Pokaż pełną wersje : Wojna Na Azurze!
TSmaster
04-01-2005, 17:07
Zamieszczam filmik z wojny na azurze miedzy Silent Force a Divinitius:
http://members.lycos.co.uk/maxrazel/mataca-fun.rec
Oraz drugi filmik, w ktorym niestety SF dostaja baty :(
http://members.lycos.co.uk/maxrazel/AzuranWar2.rec
Mam nadzieje ze sie bedzie podobal.
>wiecej szczegolow na temat tej wojny - http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=21283
Let's rock! Jak obejrzę to zedytuje, obiecuję :)
EDIT: Wypas : )
Maniak Hip-Hopu
04-01-2005, 17:33
hahahahaha. Swietny film. Zauwazyliscie iz pochodzi on z tibia. de a jest w nim zawarte: "pol?" Ale gratz dla kolecha troche sie nameczyl, ale sie oplacalo bo tera go chwale i mam powod.
zeus1985
04-01-2005, 18:53
Ta wojna trwa już od miesięcy... Ciekawe jak się skończy? Ja tam nie stoje po rzadnej stronie, i wole się nie mieszać. Mam też głęboką nadzieje, że nikt mnie też w nią nie wmiesza :P
Niestety wojna ma duży wpływ na resztę graczy (nawet tych którzy wogule o wojnie nie wiedzą) :p czesto dochodzi do sytuacji gdy jedni i drudzy potrzebują funduszy na dalsze prowadzenie wojny (np. runki) w zasadzie to dobrze bo UHy wtedy biją rekordowe ceny :p Niestety bywa że i Divi jak i SF uciekają się do niecnych sposobów szantarzu i pekowania przed depo (ostatnio pekowali Ambellyn i Hawek X( ) Ja równierz tak jak Zeus nie stoję po rzadnej stronie.
Pozdro dla Azura B)
Moj char (lipny) 21lvl palek skille 60/49 :( (rosną)
A tak wogule FILMIK WYPAS!!! :D
Jestem na filmiku... nie możemy dać szwedą i angliką , żeby nami pomiatali...
btw Diamend here;p
Supperr Filmik!!! :d:d:dd:d:d:d:d::dd
zeus1985
06-01-2005, 19:39
Jestem na filmiku... nie możemy dać szwedą i angliką , żeby nami pomiatali...
btw Diamend here;p
Jak Ci się udało zwiać :P Kick by CIPsoft, czy odkryłeś sposób na autokicka?
JeteKnight
06-01-2005, 20:51
Hyhyh. Filmik zajefajny.=)))
<jupi> milem hacka<jupi> :evul: ale konto odzyskalem tylko szkoda ze z banem=))) :evul:
Nie moge tego ujawnić ;) zreszta już ci powiedzialem, licze na dyskrecje
zeus1985
06-01-2005, 22:40
Nie moge tego ujawnić ;) zreszta już ci powiedzialem, licze na dyskrecje
Ok, będe dyskretny. Nikomu nie zdradze, że jesteś GM-em... Ups, wydało się :(
Niestety Sf dostaje :( Ja tam raczej sie nie mieszam ale w SF jest większośc polakow. Ale Divi tez dostało : Thor, Manur, Tano itp.
King Karol
07-01-2005, 17:12
Ahhh podobało mi się :D Ja też gram na azurze :D
Diament Ty masz jakieś ciekawe znajomości czy jak że możesz sobie tak znikać? :). Bo coś nie chce mi się wierzyć że jesteś GM'em. Ta wojna jest w sumie bez sensu :/. Ciekawe czemu nie było tam Urbexxa. On jest chyba cały czas on-line i siedzi w domku ;].
Gram na Azurze ale niestety tylko 27 lvl mam :/. I ostatnio pozbyłem się broni bo mi Oy Aqua ukradł... FS...
Nono te kicki to było wielkie;dFilmy ogólnie fajne.Życze sf wygranej
kezman-13
07-01-2005, 21:24
Swiaty Film Graaatz !!
To, że Xyro i Diamend mają taką opcje, że mogą mieć Loga w każdej chwili to jest dowód na to, że sa tchórzami, a jeżeli to coś innego to zwracam honor.
W sumie Heg'a koledzy tylko UH'ali i do tego jakoś nie tako jeśli dedł, ja bym pomógl koledze, a oni patrzyli jak umiera ... Filmik walki w Ab'dendriel jest najlepsze, całkowita porażka SF'u jak można tak dostac? LOL
Myshacheq
08-01-2005, 21:50
Eeeeee wybijają się nawzajem. Troche głupio, jeden z SF wyjechał sam do dużej ilości Divisiów. Siekanka dobra, ale Polacy dostają i forma walki nie ciekawa, mogliby zorganizować bitwe na jakimś polu, a nie trapować się nawzajem.
jest sposob na takiego logouta bez uzycia GM'a :) trzeba miec tylko dobrych qmpli :) (nie popatrzylem czy bylo tak w tym przypadku) jak bede w domq to sobie zobacze
btw: pozdro dla bylej Zony druida :)
To, że Xyro i Diamend mają taką opcje, że mogą mieć Loga w każdej chwili to jest dowód na to, że sa tchórzami, a jeżeli to coś innego to zwracam honor.
