Pokaż pełną wersje : Gildia Convidents / Guardia
Stron :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
@up
Dokładnie!
158 lvl
http://img230.imageshack.us/img230/8852/158a.jpg (http://img230.imageshack.us/i/158a.jpg/)
Medżik
http://img230.imageshack.us/img230/4886/19425933.jpg (http://img230.imageshack.us/i/19425933.jpg/)
Queścioooor
http://img41.imageshack.us/img41/5650/nagrodywarmaster.jpg (http://img41.imageshack.us/i/nagrodywarmaster.jpg/)
jako, że 69 to moja ulubiona liczba to musze mieć posta na tej stronie !
http://img199.imageshack.us/img199/8226/mocs.jpg (http://img199.imageshack.us/i/mocs.jpg/)
http://img264.imageshack.us/img264/6679/78723730.jpg (http://img264.imageshack.us/i/78723730.jpg/)
SPRZEDAM 1kk NA GUARDII - 100zł
MESEJDŻ MI !
http://img51.imageshack.us/img51/9405/medzik.jpg (http://img51.imageshack.us/i/medzik.jpg/)
I halinko z Twojej 69-ątej strony nici :/
http://img51.imageshack.us/img51/3299/223yu.jpg (http://img51.imageshack.us/i/223yu.jpg/)
Pa.
IziNieKielbasa
14-12-2009, 20:58
Juby moj drogi NIE KOLEGO! Co ty czlowieku soba reprezentujesz? Wchodzisz na forum tej gildi,ktorej ponoc nie nawidzisz,rozpisujesz sie tu jak to masz gleboko w dupie swoja postac i to co sie z nia stalo.. Widzisz dla nas bylo minelo,nie warto pamietac o takich pixelach jak Kika Pall i o twojej osobie.
A JAK COS NIE IDZIE PO TWOJEJ MYSLI TO SPRZEDAJESZ DO MODERATOROW! Na RL tez frajer jestes?Tez kolegow sprzedajesz?
Aaaaaaaaa sory ty nie masz kolegow ;)
Ps.Jak tam libacja na chacie?:> Wszyscy trzezwi,czy kreci sie na nowo?
Zapomnial bym,na Rl tez kradniesz?Osiedlowe sklepy sa przed toba zamkniete,czy preferujesz HIPERMARKETY?
Juby moj drogi NIE KOLEGO! Co ty czlowieku soba reprezentujesz? Wchodzisz na forum tej gildi,ktorej ponoc nie nawidzisz,rozpisujesz sie tu jak to masz gleboko w dupie swoja postac i to co sie z nia stalo.. Widzisz dla nas bylo minelo,nie warto pamietac o takich pixelach jak Kika Pall i o twojej osobie.
A JAK COS NIE IDZIE PO TWOJEJ MYSLI TO SPRZEDAJESZ DO MODERATOROW! Na RL tez frajer jestes?Tez kolegow sprzedajesz?
Aaaaaaaaa sory ty nie masz kolegow ;)
Ps.Jak tam libacja na chacie?:> Wszyscy trzezwi,czy kreci sie na nowo?
Zapomnial bym,na Rl tez kradniesz?Osiedlowe sklepy sa przed toba zamkniete,czy preferujesz HIPERMARKETY?
until Jan 06 2010, 17:49:49 CET because of using unofficial software to play
IziNieKielbasa
14-12-2009, 22:09
until Jan 06 2010, 17:49:49 CET because of using unofficial software to play
ale co w zwiazku z tym?bo nie rozumiem?:p
ale co w zwiazku z tym?bo nie rozumiem?:p
a no to, ze nie musisz sie juz wypowiadac, przypominam ze jestes jak Andrzej, masz miesiac z główki heheszka
IziNieKielbasa
14-12-2009, 22:22
a no to, ze nie musisz sie juz wypowiadac, przypominam ze jestes jak Andrzej, masz miesiac z główki heheszka
HE HE lubie sie wypowiadac i niestety bede to robil heheszka
HE HE lubie sie wypowiadac i niestety bede to robil heheszka
a chcesz kupic dalej szatana?
IziNieKielbasa
14-12-2009, 22:31
a chcesz kupic dalej szatana?
nie podziekuje xD jestes czlowiekiem pokroju Jubego znajac zycie wiec nie bd tracil swoich ciezko zarobionych pieniedzy
nie podziekuje xD jestes czlowiekiem pokroju Jubego znajac zycie wiec nie bd tracil swoich ciezko zarobionych pieniedzy
nikogo nigdy nie oszukał zem
IziNieKielbasa
14-12-2009, 22:36
nie wiem,dlatego nie bede ryzykowal ;)
Szczygiel
14-12-2009, 22:45
hehehehehehe zem sie usmial
@topic
jak zwykle jakis no-life moderator kasowal poszczegolne posty! nie latwiej kurwa moderate -> select all i delete?! cale te gowno w pizdu! Slythia kochaniutka rznalby Cie Zimmer
Slythia jebana kurwo rznalby Cie Zimmer
aż by wiury leciały
Dragonsokol
14-12-2009, 22:58
aż by wiury leciały
Jak dla mnie, to jest dziecinada chłopcze, uspokoj sie, mama cie nie wychowała?
IziNieKielbasa
14-12-2009, 23:48
Haally Matkojebca Pozdrawia Mame Slythii ;*
Ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz Ty masz to czego nie mam ja mam to czego nie masz
masz to co , co ja chce mieeeeec ! ja mam to czego ty szukkkaszzz ! .
Ej chlopaki podzielimy sie tibijskim oplatkiem w swieta ? ;d
Mam pomysl! Zrobmy sobie 3 dni swiateczne bez napinek, co wy na to ? ;d
NIE MA SZANS, a dane zniknely a hali ma takie ladne punkciki 8o
ZAPOMNIAŁEM, ŻE MILY JESTEM GRUBY
http://img198.imageshack.us/img198/2103/otakkkk.jpg
btw usuneli convidents photo team pozniej dodam! czas do szkołu <:evul:>
IziNieKielbasa
15-12-2009, 12:08
NIE MA SZANS, a dane zniknely a hali ma takie ladne punkciki 8o
ZAPOMNIAŁEM, ŻE MILY JESTEM GRUBY
http://img198.imageshack.us/img198/2103/otakkkk.jpg
btw usuneli convidents photo team pozniej dodam! czas do szkołu <:evul:>
Juby,boisz sie co ludzie o tobie pomysla i piszesz do moderatorow zeby kasowali posty :D Gratuluje ciemnych skarpetek do krotkich spodenek :D :D
Ps.To nie nasza klasa,tam mozesz wstawiac swoje foty zarowno z RL jak i z Tibii. Jak tam twoja postac na Olympii,rozwija sie?;>
Jakbym posiadał takową napewno odpowiedziałbym na to pytanie. Pierw musze kupić tam z 3kk :evul:
Dla tego nie chce, by nigdy wiecej przypadkiem trafił ( dokonczcie sami )
IziNieKielbasa
15-12-2009, 14:34
Jakbym posiadał takową napewno odpowiedziałbym na to pytanie. Pierw musze kupić tam z 3kk :evul:
Dla tego nie chce, by nigdy wiecej przypadkiem trafił ( dokonczcie sami )
Iziniekielbaso o 12 w domu? O TAK
Widzisz moge sobie pozwolic na to zeby byc o 12 w domu :D
CientaRiposta
15-12-2009, 14:46
E-Napinacz aka Juby. ;)
http://img192.imageshack.us/img192/8742/9d681539fa.jpg
dac inne? bo jestem teraz zmieszany!
http://img269.imageshack.us/img269/527/eloelo52zero.jpg
Lorenz... NIX?
fajne skarpetki ;/
@ Mc'Adi :
Okej ! to od kiedy 3 dni bez napinania ?;d ale żeby tylko nie prowokowała kurwa jubcykowska
Juby fajne skary, adasie czy jeszcze za czasow stadionowych nabyles?
fajne skarpetki ;/
@ Mc'Adi :
Okej ! to od kiedy 3 dni bez napinania ?;d ale żeby tylko nie prowokowała kurwa jubcykowska
Musiałbyś na 3 dni mi internet odłaczyć pizdo. BAJJJJJJJJJ :D
B
O
N
A
P
I
N
K
A
M
U
S
I
B
Y
Ć
--- JubbcyQ dodał 1 minut i 57 sekund później ---
Juby fajne skary, adasie czy jeszcze za czasow stadionowych nabyles?
