Pokaż pełną wersje : Fibula zlurowany Demon Skeleton
Malpka16
29-09-2009, 16:25
Ja mam takie pytanie aktualnie skilluje sobie na Fibula i czytałem gdzieś że może ktoś zlurowac Ds'a na roty. I tak się zastanawiam dokąd on dojdzie?
czy dotąd dojdzie w sensie że na sam koniec mapki .
http://img28.imageshack.us/img28/7795/aaaas.png
Proszę tylko o odpowiedź i temat do zamknięcia :)
QuestionMan
29-09-2009, 17:10
tutaj nie powinien dojść.
@down
odpowiedź masz na dole , i proszę cię nie mędrkuj dziecinko.
@up
Jak sie nie znasz to nie pisz, już nie ma tam dsów, zamiast nich są tam beholdery których raczej nikt nie luruje, a nawet jeśli są to dsa lajtem da się uwalic, ja go moim 17 kiną w k secie crown shield crown helmet ze skillami 51/50 zjechałem luzem i pare potów poszło
@up
Jak sie nie znasz to nie pisz, już nie ma tam dsów, zamiast nich są tam beholdery których raczej nikt nie luruje, a nawet jeśli są to dsa lajtem da się uwalic, ja go moim 17 kiną w k secie crown shield crown helmet ze skillami 51/50 zjechałem luzem i pare potów poszło
Ty widzę się znasz :baby: z chęcią bym face palma walnął, ale nie chce mi się szukać. Ds'a Ci aż tam nie zlurują.
QuestionMan
29-09-2009, 21:22
@up
dziecko kochane , proszę cię nie komentuj jeśli nie masz pojęcia o Tibia okej ?
albo wróć do tego swojego OTSa i tam zostań dla dobra innych :)
odpowiedź udzielona przez wszystkich :
DS nie dojdzie do miejsca w którym skillujesz .
Temat do zamknięcia.
QuestionMan
29-09-2009, 22:09
hmm w sumie wiesz nie każdy od samego początku wie gdzie na czym i jak skillować co nie :) poza tym na screenie widać tylko set tak ? a w podpisie możesz wpisać co chcesz , nicka i tak tam nie ma :)
Filipusek
03-10-2009, 09:07
Nawet jak zlurują to przecież może uciec tam jest sporo miejsca do ucieczki :) chyba że na bocie jedziesz to już inny problem :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.