Pokaż pełną wersje : Skillowanie - prosze o pomoc
Witam
mam 44 knighta ze skillami 74/74
eq: crus helmet, dsm, k legi, demonka, bohy, platinum amulet, assassin dagger
moje pytanie brzmi:
dam rade skillowac na monku ?
myslalem zeby skillowac na 2 monkach na Isle of Kings tylko ze jakbym tam skillowal musialbym tam siedziec tak dlugo zeby wbic jak najwiecej skilli i stracic tylko 5k za kare. Wogole to dalbym rade na 2 monkach skillowac ?
Mozecie podac jakies inne miejsca z monkiem oraz zeby mozna bylo lurnac jakies 2 potowrki na shield
z gory dzieki
MarianZdzichu
02-10-2009, 00:47
Nie rozumiem, po co ci kolejne 2 potworki na shield jesli bedziesz mial monka ktory cie bije. Chyba ze zapomniales dopisac ze masz maga ktory ci tego monka postawi. Powinienes dac rade na nim skilowac, ale wez ze soba kilka broni, od noza do np katany albo i cos mocniejszego zeby zobaczyc jak najelpiej wchodza ci hity.
QuestionMan
02-10-2009, 12:22
@up
skoro kolega prosi o miejscówki z monkami to albo to server non pvp albo nie ma znajomego maga , który by postawił monka.
@topic
na hellgate jest dobra miejscówka ale długo się tam idzie .
weź jeszcze inną broń bo za duże hity tą będziesz zadawał .
tak gram na swiecie non pvp
tylko hellgate ? znacie cos wiecej ?
Seeleesee1992
02-10-2009, 16:19
Jest kilka miejscówek na MOLTS, kiedyś miałem mapy jak dojść do konkretnych miejscówek, ale gdzieś je zapodziałem ;<
A tak w ogóle to wątpię, żebyś z tymi skillami i lvlem długo (o ile w ogółe) dał rade skillowac na „dzikim” monku (ale mogę się mylić).
@down
Witam
mam 44 knighta ze skillami 74/74
eq: crus helmet, dsm, k legi, demonka, bohy, platinum amulet, assassin dagger
On nie ma 100lvla ;|
QuestionMan
02-10-2009, 17:49
@up
co Ty gadasz ? nie jednokrotnie albo widziałem kogoś albo koledzy na levelach 100+ skillowali na dzikich monkach.
a tam na MOLTS jest jakis spider / rat itp zeby 2 potworki mnie bily ?
Seeleesee1992
02-10-2009, 19:37
@up
W miejscu w którym skillował mój kumpel, były dwarvy (zwykłe i soldiery), ale to było dość dawno i nie wiem czy się po „apdejtach” coś w respie nie zmieniło.
QuestionMan
03-10-2009, 13:50
@Seeleesee1992
A tak w ogóle to wątpię, żebyś z tymi skillami i lvlem długo (o ile w ogółe) dał rade skillowac na „dzikim” monku (ale mogę się mylić).
Źle zrozumiałem chyba Twojego posta i dlatego ;) każdemu się zdarza , a więc sorry .
mozecie wyslac PW z mapka jak dojsc na to miejsce z monkiem + spider / dwarf itp ?
z gory dzieki
necer1992
06-10-2009, 22:23
Trenować na monku na pewno nie dasz rady, chyba żę masz dużo gp.
Z tego co pamiętam, jak miałem 75 lvl i skile 80/80 miałem problem z monkiem.
Jeśli chodzi o moją propozycję, to zostań jeszcze na slime.
Jak masz pacc to polecam dobić 60 lvl i skilować na Spil Nektre czy jak to tam się zwie.
Jeśli nie masz pacc, to spróbuj z dwoma dark monkami na DC.
TrunksSSJ2
09-10-2009, 10:08
Już nieważne :)
kox_box_kox
17-10-2009, 11:50
nie ma sensu skilowac na 2 monkac na servie no-pvp ja bym polecil slimy:),monki moga za mocno bic ;/:(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.