O TAK O TAK ! Co jeszcze? Ze jestes 170 z guardi? Ile Ci placa convy za pisanie w tym temacie ziammmmmm ? Psiak się coś dawno nie odzywał
CientaRiposta
15-12-2009, 16:31
@Juby
Czekałem tylko co zrobisz. Zrobiłeś to co myślałem ;) Specjalnie nie ustawiałem opcji, żebyś widział, że Cie oglądałem. Swoją drogą mojego imienia i nazwiska nie powinieneś podawać, no ale cóż. Mózgu trochę Ci brakuje ;)
Piss end Lovv
P.S Teraz cała Guardia będzie cieszyć japki, że znają moje dane ?;o
Byłbyś na tyle mądry i wstawił moje zdjęcie, ale dane możesz wymazać ;)
Nie chce mi się edytować ;/
NIGDY NIE BOCIŁEM O TAK O TAK!!!! GSZESZEK
http://img267.imageshack.us/img267/3605/131lvllootwrlek1.jpg
IziNieKielbasa
15-12-2009, 17:02
Nie chce mi się edytować ;/
NIGDY NIE BOCIŁEM O TAK O TAK!!!! GSZESZEK
http://img267.imageshack.us/img267/3605/131lvllootwrlek1.jpg
Zabawne ze osoba ktora wlazila w dupe,przymilała sie,przepraszala jako pierwsza na GC zeby tylko utrzymac sie w gildii,teraz tak sie napina i podwyzsza swoje EGO wstawiajac tutaj swoje RL fotki,screeny z expa.
Widze na RL robisz za zakompeksiona osobe,brakuje ci czegos hmm moze milosci,moze masz problem z dziecinstwa,ciagle odczuwasz bol przywierconych zabawek do dywanu lub zabawek za gablotka... Piszac tutaj sobie nie pomozesz,co wiecej pograzasz sie bardziej.
Pozdrawiam :D
CientaRiposta
15-12-2009, 17:08
@up
Racja ;)
O Tak O Tak Dojdziemy Dzis Do 69?
Ściera odisin
17:05:47
"16:59 XxXxX KsX XxXxX: dorwe sciere"
17:05:53
juz sie doczekac nie moge wiesz?
anczejek
15-12-2009, 17:49
Nikt nie chce moich zdjec wklejac :( to sam wkleje no co... fotka z zimy tamtego roku
zapomnialem sie napiac :( widzisz sysiu czeba plywac
http://img51.imageshack.us/img51/7030/moc.jpg (http://img51.imageshack.us/i/moc.jpg/)
Jp na pin ka na 100 pro cent
IziNieKielbasa
15-12-2009, 18:08
Nikt nie chce moich zdjec wklejac :( to sam wkleje no co... fotka z zimy tamtego roku
zapomnialem sie napiac :( widzisz sysiu czeba plywac
http://img51.imageshack.us/img51/7030/moc.jpg (http://img51.imageshack.us/i/moc.jpg/)
Jp na pin ka na 100 pro cent
Na co tu RL zdjecia ?:/
szkoda tylko, że to Mati wbijł ten lvl !
no, ale kurcze widze, że ja już sam dla siebie lvl'e wbijałem i sobie pisałem "Dla Grzesia" ! Proste juby suko, że ty wiesz lepiej ode mnie
SŁYSZAŁEM, ŻE MNIE DOJEDZIESZ OD WICHERKA - czekam, bez odbioru.
P.S : juz na tibii cię nie lubią to dupe moderatorom tibia.pl liżesz lol
ProCereusz
15-12-2009, 18:23
kto ma mnie dorwać ? mam się bać ? :baby:
IziNieKielbasa
15-12-2009, 18:29
http://img42.imageshack.us/img42/9576/sisiknagrimach2.jpg (http://img42.imageshack.us/i/sisiknagrimach2.jpg/)
zgadnij kto!!! :D:D:D:D
KATARZYNA
18:38:16
a pamietasz te czasy, gdy
18:38:25
bawilismy sie z Waldziem w chowanego ?
O TAK!:cup:
IziNieKielbasa
15-12-2009, 18:46
KATARZYNA
18:38:16
a pamietasz te czasy, gdy
18:38:25
bawilismy sie z Waldziem w chowanego ?
O TAK!:cup:
TY JESTES GORZEJ POPIERDOLONY NIZ USTAWA PRZEWIDUJE... Stawiam na to ze jak wracasz ze szkoly kupujesz duze czipsy siadasz przed komputerem i czekasz zeby sie napinac,zeby cos wstawic,zeby zablyszczec,zeby podniesc swoje ego.Ty masz prawdopodobnie zaburzenia rownowagi psychicznej,rozdwojenie jazni.NIC DO CIEBIE NIE DOCIERA
moze jedno proste slowo WY*******AJ okz?
Niestety sytuacja finansowa po okradnięciu Cery pozwala mi na kupienie TIGERA
ProCereusz
15-12-2009, 18:54
http://img42.imageshack.us/img42/9576/sisiknagrimach2.jpg (http://img42.imageshack.us/i/sisiknagrimach2.jpg/)
zgadnij kto!!! :D:D:D:D
EJ SISIKOWSKI ??? XD
EJ SISIKOWSKI ??? XD
Mam sie smiac, smieciu?
Umyl bys ten brudny bysk, braciszku psiaka of guardia
Szczalka
Wojna na focie sie zaczela co niektorzy sie wystraszyli xD n-k zło :evul:
http://img262.imageshack.us/img262/8453/lolwd.jpg
IziNieKielbasa
15-12-2009, 19:30
EJ SISIKOWSKI ??? XD
AND THE WINNER IS !!!!!! CERUS !! NAGRODA ZOSTANIE DOSTARCZONA POCZTA POLSKA W CIAGU 7 DNI ROBOCZYCH
Wladzioks
15-12-2009, 19:31
tanio gp zapraszam do kupna
http://allegro.pl/show_item.php?item=855294010
kto ma mnie dorwać ? mam się bać ? :baby:
a moze drugiego ownera?
Zabawne ze osoba ktora wlazila w dupe,przymilała sie,przepraszala jako pierwsza na GC zeby tylko utrzymac sie w gildii,teraz tak sie napina i podwyzsza swoje EGO wstawiajac tutaj swoje RL fotki,screeny z expa.
Widze na RL robisz za zakompeksiona osobe,brakuje ci czegos hmm moze milosci,moze masz problem z dziecinstwa,ciagle odczuwasz bol przywierconych zabawek do dywanu lub zabawek za gablotka... Piszac tutaj sobie nie pomozesz,co wiecej pograzasz sie bardziej.
Pozdrawiam
dobry post. Juby albo mi sie zdaje, albo starasz sie byc jak sisik
pzdr i na demki ha em emki
http://img24.imageshack.us/img24/4213/zenneny0335.jpg
Wojna na focie sie zaczela co niektorzy sie wystraszyli xD n-k zło :evul:
http://img262.imageshack.us/img262/8453/lolwd.jpg
wejdź w "Galerie zdjęć"
z reszta gałęziom wstęp wzbroniony lol!
@do temtu
skończcie pisać te pierdoły bo to jest doprawdy żałosne, zapraszam do wyzywania się na privie lub na WARZE W KRAKOWIE 1 VS 20, z reszta i tak Pani Gmowa usunię wam te posty kse kse
tyfytyfy
15-12-2009, 20:54
ty juby nawet dla kogos nie z guardi jestes pierdolonym idiota po tym co tu czytaja. Nie mozesz kurwa przezyc tego ,ze w koncu tobie sie dostalo, a nie komus innemu?:C bo jak sie na cos zanosilo to odrazu koleguf zmieniales az w koncu stalo sie to co powinno pare miesiecy temu. Mam rade dla ciebie! s*******aj do kuchni i cwicz umiejetnosci nabyte w swojej pro szkole i zamknij ryj bo to juz nawet nie jest smieszne a zalosne
ty juby nawet dla kogos nie z guardi jestes pierdolonym idiota po tym co tu czytaja. Nie mozesz kurwa przezyc tego ,ze w koncu tobie sie dostalo, a nie komus innemu?:C bo jak sie na cos zanosilo to odrazu koleguf zmieniales az w koncu stalo sie to co powinno pare miesiecy temu. Mam rade dla ciebie! s*******aj do kuchni i cwicz umiejetnosci nabyte w swojej pro szkole i zamknij ryj bo to juz nawet nie jest smieszne a zalosne
w kurwe zalosne rzeklbym, brawko adas!
zgadzam się z Izim, Maksem i Amoniakiem !!
Cam z grimów z Orszem :
http://www.speedyshare.com/files/19810710/Grimy_z_Orszem.cam
http://img121.imageshack.us/img121/6046/beztytuudan.jpg (http://img121.imageshack.us/i/beztytuudan.jpg/)
ProCereusz
15-12-2009, 21:15
Mam sie smiac, smieciu?
Umyl bys ten brudny bysk, braciszku psiaka of guardia
Szczalka
a śmiej się "śmieciu" :)
gówno mnie to obchodzi pulchniutki :baby:
a moze drugiego ownera?