W sumie Heg'a koledzy tylko UH'ali i do tego jakoś nie tako jeśli dedł, ja bym pomógl koledze, a oni patrzyli jak umiera ... Filmik walki w Ab'dendriel jest najlepsze, całkowita porażka SF'u jak można tak dostac? LOL
Heg'a uhaliśmy przez 5 minut jak mu się uhy skończyły, a że ma mało HP nie byliśmy wstanie go UHać non-stop i wkońcu po mass sd ze strony wroga padł.
A tak btw to widze , że wogóle nie masz pojęcia o czym mówisz... jak będziesz wiedział więcej o tej grze to wtedy coś napisz... :P
jest sposob na takiego logouta bez uzycia GM'a :) trzeba miec tylko dobrych qmpli :) (nie popatrzylem czy bylo tak w tym przypadku) jak bede w domq to sobie zobacze
btw: pozdro dla bylej Zony druida :)
;) Jeden mądry ;)
kezman-13
09-01-2005, 15:26
Z*A*J*E*B*I*S*T*Y Film :D
Ten typ co go chyba z 9 bili naprawde musi byc dobry Nie dal sie zabic i jeszcze wygral :D Film jest swietny
Exit>>>>uhają cię koledzy:PTo ten magiczny sposób?
Heg'a uhaliśmy przez 5 minut jak mu się uhy skończyły, a że ma mało HP nie byliśmy wstanie go UHać non-stop i wkońcu po mass sd ze strony wroga padł.
A tak btw to widze , że wogóle nie masz pojęcia o czym mówisz... jak będziesz wiedział więcej o tej grze to wtedy coś napisz... :P
Lepiej ty się naucz grać i twoi koledzy widać to jak na dłoni, że coś nie bardzo potraficie.
TSmaster
10-01-2005, 11:55
Lepiej ty się naucz grać i twoi koledzy widać to jak na dłoni, że coś nie bardzo potraficie.
PHI... Pomysl czlowieku o czym mowisz... Wogule wiesz choc troche na temat tej wojny?? widze ze nie.... Ja obserwuje ta wojne od baaardzo dawna, I silent force radza se wysmienicie! oni jako jedyni na tym swiecie przeciwstawili sie Szwedom Anglikom i tym wszystkim innym brudasom. Walcza pomimo to ze: Tamtych jest wiecej, sa silniejsi i maja wieksza wladze!!
Niektorzy sie rozsypali bo sie zaczeli bac ale oni nie, i chwala im za to!!
HAIL Silent Force
Racja Diamend.Albo chlopak niewie o czym mowi , albo jest to jeden z kumpli Ratzoha i Zlowrogiego.Ja bralem udzial w kazdej wojnie na Azurze. W tej rowniez bralem udzial , niestety moja postac niebierze juz udzialu w wojnie (zainteresowani wiedza OCB)
Btw. jak by ktos nie wiedzial kim jestem to tu Pokame :cup:
PHI... Pomysl czlowieku o czym mowisz... Wogule wiesz choc troche na temat tej wojny?? widze ze nie.... Ja obserwuje ta wojne od baaardzo dawna, I silent force radza se wysmienicie! oni jako jedyni na tym swiecie przeciwstawili sie Szwedom Anglikom i tym wszystkim innym brudasom. Walcza pomimo to ze: Tamtych jest wiecej, sa silniejsi i maja wieksza wladze!!
Niektorzy sie rozsypali bo sie zaczeli bac ale oni nie, i chwala im za to!!
HAIL Silent Force
Exactly... :)
Ich jest 2 razy więcej, i maja dużo wyższe lvl, ale i tak narazie wygrywamy... :P
Racja Diamend.Albo chlopak niewie o czym mowi , albo jest to jeden z kumpli Ratzoha i Zlowrogiego.Ja bralem udzial w kazdej wojnie na Azurze. W tej rowniez bralem udzial , niestety moja postac niebierze juz udzialu w wojnie (zainteresowani wiedza OCB)
Btw. jak by ktos nie wiedzial kim jestem to tu Pokame :cup:
W każdej zawyjątkiem jednej :P
Jak walczyliśmy Mortalions (my) vs Pretorians & Exura Jul Gran
Murderer
10-01-2005, 19:48
up.bloker
:cup: jush wiem jak sie wtedy wylogowales :cup:
bardzo pomyslowe :p a jednoczesnie proste :baby:
A , no tak , no to opuscilem tylko jedna wojne :P , szkoda ze nie wygralismy 1 wojny gdzie mielismy wielkie szanse , ale cos sie wtedys stalo . Tylko ja niewiem co ;(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.