Pokaż pełną wersje : Inne To się nazywa pocisk :D
zero_skillu_szczylu
02-10-2009, 16:21
http://www.youtube.com/watch?v=zyp7ygk-xC8&feature=player_embedded
ENJOY XDDDD
Jorg Bruce
02-10-2009, 17:09
Hohoh ale ja pierwszy dalem link na forum, w jakims bezsensownym temacie. Czyżbyś wziął ten filmik własnie z mojego posta?
"Jebie cie jak irlandia polske" Kilka tekstow jest zajebistych na prawde;d
Ambiwalencja
02-10-2009, 17:39
Leże i kwicze xD
Hehehahahhshahehehe dobre :D
Zapomniałem dodać : :cup::cup::cup::cup::cup: w rzyciu sie tak nie ubawiłem :))) B)B):cup:
zero_skillu_szczylu
02-10-2009, 17:50
Hohoh ale ja pierwszy dalem link na forum, w jakims bezsensownym temacie. Czyżbyś wziął ten filmik własnie z mojego posta?
"Jebie cie jak irlandia polske" Kilka tekstow jest zajebistych na prawde;d
kpisz sobie? nie czytam twoich postów;)
Koles ma mniej niz 17 lat, widac po glosie
xDDDD o nie, nie sądziłem, że tak żałosne teksty wzbudzą we mnie taki atak śmiechu haha.
kochamcienzarufki
02-10-2009, 18:25
Mujborze, fajne przez pierwsze 5 sekund, potem wyłączyłem, ponieważ tak denne teksty nie trafiają do mnie w ani jednym calu. Nie wzbudza to we mnie żadnych reakcji śmiechu, ponieważ nie czuję, że teksty tego przehuy człowieka są fajne. Chciałbym dodać także, iż reakcja tej kobiety, zwaną potocznie pasztetem, jest równa poziomu podstawówki, jak i również przehuy człowieka, który wyzywał ją od "pasztetów" tudzież "macior".
Dziękuję.
@up
Zgadzam się, dzieciaki wyzywają się od kurew, nic śmiesznego. Myśli, że jak zapamięta kilka txtów z bluzgadora to kozak, żałosne.
Vasudanin
02-10-2009, 18:34
Mujborze, fajne przez pierwsze 5 sekund, potem wyłączyłem, ponieważ tak denne teksty nie trafiają do mnie w ani jednym calu. Nie wzbudza to we mnie żadnych reakcji śmiechu, ponieważ nie czuję, że teksty tego przehuy człowieka są fajne. Chciałbym dodać także, iż reakcja tej kobiety, zwaną potocznie pasztetem, jest równa poziomu podstawówki, jak i również przehuy człowieka, który wyzywał ją od "pasztetów" tudzież "macior".
Dziękuję.
Signed 100%.
Beh0lder
02-10-2009, 18:47
xx : bluzg bluzg a twoja stara to bluzg bluzg
yy: to ty jestes bluzg bluzg
xx : a nie bo ty bluzg bluzg
generalnie bluzg
nie smieszne , bardziej zalosne
nawet menele wala smieszniejsze wiazanki :(
Rozrywka na "wysokim" poziomie.
Nie komentuje ( więcej niż tu u góry, już ja was znam ) bo mi "lvl spadnie".
nawet menele wala smieszniejsze wiazanki :(
Co dziwnego po 1 masz rację, a po drugie miałem z tego nawiązania straszną polewkę.
W sumie śmieszniejsze niż to nagranie.
moj kumpel ma 19 lat a ma glos 13 latki
Dziękuję.
Te denny teksty są na poziomie twojej dennej ironii która pokazujesz w postach (myślenie ,,najebie bledow i bede smieszny")
Te denny teksty są na poziomie twojej dennej ironii która pokazujesz w postach (myślenie ,,najebie bledow i bede smieszny")
nareszcie jakiś normalny post
Dziękuję.
gadasz jak moja baba od polaka
Vasudanin
02-10-2009, 21:39
gadasz jak moja baba od polaka
No jasne, bo jeśli kogoś nie śmieszą kurwy, chuje i twoje stare, to od razu jest ivul nerdem, nie?
Koleś pojechał tą laskę równo :D
Prymitywne ale śmieszne.
Ogólnie pojazdy po rodzicach to zenaUda ale niektóre teksty byly dobre ;< !.
Koles ma mniej niz 17 lat, widac po glosie
ta? a jak to zobaczyles? ja tam glosow nie widze :(
Hahaha XDDDDDD, dobre! :D
Dobrze z ranca coś takiego posłuchać. :)
W którym miejscu to było śmieszne? :(
THE BEST OF THIS VIDEO
"Idź się spakuj z całą rodziną na taczkę i zjedź z górki"
"Nabrała byś trochę kultury krnąbrna dziwko"
"Nie mówię o Ptaku kurwa analfabetko dysmózgu pierdolony"
"
-będziesz mi lizać rowa.
-Musiałbym chyba wziąć maczetę żeby włosy z tego rowa ojebać"
- Co kurwa cieszysz ten ryj jak koń na pasze ???
- Idź chochlom obróć makaron XD !
- ja pierdole ale masz pojazdy jak koczkodan z 7-mej części King-Konga
- masz 40 lat i jesteś dziewicą bo nikt cie nie chce jebnąć bo masz taki ryj promieniujący XD !
Idź robić sweter na drutach od płotu.
Idź połącz się ze statkiem matką przez domofon.
Aquascutum
04-10-2009, 02:41
Tego czegoś nie można nazwać kobietą. ;DDD
Ten koleś rox :D
Drakqsek
04-10-2009, 10:53
No, koleś pojechał ją równo :).
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.