No to się uśmiałem, Zapraszamy zapraszamy :)
No to się uśmiałem, Zapraszamy zapraszamy :)
Jak morde umyjesz to pogadamy :)
I ogolnie to nie wiem, z ktorym, z 2 psowych szmat rozmawiam bo acc na tibia.pl tez sharujecie ;/
ProCereusz
15-12-2009, 21:34
Jak morde umyjesz to pogadamy :)
Powtarzasz się :(
I ogolnie to nie wiem, z ktorym, z 2 psowych szmat rozmawiam bo acc na tibia.pl tez sharujecie ;/
Z jednym z dwóch ;) :evul:
fajt fajt dajesz Hyoga ! Rozpierdol ich w drobny mak ://
Powtarzasz się :(
Z jednym z dwóch ;) :evul:
A, ktory z was jest wielkim uczniem Pana "Walacego dlugo i namietnie" ?
Odpowiesz mi na to bardzo trudne pytanie?
1. Oszukałeś mnie kolejny raz,
mówisz, że przepraszasz lecz,
w tajemnicy powiem Ci,
że mam to wszystko gdzieś,
i nie chce dłużej już dotykać Ciebie,
smakować Twoich ust,
cierpieć w samotności roniąc łzy,
wszystkiemu winien jesteś Ty.
Ref: Dlatego nie chcę, by nigdy więcej
przypadkiem trafił ktoś w moje serce
chcę stać się skałą, lodową górą,
a swoje serce ogrodzić murem.
Dlatego nie chcę, by nigdy więcej
przypadkiem trafił ktoś w moje serce
chcę stać się skałą, lodową górą,
a swoje serce ogrodzić murem.
2. Obiecałeś dziś kolejny raz,
zmienić się nie wyszło Ci,
Twój telefon dzwoni znów,
i musisz już iść,
nie chcę dłużej już, dzielić z nią,
Twoich zdradzieckich ust.
Nie potrafię tak już żyć
----------------------------------
All the right friends in all the wrong places
So yeah, we're going down
They've got all the right moves in all the right faces
Just paint the picture of a perfect place
They've got it better than what anyone's told you
They'll be the King of Hearts, and you're the Queen of Spades
And we'll fight for you like we were your soldiers
I know we've got it good
But they've got it made
And the grass is getting greener each day
I know things are looking up
But soon they'll take us down
before anybody's knowing our name.
They've got all the right friends in all the right places
We've got all the right moves and all the wrong faces
They said, everybody knows, everybody knows where we're going
Yeah, we're going down
Yeah, we're going down
Do you think I'm special?
Do you think I'm nice?
Am I bright enough to shine in your spaces?
Between the noise you hear
And the sound you like
Are we just sinking in an ocean of faces?
It can be possible that rain can fall,
Only when it's over our heads
The sun is shining everyday, but it's far away
All the world is dead.
They've got,
They've got all the right friends in all the wrong places
We've got all the right moves and and all the wrong faces
Yeah, we're going down
Yeah, we're going down
It doesn't matter what you see.
I know i could never be
Someone that looks like you.
It doesn't matter what you say
I know i could never face
someone that could sound like you.
They said, everybody knows everybody knows where we're going
Yeah we're going down
They said, everybody knows everybody knows where we're going
Yeah we're going down
Yeah we're going down
Yeah we're going down
All the right moves, hey
Yeah, we're going down
All the right moves, hey
Yeah, we're going down
tyfytyfy
15-12-2009, 22:19
@juby
RIPOSTA STULECIA!
anczejek
15-12-2009, 22:24
pewnie tekstu nie zna ale melodia byla fajna
http://adusiowaty.wrzuta.pl/audio/6vEgK0gLFqj/one_republic_-_all_the_right_moves
BYŁO PRZETŁUMACZONE
Wszyscy odpowiedni przyjaciele we wszelakich nieodpowiednich miejscach
Więc tak, podążamy w dół
Oni posiadają odpowiednie poruszenia w odpowiednich twarzach
Więc tak, podążamy w dół
Namaluj obraz idealnego miejsca
Oni mają je lepsze niż ktokolwiek ci mówił
Oni będą królem kier, a ty jesteś królową pik
A my wszyscy walczymy dla ciebie jakbyśmy byli twoimi żołnierzami
Wiem, że pojeliśmy to dobrze
Ale oni doprowadzili do stworzenia
I trawa zieleni się bardziej każdego dnia
Wiem, że rzeczy wyglądają dobrze
Ale niedługo pociągną nas w dół
Zanim ktokolwiek pozna nasze imię
Oni mają wszystkich odpowiednich przyjaciół we wszelakich odpowiednich miejsach
Więc tak, podążamy w dół
My mamy wszelkie odpowiednie poruszenia w nieodpowiednich twarzach
Więc tak, podążamy w dół
Mówią, wszyscy to wiedzą, wszyscy wiedzą gdzie podążamy
Tak, podążamy w dół x2
Czy uważasz, że jestem niezwykły?
Czy uważasz, że jestem miły?
Czy jestem wystarczająco jasny, by błyszczeć w twoich przestworzach?
Pomiędzy hałasem który słyszyszi dźwiękiem który lubisz
Czy po prostu nie toniemy w oceanie twarzy?
Możliwym jest, że deszcz może spaść
Tylko jeśli będzie (spadał) po naszych głowach
Słońce świeci każdego dnia, ale jest teraz daleko
cały świat jest martwy.
Oni mają,Oni mają wszystkich odpowiednich przyjaciół we wszelakich nieodpowienich miejscach
Więc tak, podażamy w dół
Więc tak, podążamy w dół
Tak, podążamy w dół x2
Tak, podążamy w dół
Nie ma znaczenia co widzisz
Wiem, że nigdy nie mógłbym być
kimś kto wygląda jak ty
Nie ma znaczenia co mówisz
Wiem, że nigdy nie mógłbym stawić czoła
komuś kto brzmi jak ty
Wszyscy odpowiedni przyjaciele we wszelakich nieodpowienich miejsach
Więc tak, podążamy w dół
Więc tak, podążamy w dół x2
Tak, podążamy w dół x2
Tak, podążamy w dół x2
Wszelkie odpowiednie poruszenia, hej
Tak, podążamy w dół x2
ProCereusz
15-12-2009, 22:48
A, ktory z was jest wielkim uczniem Pana "Walacego dlugo i namietnie" ?
Odpowiesz mi na to bardzo trudne pytanie?
Wybacz hamburgerze, nie wiem o kogo Ci chodzi :) :baby:
Szczygiel
15-12-2009, 23:49
e moze chcecie kupic fote sisika? a nie tak tylko piszecie to samo i to samo i jeszcze raz to samo (convidents dashers i inni, zeby nie bylo, ze tylko convidents!)
rzuć ceną/ jaka pewność że to on a nie jakiś noob spod spożywczaka! bd miec wiecej klijentuf
Szczygiel
16-12-2009, 00:53
to ja chce uslyszec cene
fota 12 mpx + film hd jak pijany wraz z zimmerem ubijaja bossa raczki (tak aby byla pewnosc, ze nie robie nikogo w chuja z ta fota)
Doładowanie 30 do Pleja.
NUDDDDDDDDDDDDDA
http://img139.imageshack.us/img139/8496/otakradiopartykanalglow.jpg
Fota sisika 15 mpx jak zjada 3 paczke mc nuggetsow. Tylko powazne oferty
to ja chce uslyszec cene
fota 12 mpx + film hd jak pijany wraz z zimmerem ubijaja bossa raczki (tak aby byla pewnosc, ze nie robie nikogo w chuja z ta fota)
Dupa , nikt pijany nie byl xd..
xd?
http://img514.imageshack.us/img514/9651/rojals.png
IziNieKielbasa
16-12-2009, 18:45
fucking emo kid ;d
to ja chce uslyszec cene
Chciałbym dodac, ze było to tego pieknego dnia :cup:
2009-10-18 12:18:37 Demmon of War 273 The Handmaiden
http://img514.imageshack.us/img514/7052/klatat.jpg (http://img514.imageshack.us/i/klatat.jpg/)
http://img692.imageshack.us/img692/2418/hejcia.jpg (http://img692.imageshack.us/i/hejcia.jpg/)
Ostatnie zdjęcie z dedykacją dla Adama M., który tak je loffciał !
http://img32.imageshack.us/img32/5268/klata2.jpg (http://img32.imageshack.us/i/klata2.jpg/)
Banuta z Orszem : http://www.speedyshare.com/files/19828455/Banuta.cam
Hffy z Orszem : http://www.speedyshare.com/files/19828489/Hffs.cam
tyfytyfy
16-12-2009, 21:38
Dla Magdy Zia
IziNieKielbasa
16-12-2009, 21:39
Gz HALIAN ;D
Z OKAZJI ŚWIĄT 0 FIGHTINGU DO 20.12.2009!
Forum Fighter
on[ ] [X] off
Nie ma fightingu do 20.12, bo juby wyrusza na łowy kraść rowery z pobliskich piwnic, bo znów zamiast iść do roboty i pomóc mamie opłacić kredyt za mieszkanie siedział i grał w tibie !
