYSZŁO NA NOWEGO E-MAILA TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
Kolego Hugo-rek rzeczywiscie, w swoim poscie nie zadales zadnego pytania. Ale juz bede taki wspanialomyslny i uprzedze te twoje pytanie
No tak, ale już całego posta nie chciało się przeczytać?
minęło dopiero 15-20
A z tego co pamiętam, czeka się nawet do 24h. Zamknąc ten temat pl0x.