Pokaż pełną wersje : Próba sił - Sabre
Shardzik
04-01-2005, 19:03
Jak Temat mówi spróbowałem swoich sił w dodaniu "pięknej broni.
Ostrze jest jako takie, ale do rękojeści mam zastrzeżenia nei zabardzo mi ona wychodzi, nei daje w 32x32 bo musz epare rzeczy zmienić, co?
Sami przekonajcie się o tym...
http://img146.exs.cx/img146/2445/beztytuu3au.png
Jakby się Nie wyświetliło zapraszam TUTAJ (http://img146.exs.cx/img146/2445/beztytuu3au.png)
A jeżeli dalej się nie wyświetli, trudno, jest na dobrym serwerze.
Zmieniam, to nie jest sabre tylko:
Złe,Słabe,Beznadziejne,Brzydkie,Kiepskie,Ochydne,P askudne,Do Niczego,Wstrętne,Okropne,Nie Dobre,Błędne,Przebrzydłe Jednoręczne Ostrze Do Odbytu Z Niebieskim Klejnotem
NORMALY OBYWATEL RP
04-01-2005, 19:13
ostrze nawet ladne a reszta do odbytu:P jesli to ma byc sabre to...
Dr.Unknown
04-01-2005, 19:17
Blisko Dna:
1. Cienie nawet ujdą
2. Po co na różowym tle?
3. Jak to jest szabla to ja jestem słoń
4. Kwadratowe
Złe, slabe, beznadziejne, brzydkie, kiepskie, ochydne, paskudne, do niczego, wtretne, okropne, nie dobre, błedne, przebrzydle.
Shardzik
04-01-2005, 19:50
Złe, slabe, beznadziejne, brzydkie, kiepskie, ochydne, paskudne, do niczego, wtretne, okropne, nie dobre, błedne, przebrzydle.
Jaasne :P, ale 'próby sił" (wytężając mózgownice można się domyśic że to 1 grafika) zawsze sdą Złe, słąbe, beznadziejne i...
...Do odbytu
Zag, widzialeś kiedyś ładną pierwszą prace?? Hmm?
Nie złamiesz mnie tym textem ;)
Ale to serio nie jest Sabre, zmieniam nazwe na: Złe,Słabe,Beznadziejne,Brzydkie,Kiepskie,Ochydne,P askudne,Do Niczego,Wstrętne,Okropne,Nie Dobre,Błędne,Przebrzydłe Jednoręczne Ostrze Do Odbytu Z Klejnotem
Zadowoleni??
Jezuu, to jest Sabre? To w ogóle nie przypomona żadnego mieczyka, mi osobiście kojarzy się z grubą parówką <lol2> No, ale liczy się też intencja :]
szopenfeldziarz
05-01-2005, 16:07
Kurde, zobaczywszy temat, miałem nadzieję na zajawkowy pałasz, a tu.... hmm.... na pewno za to (jako szablę) dostałbyś -1/10. Za próbę miecza, gdzieś 3/10. Ze wskazaniem na lepsze. :p
Wild Dragon
05-01-2005, 16:27
Zmieniam, to nie jest sabre tylko:
Złe,Słabe,Beznadziejne,Brzydkie,Kiepskie,Ochydne,P askudne,Do Niczego,Wstrętne,Okropne,Nie Dobre,Błędne,Przebrzydłe Jednoręczne Ostrze Do Odbytu Z Niebieskim Klejnotem....
Dodaję od siebie, że również jest grube, parówkowate, i mopowate -.-
szopenfeldziarz
05-01-2005, 20:33
Ostrze Do Odbytu Z Klejnotem
Mój odbyt na przykład nie ma klejnotu :D
Jak krytykujecie to znaczy, ze sami zrobiliscie lepsze B)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.