Okej.
http://adusiowaty.wrzuta.pl/audio/8cbSfGPeA0X/na_widok_twych....
http://img96.imageshack.us/img96/2661/1072123.jpg
http://img9.imageshack.us/img9/7537/1072124.jpg
tyfytyfy
17-12-2009, 16:16
hali kurwo nie napinaj sie, za magde sie lepiej bierz
anczejek
17-12-2009, 16:27
@juby
huhu moze mamy ci mowic sisik II albo jak ci tam na imie... kamil sisikowski, brat sisika, krzysiek II... probujesz byc kims kim raczej nie jestes, mania? Obsesja? jak by tu to nazwac
#juby
Ale masz chooyowe miasto..
zero_skillu_szczylu
17-12-2009, 17:00
@up
Szczecin_/
@up owszem!
Prawie jak McDonald :
http://img245.imageshack.us/img245/9321/1002127c.jpg
--- JubbcyQ dodał 2 minut i 27 sekund później ---
@juby
huhu moze mamy ci mowic sisik II albo jak ci tam na imie... kamil sisikowski, brat sisika, krzysiek II... probujesz byc kims kim raczej nie jestes, mania? Obsesja? jak by tu to nazwac
A ty szukasz szczęścia czy cuś?
@down
rozpaczam? heu heu hue niech się ciesza ze mi rokneli chara az do 173 maja satysfakcję także? A ja mam w chuj wyjebane (miły też) TAKZE POSDRO & POCFICZ
JA NIE FIGHTUJE! OKRADAM TYLKO JAKIES PIWNICE Z ROFEROF - bo tak HAALLY POGROMCA MAMUSIEK POWIEDZIAL
@up
Przestań już rozpaczać ;( Tibia to nie wszystko :) a rozpaczając w temacie Convidents nikt Ci nie pomoże : |
http://img191.imageshack.us/img191/9618/uo2963.jpg (http://img191.imageshack.us/i/uo2963.jpg/) http://img191.imageshack.us/img191/uo2963.jpg/1/w1148.png (http://g.imageshack.us/img191/uo2963.jpg/1/)
Szczygiel
17-12-2009, 19:28
gz :):):):):):)
Gr@tZ :evul::evul::evul::evul:
[/URL]
gratki! hail Poznan!
jak to dobrze ze adam mojski nie widzi tego herbu !
Wasze sprzeczki sa zalosne a kazde slowo ktore tutaj napiszecie nic nie znaczy
Gratki lvl'a Szocik ;d
Juby :
Wole być pogromcą Twojej starej niż okradać pobliskie warzywniaki. Już chyba zapomniałeś jak wysyłałeś mi jej fotke za pożyczenie softów. Jak tam libacje w domu ? Wszyscy trzeźwi, czy może dalej się zataczają? Juby wyłącz internet, bo za plecami stoi stary z kablem i zaraz Ci zapierdoli jak za dzieciaka. JOOOOOOOOŁ PATOLOIDŻI SKŁAAAAAAAD.
P.S : Widzę już nie dodajesz na N-k zdjęć z Tibii, tylko zdjęcia z rl na forum Tibia.pl - Jebniej się w łeb grubasie from technikum gastronomiczne.
BEZ ODBIORU !
(żeby nie było, że się napinam to od Darmoki !)
Skrinszot :
http://img12.imageshack.us/img12/9383/76836145.jpg (http://img12.imageshack.us/i/76836145.jpg/)
tyfytyfy
17-12-2009, 20:28
Adi, ja widze wszystko i wszedzie! LEH ZDEH kuuuuuurwa!
Dzięki panowie , Adam! Legja to stara kurfa!:*
tyfytyfy
17-12-2009, 21:26
japa tam slowiki, wy*******ac pyry nosic w kerfurach
leh pjes akkkka zdehhh ded !
LEGIA !
Tak Haally tak
18:04 Slodziutka Duszka [245]: chuj im w plecy
Zgadnij komu!
http://img152.imageshack.us/img152/8316/46vli.jpg
Last lvl wbity tym charem heheczki:]
Powiadasz, że mam się przerzucić z roferóf na warzywniaki? Oki DOKI Ziam
@fotka a nie za zjedzenie zupy, której nie umiesz odgotować ? O tak o tak
JESTES ZEREM CONVIDENTÓW POZEREM, NIE WYPOWIADAM SIĘ TU ELO CZE PRO RAP
http://img259.imageshack.us/img259/7749/70132231.jpg
Zapomniałem dodać! Chcesz tutora? O tak!
http://img526.imageshack.us/img526/5812/ddsu.jpg
fajna koleżanka, ale zbliża się czas płacenia rachunków u was, więc niedługo ją ojebiesz
/ Gejcior gdyby mi zliczyło cały eksp to bym Cię wyprzedził ;//
http://img685.imageshack.us/img685/47/49678682.jpg (http://img685.imageshack.us/i/49678682.jpg/)
tyfytyfy
18-12-2009, 13:57
mam 2 kerfury kurwo z wronek
tyfytyfy
18-12-2009, 18:06
dobra ale popros mikolaja o starych na gwiazdke
Hejka!
159
http://img12.imageshack.us/img12/408/159pv.jpg (http://img12.imageshack.us/i/159pv.jpg/)
160
http://img10.imageshack.us/img10/8493/160hv.jpg (http://img10.imageshack.us/i/160hv.jpg/)
Bye
IziNieKielbasa
20-12-2009, 20:00
Jest ban,a expic przeciez trzeba,z racji tego ze Grzegorz jest nie dysponowany przejalem kontrole nad Haallym !
Jakies hff ;>
http://img97.imageshack.us/img97/1333/lootw.jpg (http://img97.imageshack.us/i/lootw.jpg/)
Jakis lvl ; D
--- IziNieKielbasa dodał 0 minut i 34 sekund później ---
http://img706.imageshack.us/img706/3670/halinka240.jpg (http://img706.imageshack.us/i/halinka240.jpg/)
Bo Convidents Nie Szaruja O Tak O Tak, Czesc :d
oddanie chara, a szaring to dwie różne rzeczy, o tak, o tak
grateczki Izi i Spidi ;*
ja tesz, ja tesz. ja tesz!
http://img696.imageshack.us/img696/8992/poziommisiek283.jpg (http://img696.imageshack.us/i/poziommisiek283.jpg/)
IziNieKielbasa
20-12-2009, 20:31
Juby zazdroscisz?xD
pewnie ta, ile by bylo kasy jakby wyjebac takiego 240 eda, nie? ; x
@ Naki
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
100% signed
@ Izi
Znając życie to zaraz Ci będą wmawiać, że coś zapłaciłeś za chara i w ogóle ;d Bo mi już dzisiaj na gg pisali, że podobno połowa Convidentów gra tym charem !
Buźka Convidenty (prócz elphyego) ;*
EDIT :
ciekawe jaką plotke sobie rozkminią z powodu, że nie gram xd
EDIT 2 :
Pukiel, wejdź na gg ;d
IziNieKielbasa
20-12-2009, 20:48
pewnie ta, ile by bylo kasy jakby wyjebac takiego 240 eda, nie? ; x
hehe xD dobre dobre
--- IziNieKielbasa dodał 3 minut i 28 sekund później ---
@ Naki
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
100% signed
@ Izi
Znając życie to zaraz Ci będą wmawiać, że coś zapłaciłeś za chara i w ogóle ;d Bo mi już dzisiaj na gg pisali, że podobno połowa Convidentów gra tym charem !
Buźka Convidenty (prócz elphyego) ;*
Hmm jakos mi to zwisa i powiewa,jakbym mial sie przejmowac tym co ludzie mowia w zime bym w trampkach chodzil ;D... Zreszta to jest Guardia,nie obejdzie sie bez komentarzy,my wiemy jak jest...nie mozesz grac,a po co Halinka ma byc nieuzyteczny,lepiej poekspic
lol haally za ile chara sprzedales? bo chcialem kupic za plastikowe monety z eurobiznesu ; \\\\\\\\\\\\\\\\\
Convidents shrujecie jak ja pierdole ;\
powodzenia grzesiu ; >
gz topica
Ja2 20:50:00
pokaz ta wybrana xd
Grzech 20:50:19
nie mam fotki rly
Grzech 20:50:25
bo nie ma nk
Ja2 20:50:26
; /
Grzech 20:50:33
A SAM CHCIALBYM KURWA
Ja2 20:50:33
a jak jej na imie?
Grzech 20:50:35
bo bym zgruszyl
Grzech 20:50:37
xD
EDIT
Grzechu to jednak prawdziwy tybijczyk.
Grzech 20:54:10
wczoraj jeszcze chciala zebym do niej na herbate przyszedl
Ja2 20:54:11
ahahah
Ja2 20:54:13
no leje
Grzech 20:54:14
ale mowie pierdole, trzeba cos poekspic
ale nie poekspiłem, bo Izi ekspał a ja spać poszedłem !
a już dzisiaj wena do ekspa mi uciekła xd
IziNieKielbasa
20-12-2009, 21:01
no ekspilem ekspilem az zaspalem dzisiaj na egzaminy :|
anczejek
20-12-2009, 22:12
Ja znam prawdziwy powod... ukryty powod... tajemnice convidentow...
