zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowości na forum

Dan the Automator
11-01-2004, 06:29
W najbliższych dniach nastąpi pare zmian dotyczących forum. Dodane zostaną nowe działy, niekoniecznie związane z samą Tibią.
Jak narazie został usunięty kompletnie niepotrzebny dział "PK". Więc prosze nie robić juz tematów w stylu "ktośtam mnie zabil" - bo prawde mówiąc nikogo to nie obchodzi.
Wlasnie powstał nowy dział "RPG" dotyczący wszystkiego co z tymi trzema literami związane :D.
Dział real został zastąpiony "o wszystkim i o niczym"
Pozdrawiam
Dobo

Gonzo von Krenzel
11-01-2004, 06:40
Nareszcie jakieś zmiany :D . A będzie może dział na forum o OpenTibia Server? Pozatym kiedy doczekamy się tak upragniotego działu na stronie o OTS i jakiegoś Tutorialu o tym?

Dan the Automator
11-01-2004, 06:46
re.up
W drodze!
Yeah, let's start a revolution 8o 8o 8o !!!

Gonzo von Krenzel
11-01-2004, 06:49
No to nawet nie wiesz jak baaardzo poprawiłeś mi humor, bo właśnie zaliczyłem deda... :D.

Zaglada
11-01-2004, 06:57
Właśnie powstał działo o OTS.

Gonzo von Krenzel
11-01-2004, 07:02
No, super, teraz tylko czekać na kogoś kto jakiś tutorial napisze czy cuś. Dzięki bardzo wszystkim, którzy przyczynili się do powstania tego działu. Ja osobiście z OTS wiąże wielkie nadzieje...

kotomaniak
11-01-2004, 07:04
Mi sie nowe pomysły podobają tylko 1 nie. Mianowicie dlaczego skasowano dział PK? To był fajny dział i jest mi go szkoda. :(

@dobo Mnie to obchodzi! Jestem współcujący itp. A tak pozatym chętnie czytałem spis PK.

Magus
11-01-2004, 07:23
@kotomaniak
Jak nadmienil Dobo, uznalismy dzial PK za zbedny, poza tym ostatnio porobilo sie tam straszne tałatajstwo. Mislismy dosc usuwania tematow w stylu "zabil mnie XXX - help plx".

Dan the Automator
11-01-2004, 07:28
@Kotomaniak
Jak narazie został usunięty kompletnie niepotrzebny dział "PK". Więc prosze nie robić juz tematów w stylu "ktośtam mnie zabil" - bo prawde mówiąc nikogo to nie obchodzi.

marred
11-01-2004, 07:53
Ponadto pewnie wiele osob wykorzystywalo temat Spis PK, jako miejsce do zemsty na nielubianym koledze z realu.

R.I.P.
11-01-2004, 10:18
dział o pk był bardzo fajny... nie wiem po co został zlikwidowany... to nie był dobry pomysł...

POzdrawiam...

Jedi
11-01-2004, 12:55
LOL - a co fajnego w tym ze koles napisal ze "ona mnie zabila". Sam w sobie dzial nie byl zly, ale tematy tam pisane nic nie wnosily.
Ale za to podoba mi sie dzial o open tibia serwer. Daloby sie grac jakos na wlasnym serwerze po sici lokalnej? Czy sa juz jakies prace robione nad tym by mozna bylo uruchomic taki serwer w domu i aby inni gracze sie dolaczali?

Dejvo
12-01-2004, 03:55
Tak, ja uważam, że był zdecydowanie zbędny. Nudne pierdoły i wysłuchiwanie zrozpaczonyhc ludzi... w dizale O wszytkim i o niczym można poprosić o pomoc... ale dział Spis PK też był zbędny

Main Vegeta
12-01-2004, 08:56
A jak dla mnie to im więcej działów (normalnych przynajmniej w miare a dzial PK taki był) tym lepiej.Ludzi nie piszą wtedy na dzale potworków ze ktoś go zabił.

Bambuko
17-01-2004, 19:08
Ehh.. napiszę o 50 zmyślonych PK co mnie zabili, o każdym w odzdzielnym poście. I co?? Nabijanie niezłe:D:D a tak to legalnie nabijać można tylko w Zdjęciach. Z jednej wyprawy robisz 100 zdjęć i nie zmieścisz ich w jednym poście. Z następnych podobnie i tak dalej. Ale komu by się chciało...

Raynold
17-01-2004, 23:40
A jednak tak robią! Nagle widzisz gościa, który jest ASem forum, a przedtem nie widziałeś w ogóle jego postów żadnych. Okazuje się, że np. ze 100 postów nabił sobie w dziale zdjęcia, bo albo umieszczał tam zdjęcia z wypraw (to w porządku), albo po prostu non-stop komentuje zdjęcia innych, dodając bagatelne komentarze (to już be).
Co do działu o pk: wydaje mi się, że rzeczywiście był lekko zbędny, choć gdy moja postać zginęła, to też miałem ochotę krzyknąć całemu światu: "Ludzie!!! Siedzicie sobie przy telewizorach, gracie na kompie, siedzicie na necie, cieszycie się, śmiejecie, a mi tutaj postać zginęła!!!" :P No, ale nie przesadzajmy. Pk to był postotwórczy dział.
Co do reszty: no ja gdy kogoś nie lubię w rl, to po prostu nie zadaję się z takim człowiekiem => nie wiem, co robi => nawet, jeśli gra w Tibię, to ja o tym nie wiem => nie mam żadnych powodów, żeby kogokolwiek bezpodstawnie oskarżać, że jest pk w celu zemsty czy czego tam jeszcze...
A niezłym tematem do postowania jest temat: twój magic level. Równie dobrze można by założyć tematy: twój fishing, twój sword skill, twój club skill i tak w kółko Macieju. I choć się tam wpisałem :P, to i tak uważam, że temat jest tak samo bez sensu, jak temat o pk.
----
EDIT: Ten temat to dokładnie: "Jaki macie magic lvl?", w celu sprostowania ;)

Bambuko
18-01-2004, 12:17
Nie lubisz kogoś w RL i nie wiesz, że gra w Tibię. Spotkasz Polaka w Tibi i go polubisz, a nie wiesz, że to właśnie on:D:D. A z tymi komentarzami do screenów to faktycznie... "Eeee tam, widziałem lepsze" "Twoje zdjęcia są spox" ehhh

Dejvo
18-01-2004, 17:01
... Ja uwarzam, że modowie powinni dodać jeszcze jeden dział: FanWorks - prace forumowców

Dan the Automator
18-01-2004, 18:33
Oryginalnie dodany przez Dejvo
... Ja uwarzam, że modowie powinni dodać jeszcze jeden dział: FanWorks - prace forumowców

Ty nam w myslach czytasz czy co? 8o 8o 8o
Dział miał być, ale nie wiem czemu jeszcze go nie ma ;)

Fredric
04-02-2004, 09:12
NIE SPRZEDAIE SIE ACCOUNTOW NA TYM FORUM!
UPOMNIENIE +1

Bossmanek
04-02-2004, 17:21
hehee a ja chciałem kupic :D 8) :)) :) :P ;) :evil:

Sidiso
07-03-2004, 17:11
chce cos powiedziec co mzoe byc nie zwizane z tematem ale nowego jakos nie da sie zalozyc (pisze mi ze niejestem do tego uprawniony lol)
Czy bedzie jakis inny styl forum?
a nie tylko ten niebieski ?

Gimlos
07-03-2004, 17:41
@up
bedzie, kiedy bedzie nowe licencjowane forum . Wysylajcie SMSki i wplacajcie Bosalowi na konto!