Pokaż pełną wersje : oplaca sie?
co sie bardziej oplaca, trzymac softy i sprzedac potem czy sprzedawac jak najszybciej?
tzn cena softow spada czy rosnie? i ile kosztuja na starych non pvp typu secura, candia?
Patrząc na twój lvl zostawiłbym sobie softy i poszedl na dragi yalahar. Cena softów zazwyczaj spada po POI questach gdyż w tym czasie duzo osób je sprzedaje . Oczywiście jest tez 2 wyjscie mozesz sprzedać drozej kupic taniej itd zarabiać ale wg. mnie jest to tylko strata czasu jesli masz pacc.
czyli zostawic sobie te softy? narazie i tak ich nie bede uzywal (nie wazne czemu :D)
chodzi mi o to ze jak teraz moge je sprzedac za 340k a potem np kupic za 250 (bo ceny ida w dol nie?) to wole sprzedac :D
tylko o ile softy moga spac?
Na securze kupisz za 230-250k softy. Imo lepiej teraz sprzedać.
wojo1310
27-09-2009, 20:43
rok temu jak zalozylem swojego 101 knighta na menerze(non-pvp) to softy chodzily po 550k+.gdy miesiac temu chcialem je sprzedac okazalo sie ze wiecej niz 350k nie dostane...ja bym ci radzil zostawic je dla wlasnego uzytku.przydaja sie na pg i expy.jak juz naprawde bedziesz ledwo wiazal koniec z koncem i nie bedzie ci sie za nie zwracalo,to wtedy mozesz zastanowic sie nad sprzedaza
Blask-szminki
27-09-2009, 21:09
na pacerze 2~ lata temu 600k:d a na dzień dzisiejszy 220~:d
sprzedalem za 250k demon shield RH i blue legs :P czyli jeszcze jako taka cene wyciagnolem
a teraz i tak mi sie nie przydawaly bo mam tylko 40lvl i nie mam zamiaru jakos niewiadomo jak PGowac (gram for fun)
kupie jak spadnie cena ;d
Chory_Pastor
27-09-2009, 21:22
mogles skilowac na nih m lvl heheheh;p;p;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.