Halina dostal hemoroidow... no niestety nie ma jak usiasc... czasami podejdzie do kompa i cos napisze na forum, nie ma jak expic to szuka wymowki ze jakas mamucha pewnie...
IziNieKielbasa
20-12-2009, 22:22
Ja znam prawdziwy powod... ukryty powod... tajemnice convidentow...
Halina dostal hemoroidow... no niestety nie ma jak usiasc... czasami podejdzie do kompa i cos napisze na forum, nie ma jak expic to szuka wymowki ze jakas mamucha pewnie...
Anczej skad wiedziales? :|
IziNieKielbasa
21-12-2009, 01:32
niech ktos mi powie ze nie zje**li loota :/ 22 bp sd
http://img192.imageshack.us/img192/3968/lipaloot.jpg (http://img192.imageshack.us/i/lipaloot.jpg/)
Po co kiełbasa robisz double posta :/
zmień te kolorki, bo przypałowe ;/
daj te z czarną głową, białą bluzeczką, czarnymi spodniami i brązowymi kozaczkami - Jak Magda ! xDDD
Szczygiel
21-12-2009, 10:07
Po co kiełbasa robisz double posta :/
przyjezdzasz teraz do wloclawka?
IziNieKielbasa
21-12-2009, 12:25
Zaczelo sie tak
http://img687.imageshack.us/img687/2782/241lvl.jpg (http://img687.imageshack.us/i/241lvl.jpg/)
A skonczylo tak
http://img686.imageshack.us/img686/2748/hfflociwo.jpg (http://img686.imageshack.us/i/hfflociwo.jpg/)
tyfytyfy
21-12-2009, 15:11
kielbaha gz otwartej strony na pierwszym skrinszocie:C
IziNieKielbasa
21-12-2009, 15:21
kielbaha gz otwartej strony na pierwszym skrinszocie:C
jestem koneserem kina akcji ;d
tyfytyfy
21-12-2009, 15:30
szkoda, ze takiego samego jak gszehu;<
@Szczygiel: Nie przyjadę
Ale głupio mi sie na forum tłumaczyć
Tak się porobiło ze teraz przyjeżdżają do mnie lol :D
Wiec tak troszke sorry hehehe
hahah Moniak, a kto pisał do 35 letniej IWONKI na Naszej-Klasie i dostał od niej ignore, bo jej napisał "jest pani piękna" ?xDDDDDDD
Po co chodzić do szkoły, możesz zostać ninja ;DDD
Jeden z lepszych tematów na forum ; )))
Dobre ssy i czekam na więcej ; p
Joł
161
http://img690.imageshack.us/img690/6060/161er.jpg (http://img690.imageshack.us/i/161er.jpg/)
Loot z demków
http://img196.imageshack.us/img196/4548/demky.jpg (http://img196.imageshack.us/i/demky.jpg/)
Jakaś klata
http://img690.imageshack.us/img690/8049/klataorsz.jpg (http://img690.imageshack.us/i/klataorsz.jpg/)
Bye
tyfytyfy
21-12-2009, 18:11
Ty baranie:|
Ty do niej pisałeś, bo spodobał Ci się jej niebieski telefon ;/
tyfytyfy
21-12-2009, 20:28
!!!!!!!!!!a Ty Przez Pol Roku Chodziles W Niebieskim Oucie I Waliles Na Jej Zdjeciach!!!!!!!!!!!!!!
ale ja nadal nie dostałem od niej kosza xDD
tyfytyfy
21-12-2009, 21:10
ja tez znakikurwa
zrób jakiś demotywator to będziesz miał "plusa" u niej
Szczygiel
21-12-2009, 23:20
o ktorej byl morg
IziNieKielbasa
21-12-2009, 23:53
o ktorej byl morg
morg byl o 14:50~ ;d
o 14:55, bo wchodziłem na fizyke jak mi kom. zaspamowaliście :P
IziNieKielbasa
22-12-2009, 01:19
o 14:55, bo wchodziłem na fizyke jak mi kom. zaspamowaliście :P
do Ciebie informacje docieraja szybciej niz do TVN 24
--- IziNieKielbasa dodał 50 minut i 51 sekund później ---
GRUBO ;d
http://img192.imageshack.us/img192/1687/lootfail.jpg (http://img192.imageshack.us/i/lootfail.jpg/)
--- IziNieKielbasa dodał 50 minut i 51 sekund później ---
Eeeej grubo... progress widze :D
I bardzo dobrze
IziNieKielbasa
22-12-2009, 18:20
Gz loota? ;d
http://img691.imageshack.us/img691/7412/boss.jpg (http://img691.imageshack.us/i/boss.jpg/)
I nastepny lvl
http://img63.imageshack.us/img63/2131/242j.jpg (http://img63.imageshack.us/i/242j.jpg/)
Panowie ja nic nie chce mowic ale przesluchalem pewne nagrania i podsumowalem wszystkie nasze napinki ,po czym stwierdzam ze jestesmy strasznie slabi!
Temu e-napinaczowi zabrali dark helmet
http://www.sadistic.pl/napinacze-czyli-dzieci-neostrady-vt26951.htm
IziNieKielbasa
22-12-2009, 22:51
;)
http://img42.imageshack.us/img42/5066/locik.jpg (http://img42.imageshack.us/i/locik.jpg/)
zero_skillu_szczylu
22-12-2009, 23:09
w końcu jakiś lootek ;)
veri okz
haha Izi jaki paint skiller xd
już myślałem, że cała kasa, którą Ci zostawiłem została przejebana, ale widzę, że spadło Ci coś dziś ;d
IziNieKielbasa
22-12-2009, 23:38
w końcu jakiś lootek ;)
veri okz
loot spory,ale jak na 300k wydane na sd to suabo :P
MAGICZNA DRUŻYNA
Tom Xaron 143 Ed
Nahtaxik 134 Ek
Roliens 126 Rp
Sarines 112 RP [13:15 You have found a magic sword.]
170% HP DEMów SOLO!
http://img194.imageshack.us/img194/9616/annih.jpg
tyfytyfy
23-12-2009, 14:09
tak zes sie obsral ,ze nie ten temat Adrianie;/
tyfytyfy
23-12-2009, 19:01
a gszehu jezdzi jak pizda HAHAH
spaaaaaadaaaaaaaaaaaj ;//// nie moja wina, ze mi kutas kazal w prawo skrecic po 38min jazdy xddd
hmm .. mysle jakby Ci dopierolic tworco demotywatorow, ale nie wiem jak ;/
tyfytyfy
23-12-2009, 19:07
co trudnego w skrecaniu w prawo?:| jakbys w lewo ojebal to jeszcze ale nie w prawo kurwa lowie
idź namaluj pasy ruchu to zdam ;/
anczejek
23-12-2009, 19:16
3ci raz ojebales?! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
joo, we jeździłem 38 min, miałem już wszystkie zadania zaliczone i kazał mi skręcić w prawo, a nie było namalowanych pasów ruchu to sobie wyprzedziłem tych kutasów co skręcali w lewo z prawej strony i przed samym ośrodkiem mnie ujebał w ten sposób ;d
tyfytyfy
23-12-2009, 19:25
nie uczyli Cie kurwa o wyobrazni przestrzennej? MUSISZ WIEDZIEC GDZIE JECHAC JAK SZEROKA DROGA ZEBY NIE PRZESZKADZAC INNYM UZYTKOWNIKOM DROGI
nie przeszkadzałem im kurwa, oni w lewo jechali a ja w prawo !
dobra, do 4 razy sztuka ;d zawijaaaaaaam na dwór odreagować, hejciaa ;*
tyfytyfy
23-12-2009, 19:29
nie napierdol sie jak szczygiel i maksiu
anczejek
23-12-2009, 19:56
anyway cos tam o morgu bylo... co spadlo?
Może i nie jesteśmy już kolegami, może nigdy nie byliśmy, albo nie mieliśmy okazji się dobrze poznać...
Składam wam najserdeczniejsze życzenia z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia ;) Dobrych lootów z huntów, duże seksu, malo dzieci, dużo fragów (nie na Quanto), zdanego prawka dla Grzeska :d
~Kamil
IziNieKielbasa
23-12-2009, 20:39
cos z dzisiaj ;d
http://img27.imageshack.us/img27/6033/nextfail.jpg (http://img27.imageshack.us/i/nextfail.jpg/)
i level
http://img696.imageshack.us/img696/2049/halinka243.jpg (http://img696.imageshack.us/i/halinka243.jpg/)
anyway cos tam o morgu bylo... co spadlo?
loot
20:51 Van'Blaze [282]: 15:02 LOOT OF MORGAROTH: A GREEN GEM, 5 PLATINUM COINS, DEMONIC ESSENCE, A CHAIN BOLTER, A STEALTH RING, AN ORB, 4 SMALL AMETHYSTS, A DEMONBONE, A MOLTEN PLATE, A GREAT MANA POTION
nie mamy bo żeśmy nie zdążyli party ogarnąć!
http://img69.imageshack.us/img69/778/284jpk.jpg (http://img69.imageshack.us/i/284jpk.jpg/)
@down
nie misiek, cama miałem jeszcze na pulpicie ;/
tyfytyfy
23-12-2009, 21:07
cyganski ramzesie az tak zalujesz ,ze sobie w notatniku zapisales?:<
anczejek
23-12-2009, 21:30
widze zdazyles skrypty pochowac... gz xD
Dzięki Kamil ;dd
Psiak wejdź na gg, bo mnie w*****łeś
http://www.youtube.com/watch?v=7uEsgSOBPEc
ej Hopaki WesoŁyh ŚfiĄnt!
http://www.youtube.com/watch?v=7uEsgSOBPEc
ta płyta Słonia dla mnie już jest płytą roku 2010 ;dd
http://www.youtube.com/watch?v=n5Kg_77O79A !! xD
Haribo^^
24-12-2009, 10:07
Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku !
anczejek
24-12-2009, 10:09
Wesolych wam tipijarze ! _/
do kogo wy to piszecie, wszyscy jeszcze śpią po nocnym pg!
ja do domu wróciłem o 3:30 to Izi jeszcze serpenty orał xDDDD
edit :
Szot, PDG kawałek rozjebał, ale najbardziej chory kawałek na święta to singiel Słonia ;d
http://www.youtube.com/watch?v=PQbsS1_Vj2c
ja do domu wróciłem o 3:30 to Izi jeszcze serpenty orał xDDDD
edit :
Szot, PDG kawałek rozjebał, ale najbardziej chory kawałek na święta to singiel Słonia ;d
http://www.youtube.com/watch?v=PQbsS1_Vj2c
Gural o niebo lepszy , słon ma najebane w bani , nie moj klimat:)
Slon, Paluch, Rysiek of kors ale gurala za chuj nie trawie.
no Słoń to człowiek z najbardziej zrytą banią w Polsce xdd
ale dzięki temu ma ten wyjebisty styl i jego teksty miażdżą ;d
Daras słuchałeś Unhuman mixtape WSRH 2 ?
hahhahaah jebany fakezord ;d
@haally
Ta sluchalem. s*******am karpia oskrobac
@ Mati
xDDDDDDD
@ Daras
Jak Ci się widzi ?;d bo mi coś chujowo, liczyłem na coś więcej ;d
ale teraz pewnie "DEM6N6L6GIA" rozjebie bardziej niż Chore Melodie, Krwawy Aperitif, WSRH i Unhuman mixtape razem wzięte xd
Przynajmniej mam duzo kolegow, wigilia pod kaponiera nie jest zla haha xD
Co do WSRH 2 szczerze mowiac srednio mi sie podoba, ostatnio w ucho wpadlo mi pare nutek tego calego Zeusa i no calkiem calkiem.
Karp opierdolony 1 klasa.
miuosh ft. zeus - skazani <3
a na płycie Zeusa fajny kawałek 'Pycha' , 'z żoną' , 'Pada Strzał' reszta jakoś średnio mi wpada w ucho :P
EDIT !
Miało zostać nagrane, ale brak czasu więc wkleje tu w ramach życzeń xd
Tej Wesołych Świąt i dobrego w dwa zero dziesięć
żeby gruby szmal wypełnił twoją kieszeń,
żebyś mógł wiedzieć więcej, niż Albert Einstein,
żeby rozbierała się przed tobą maniurka każda,
żeby twoja gwiazda, okazała się szczęśliwą,
żebyś nie musiał chodzić pod okiem z pizdą.
Aura świąt dała się już coraz bardziej we znaki,
teraz ja jestem w centrum uwagi jak sangwik.
Masz dwanaście potraw i jedno wolne miejsce,
zwierzęta mają głos, a Ty kalorii więcej,
brudne ręce od czekolad, które były pod choinką,
życze Ci być z melanży wracał z holowniczą linką.
Bo jak zdrowo się najebać to tak by dwa dni cierpieć,
pamiętaj by kobiecie oddać całe swoje serce,
życze byś wybiegał w sprawy w niedaleką przyszłość,
abyś znalazł pierdolone szczęście pod choinką.
Piter & Wicher widze ze wam trzeba wysylac listowne zaproszenia na meeting o tak o tak :(
A do Convidentuf
Wiem...to jest dla Was szok,
że znów mamy Nowy Rok !
Niech będzie radosny,
niech się zacznie mile
i niech Ci przyniesie
same szczęśliwe chwile expienia.
Niech moje życzenia
spełnią się co do joty,
niech ominą Cię kłopoty + konwersacje z Henricusem
Cipsoft da wszystko, co potrzeba
poprowadzi wprost do podniecenia.
JubbcyQ
U I U A A
http://szajna.wrzuta.pl/audio/4CCab2d5MxT/ray_stevens_-_witch_doctor_u_i_u_a_a
http://www.youtube.com/watch?v=9taePjXHvhQ
rysiekkk5
24-12-2009, 21:30
Slon, Paluch, Rysiek of kors ale gurala za chuj nie trawie.
heh, dorosniesz
Kup.Se.Musk
24-12-2009, 23:16
ostr :cygaro:
@Up: Jeb się z tą fajką! Wesołych Świąt
Sokół!
IziNieKielbasa
25-12-2009, 00:20
Troche screenow z dzisiaj !
http://img685.imageshack.us/img685/7669/libacja2.jpg (http://img685.imageshack.us/i/libacja2.jpg/)
Koniec taska
http://img188.imageshack.us/img188/6601/endtask.jpg (http://img188.imageshack.us/i/endtask.jpg/)
Bosik :P
http://img685.imageshack.us/img685/7153/nextbos.jpg (http://img685.imageshack.us/i/nextbos.jpg/)
I LeveL,troche ch**owo,ale jest xD
http://img197.imageshack.us/img197/8496/244st.jpg (http://img197.imageshack.us/i/244st.jpg/)
do Iziego Mama przyszła z opłatkiem i jedzeniem do kompa, bo taska musiał skończyć zamiast jeść kolacje wigilijną ;///
Grateczki ;*
IziNieKielbasa
25-12-2009, 00:39
do Iziego Mama przyszła z opłatkiem i jedzeniem do kompa, bo taska musiał skończyć zamiast jeść kolacje wigilijną ;///
Grateczki ;*
Ty wigilie pod ratuszem miales :|
tyfytyfy
25-12-2009, 10:45
on spedzil wigilie na cascie,patrzac jak expisz
IziNieKielbasa
25-12-2009, 11:57
on spedzil wigilie na cascie,patrzac jak expisz
hahaha xDDDD
nie mam casta, bo service packa mam jakiegoś chujowego ;d
tyfytyfy
25-12-2009, 18:39
nie pucuj sie kurwa:|
Gszehu
11:01:29
kurwa nie wyspalem sie bo patrzylem na cascie jak expil mi charem
Łoniak nie fejkuj ;d
Na wspomnienia mi się zebrało dzisiaj i znalazłem na moim dysku to !
http://img51.imageshack.us/img51/1675/beztytuuotu.jpg (http://img51.imageshack.us/i/beztytuuotu.jpg/)
tyfytyfy
25-12-2009, 19:35
co Ty pierdolisz sharerze o fejkach?:|
Sieeeeeeeeeeeeeeeeeeema Moniak,
skąd dojeżdżasz?
a ja szaruje z ziomkiem ksiazke od polskiego ... i chuj
tyfytyfy
25-12-2009, 22:58
z leszcza, a Ty?
żeby nam się dobrze działo w dzień wisiało w nocy stało!
nef sprzęt :<
http://img689.imageshack.us/img689/473/demcenowejpads.jpg (http://img689.imageshack.us/i/demcenowejpads.jpg/)
Święta nastały, więc i nastała nuda ;d
Żyjesz
http://img690.imageshack.us/img690/6231/99475127.jpg (http://img690.imageshack.us/i/99475127.jpg/)
Dedasz
http://img684.imageshack.us/img684/1909/90895364.jpg (http://img684.imageshack.us/i/90895364.jpg/)
Ja nie dedam
http://img191.imageshack.us/img191/4858/44600642.jpg (http://img191.imageshack.us/i/44600642.jpg/)
3h
http://img526.imageshack.us/img526/3598/51065236.jpg (http://img526.imageshack.us/i/51065236.jpg/)
3h
http://img697.imageshack.us/img697/8463/17260770.jpg (http://img697.imageshack.us/i/17260770.jpg/)
Poziom
http://img194.imageshack.us/img194/4783/93607014.jpg (http://img194.imageshack.us/i/93607014.jpg/)
a to dziś rano co mi Tibijskie Gmy na urodziny sprezentowały!
http://img32.imageshack.us/img32/348/hajcze1.jpg (http://img32.imageshack.us/i/hajcze1.jpg/)
http://img682.imageshack.us/img682/8104/hajde2.jpg (http://img682.imageshack.us/i/hajde2.jpg/)
o do chuja ;| no coz niedziela dzien ****a, a ja sie wole wyspac
tyfytyfy
27-12-2009, 13:30
psiak! zycze Ci mniejszej stopy i czola o/
najlepszego pukiel. A ja slyszalem pozdrufffki na zywo, a ty nie ha!
tez słyszałem! i dzięki za życzenia!
@quantowiec
potnij się, rzuć z mostu, ja też się wyspałem, uprzedzając Twoje pytanie, TAK TEŻ MAM REAL LAJF!
IziNieKielbasa
27-12-2009, 17:21
:)
http://img34.imageshack.us/img34/6195/246ut.jpg (http://img34.imageshack.us/i/246ut.jpg/)
i cos gorszego XP
http://img9.imageshack.us/img9/237/stamina.jpg (http://img9.imageshack.us/i/stamina.jpg/)
Psiak stara dupo wszystkiego naj ;* ;D
anczejek
27-12-2009, 18:11
Nieeeeeeeeeeeeee w ogoleeeeeeeeeeeee nie widac ile masz staminy ... pozdro xDD
za Grzegorza masz wpierdol ;///
Wszystkiego najlepszego PatryQ :baby:
Fightujemy? :evul:
http://img705.imageshack.us/img705/1003/yhm.png
tak se pacze na to forum i jedno mnie dziwi i zastanawia czemuz to najlepszy siocher guardii lady izi wstawia ss jak wastuje czyims charem noulajfi nim po nocach {bije z sd serpenty owned } a nigdy nie wstawia ss ze swojego chara w którego zainwestowal tyle kasy z allegro.Prosze o dużo komentarzy do mojej wypowiedzi.
gdyż i ponieważ zamienił się za Palladynka Toma, na którym ma bana za bota, a dodaje ss'y z mojego chara, bo ja nie mam czasu na grę, a nie chcę żeby marnował mi się pacc :> Oddałem mu chara, bo Tibia mu jest potrzebna do przetrwania jak tlen, a szkoda żeby chłopak w wieku 20 lat umarł ;/
IziNieKielbasa
28-12-2009, 21:43
riki tiki narkotyki ja wiem ze bilbys inaczej,no coz ja bije tak ;))) poza tym masz kiepskie informacje na moj temat,wiec troche sie dowiedz,i dopiero tutaj wypowiadaj.
Pozdrawiam bez odbioru !
Ps:Ty serpenta nigdy na oczy nie widziales,slyszales tylko z opowiadan.A co do tego ze gram nie swoim charem,przewin pare kartek wstecz a znajdziesz moje skreeny ;) oraz jezeli nalezal bys do inteligentnych osob zobaczyl bys po lewej stronie Stan: Zbanowany
To na tyle
Widzę, że ekipa konfidentów (same czołgi) z Psiakiem na czole drogo się wycenia za wszelakie serwisy na naszej kochanej Guardii. A rekrutacja każdego 200 lvla niezależnie od wszystkiego dalej obowiązuje?
Widzę, że ekipa konfidentów (same czołgi) z Psiakiem na czole drogo się wycenia za wszelakie serwisy na naszej kochanej Guardii. A rekrutacja każdego 200 lvla niezależnie od wszystkiego dalej obowiązuje?
nawet jakbyś miał 500 byś się nie dostał ;/
BLA BLA BLA PSIAKU
A CO Z WAREM BO CHCE ZOBACZYC JAK SCIERA GINIE...
SERVISY BYLY I BEDA DARMOWE.
IZI KTORY GRA HAALLYM, PRAWDA JEST TAKA ZE HAALLY - GRZEGORZ XXX OPUSCIL SIE W NAUCE PRZEZ TIBJE & MAMUSKI I MUSI WALIC RETAJRED.
JAK TO POWIEDZIAL KIEDYS MADRY CZLEK EKSP SIE SAM NIE WBIJE :D
JA W MOIM TECHNIKUM ZDAM, A TY GRZEGORZU? :confused:
BULKA BYLA I BEDZIE DOBRA.
A CO TAM U PANA AKA "WEZ MI WYJMIJ SPODNIE BO EKSPIE I NIE MOGE"??
MISKI Z CONVIDENTS PAMIETAJCIE, JA TU JESZCZE NIE SKONCZYLEM
http://img134.imageshack.us/img134/1838/hyhyr.jpg
http://img99.imageshack.us/img99/1932/rekordexpa.jpg
http://img8.imageshack.us/img8/7812/powerrj.jpg
anczejek
29-12-2009, 00:42
Jestem Kurwa z cIEBIE dumny Jol
ej a ja tez moge do gildi?
Hahaha, widzę już nowe plotki chodzą xDDDD
A zdam w moim liceum bez żadnych problemów, ale kurde niektórzy muszą pisać prezentację maturalną, a do niej muszę poczytać troche książek + obejrzeć kilka filmów. W nauce się opuściłem? Myślę, że średnia 3,5 w klasie maturalnej nie jest zła kucharzyku ;] A o głównym powodzie mojego retired Ci co mają wiedzieć to wiedzą - Ty nie musisz.
tyfytyfy
29-12-2009, 09:50
@juby
co z tego ,ze zdasz jak po tym twoim technikum jedyna perspektywa to krecenie kebabow?:<
psiaku co dostałeś na gwiazdkę?
chusteczke do przecierania czola
psiaku co dostałeś na gwiazdkę?
piżamkę, trochę podobną do Twojej!
Juby, ja pierdole , daj sobie juz spokoj.. To juz jest załosne.. Niemasz czym grac i sie napinasz na tym forum.. Juby, prosze..
tyfytyfy
29-12-2009, 12:45
no wiec juby wy*******aj;c
Voromexim
29-12-2009, 18:59
No Dzuby Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
@juby
co z tego ,ze zdasz jak po tym twoim technikum jedyna perspektywa to krecenie kebabow?:<
Kebab - kucharz malej gastronomi (zawodowka)
Kucharz>Szef kuchni - technikum
Wole zostać kucharzem i zrobić sobie obiad, niz zostac elektrykiem, slusarzem badz mechanikiem. ALEEEEEEEEE co ma moje rl do tibji? Jeszcze tego nie polaczylem jak Izi. Mastah Dan zmienia wlasciciela, pala oddaje w sentymencie do tego chara pewnej osobie, takze nie bd miec zadnego chara na guardi. ALE OD CZEGO JEST ALLEGRO POLACZKY
TIBJA MOJIM RZYCIEM JEST
CONVIDENTS TEAM GUARDIA _/
Haally jak dobrze pamietam miales kolego ktory chcial ze mna "potanczyc". Nie spotkalem go jeszcze ;/
Jak to XAX ooooooook, bedzie smiesznie oky? Nie umiem tanczyc walca, ale wolnego mogeeeeeeeeeeeeee <znaczky>
GRZEGORZU NAUCZYLES SIE ODGRZEWAC ZUPKE? YHM
GRZEGORZ PRZECZYTAL CO MIALEM MU DO POWIEDZENIA, A TERAZ IZI ALBO ANCZEJ ZACZNIE FIGHTOWAC TO LUBIE;)
Blazennawa
29-12-2009, 20:48
BLA BLA BLA PSIAKU
A CO Z WAREM BO CHCE ZOBACZYC JAK SCIERA GINIE...
SERVISY BYLY I BEDA DARMOWE.
IZI KTORY GRA HAALLYM, PRAWDA JEST TAKA ZE HAALLY - GRZEGORZ XXX OPUSCIL SIE W NAUCE PRZEZ TIBJE & MAMUSKI I MUSI WALIC RETAJRED.
JAK TO POWIEDZIAL KIEDYS MADRY CZLEK EKSP SIE SAM NIE WBIJE :D
JA W MOIM TECHNIKUM ZDAM, A TY GRZEGORZU? :confused:
BULKA BYLA I BEDZIE DOBRA.
A CO TAM U PANA AKA "WEZ MI WYJMIJ SPODNIE BO EKSPIE I NIE MOGE"??
MISKI Z CONVIDENTS PAMIETAJCIE, JA TU JESZCZE NIE SKONCZYLEM
+
Wole zostać kucharzem i zrobić sobie obiad, niz zostac elektrykiem, slusarzem badz mechanikiem. ALEEEEEEEEE co ma moje rl do tibji? Jeszcze tego nie polaczylem jak Izi. Mastah Dan zmienia wlasciciela, pala oddaje w sentymencie do tego chara pewnej osobie, takze nie bd miec zadnego chara na guardi. ALE OD CZEGO JEST ALLEGRO POLACZKY
TIBJA MOJIM RZYCIEM JEST
Haally jak dobrze pamietam miales kolego ktory chcial ze mna "potanczyc". Nie spotkalem go jeszcze ;/
Jak to XAX ooooooook, bedzie smiesznie oky? Nie umiem tanczyc walca, ale wolnego mogeeeeeeeeeeeeee <znaczky>
GRZEGORZ PRZECZYTAL CO MIALEM MU DO POWIEDZENIA, A TERAZ IZI ALBO ANCZEJ ZACZNIE FIGHTOWAC TO LUBIE;)
kocham Cie kurwa. xD
IziNieKielbasa
29-12-2009, 22:04
TIBJA MOJIM RZYCIEM JEST
ojj nie zaczne,szkoda nerwow na czlowieka niezrownowazonego psychicznie :)
Hejka
--- IziNieKielbasa dodał 19 minut i 11 sekund później ---
; D
http://img686.imageshack.us/img686/3663/247w.jpg (http://img686.imageshack.us/i/247w.jpg/)
Kurwa juby dobrze ,ze uwazalem Cie za idiote ale nie wiedzialem ze jestes az takim wielkim... Nie pisz na tym forum bo nikt Cie o to tutaj nie prosi rob se miliony charow kupuj se 2 miliony charow ale kolegow za pieniadze nie kupisz... Tyle mialem do powiedzenia nie wysilaj sie i nie pisz nic do mnie bo wchodze tu raz na ruski rok i nawet nie przeczytam co napisales do mnie ;)
Jedno zero wypina dupę na drugie zero a obaj niewiele mają do powiedzenia. Może jakieś porządki, żeby usunąć stare śmieci? Na miejscu tych starych i tak pojawią się nowe.
Szczygiel
29-12-2009, 22:23
Jedno zero wypina dupę na drugie zero a obaj niewiele mają do powiedzenia. Może jakieś porządki, żeby usunąć stare śmieci? Na miejscu tych starych i tak pojawią się nowe.
ale ty jestes jednym z tych smieci
Kolegów za pieniądze nie kupie, ale pseudo kolegów na hajs wyjebie. Proste nara;)
Wole zostać kucharzem i zrobić sobie obiad, niz zostac elektrykiem, slusarzem badz mechanikiem.
Każdy robi to co lubi, jeden startuje na prezydenta, inny zadowoli się byciem kasjerem, jeszcze inny z wykształceniem mgr sprząta klatki, bo mamy takie bezrobocie w Polsce.
Każdy zawód jest potrzebny naszym społeczeństwie, gdyby nie piekarz nie jedlibyśmy chleba, bez elektryka polowa rzeczy w otaczającym nas świecie nie działałaby jak należy, brak krawca - brak ubrań.. itd. itp.
Nie warto skakać sobie do gardeł, który zawód jest lepszy, bo lepiej pracować w branży którą się kocha, bo do wymarzonej emerytury jeszcze daleko.
Każdy robi to co lubi, jeden startuje na prezydenta, inny zadowoli się byciem kasjerem, jeszcze inny z wykształceniem mgr sprząta klatki, bo mamy takie bezrobocie w Polsce.
Każdy zawód jest potrzebny naszym społeczeństwie, gdyby nie piekarz nie jedlibyśmy chleba, bez elektryka polowa rzeczy w otaczającym nas świecie nie działałaby jak należy, brak krawca - brak ubrań.. itd. itp.
Nie warto skakać sobie do gardeł, który zawód jest lepszy, bo lepiej pracować w branży którą się kocha, bo do wymarzonej emerytury jeszcze daleko.
Pwn3d xDD!!
Zombek_aka_Zabijaka
29-12-2009, 22:29
@Juby
Ty (Dż)uby taki kozak jesteś?
Mówisz o Xaxie (Marchewa ofc) , że się go nie boisz ;>
To czemu kiedyś przyjeżdżałeś na Parkową żeby lizać mu dupe, a od pewnego czasu kiedy wiesz, że będziesz tu rozjebany nie pojawiasz się?
Forum to forum, ale w rl taki cwany nie jesteś... A szkoda.
No i ss żeby nie było...
http://img31.yfrog.com/img31/777/ahmv.jpg
activer ty i te twoje madrosci to se na straganie glos albo u swoich friendów.:baby::baby:
@Juby
To czemu kiedyś przyjeżdżałeś na Parkową żeby lizać mu dupe, a od pewnego czasu kiedy wiesz, że będziesz tu rozjebany nie pojawiasz się?
No i ss żeby nie było...
Juby has left the party
Kim jest ta Pava i co to jest Juby
A Ty Activer wy*******aj
Nara
@Juby
No i ss żeby nie było...
Przyjechałem na parkową zeby lizac dupe? yhm, pewno ciebie tam nie bylo ale oky.
Przepiliśmy troszku hajsu i poszlismy do domciu ;)
Netto jest na parkowej odwiedzam czasem :)
Jestem, byłem i będę taki jaki jestem.
Chcesz mnie bić? Alta (Glut ofc) zna moj adres, nawet mial przyjemnosc poznać moją mamę wpadnij. Narazie jestem w Gdańsku (adres był przez tyg na forum, nikt nie wpada) . Ogólnie nie wypowiadam się tu do 02.01.2010 roku baj
Skasuj ikonki bo bd ban :evul: <- ja tak mam ^^
http://img406.imageshack.us/img406/584/huehuehe.png
http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=2712535#post2712535
IziNieKielbasa
30-12-2009, 00:28
Przyjechałem na parkową zeby lizac dupe? yhm, pewno ciebie tam nie bylo ale oky.
Przepiliśmy troszku hajsu i poszlismy do domciu ;)
Netto jest na parkowej odwiedzam czasem :)
Jestem, byłem i będę taki jaki jestem.
Chcesz mnie bić? Alta (Glut ofc) zna moj adres, nawet mial przyjemnosc poznać moją mamę wpadnij. Narazie jestem w Gdańsku (adres był przez tyg na forum, nikt nie wpada) . Ogólnie nie wypowiadam się tu do 02.01.2010 roku baj
Skasuj ikonki bo bd ban :evul: <- ja tak mam ^^
http://img406.imageshack.us/img406/584/huehuehe.png
zapraszam do galerii baltyckiej do mc'donalda :D:D
Sieeeeeeeeeeeeeeeema :>
http://img697.imageshack.us/img697/7407/mocg.jpg (http://img697.imageshack.us/i/mocg.jpg/)
Mati ; ************************ -.-
Piszę tak jak jest, bo lepiej pisać mądrości aniżeli jakieś głupoty.
Sprzeczki o gry, czyjeś postacie, prace, hobby, zainteresowania... to nie ma najmniejszego sensu.
Kim jestem? Normalnym człowiekiem takim jak wy, tylko z nieco innymi poglądami.
Jedni się ze mną zgadzają, inni się śmieją, niektórzy lubią, a niektórzy każą mi się stąd wynosić - to prosty przykład, że nie da się dogodzić każdemu człowiekowi, a ja tylko piszę co o tym sądzę jako osoba zupełnie bezstronna.
Chyba lepiej w taki sposób pisać, a nie po waszemu - "[..]aki[..]JP[..]McDonald[..]Napinka[..]" co nie najlepiej o Was świadczy.
Nie chcesz, nie czytaj moich wypowiedzi, chcesz to czytaj... może coś wywnioskujesz.
P.S. Jest to forum, dlatego chociażby tutaj wypowiedzi powinny być na poziomie.
Pozdrawiam :)
Jest się z czego pośmiać.
Jest napinka, jest McDonald jest imprezka ooo tak:cup:
Izi a masz zniżkę ? Bo jak nie to nie ide :<
Jest się z czego pośmiać.
Jest napinka, jest McDonald jest imprezka ooo tak:cup:
Izi a masz zniżkę ? Bo jak nie to nie ide :<
Taa impra w chuj, współczuję Ci ze się podniecasz takimi rzeczami. Może jesteś z tego technikum, ale na pewno nie jesteś na tym poziomie umysłowym xd.
btw. jest się z czego śmiać, ale niestety z Ciebie .
Taa impra w chuj, współczuję Ci ze się podniecasz takimi rzeczami. Może jesteś z tego technikum, ale na pewno nie jesteś na tym poziomie umysłowym xd.
btw. jest się z czego śmiać, ale niestety z Ciebie .
MILCZ ŚMIECIU :(
IziNieKielbasa
30-12-2009, 10:09
MILCZ ŚMIECIU :(
Co Juby pedale,odechcialo ci sie? ;]
Zombek_aka_Zabijaka
30-12-2009, 10:47
No Juby i tu się mylisz bo właśnie że byłem ;(
A wiesz co Glut wiem że nic nie ma do ciebie, ale Marchewa to nie byłbym na twoim miejscu taki pewien :)
tyfytyfy
30-12-2009, 10:59
ten marchewa co grywal nicole sunrise?
Szczygiel
30-12-2009, 11:36
ten marchewa co grywal nicole sunrise?
i moze jeszcze frytki do tego
kohilo123
30-12-2009, 12:13
Glutek a kiedy moje softy oddasz o ile mnie jeszcze pamiętasz (gumowy zielak) ;P
Glutek a kiedy moje softy oddasz o ile mnie jeszcze pamiętasz (gumowy zielak) ;P
Pooddawane
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.