Pokaż pełną wersje : Double Axe
w necie znalazłem takie zdjęcie :
http://i39.tinypic.com/106zczn.jpg
skąd ktoś miał to double axe na rooku ? :o
Blader19948
02-10-2009, 18:32
500 lat temu był taki bug, że przechodziły itemy po zrookowaniu.
500 lat temu był taki bug, że przechodziły itemy po zrookowaniu.
500 lat temu to tibii jeszcze nie było.
DD-ExpLo.
03-10-2009, 00:15
500 lat temu to tibii jeszcze nie było.
Sory, 499 lat temu i 11 miesiecy.
@topic
Bug , po zrookowaniu mogles zabrac ze soba 1 itemek na rookgard. Dawno temu .
C/t.?
Ufocznik
03-10-2009, 00:59
@ap
Wiesz co to ironia ?
Ironia to chyba ulubione słowo forumowych lanserów. Problem w tym, że sami nie wiedzą co ono oznacza. Gdzie ty tam widzisz ironię? Może hiperbolę jak już...
@down
Jak nie masz nic do powiedzenia, to po co w ogóle klikasz na "odpowiedz"? Tylko mi z ironią nie wyjeżdżaj, proszę cię.
Ironia to chyba ulubione słowo forumowych lanserów. Problem w tym, że sami nie wiedzą co ono oznacza. Gdzie ty tam widzisz ironię? Może hiperbolę jak już...
Mądry się znalazł. ;[
@up
Bo sam nie wiesz co to ironia.
Jacekkkkk
03-10-2009, 09:30
Sory, 499 lat temu i 11 miesiecy.
@topic
Bug , po zrookowaniu mogles zabrac ze soba 1 itemek na rookgard. Dawno temu .
C/t.?
nie wiesz to nie gadaj ^^. Rookując się była możliwość, że jakiś itemek (nie wiem czy mogło być tego więcej niz 1) zostawał na Tobie, nigdy nie wiadomo było co i czy w ogóle Ci coś zostanie, więc nie pisz, że "mogłeś zabrać ze soba 1 itemek" bo niczego wybierać się nie dało.
Blader19948
16-10-2009, 15:55
Hiperbola (wyolbrzymienie), przesadnia – zabieg stylistyczny polegający na wyolbrzymieniu, przejaskrawieniu cech przedmiotów, osób, zjawisk. Może dotyczyć ilości, rozmiaru, stosunku emocjonalnego, przyczyny, znaczenia lub skutku. Stosowany dla wywarcia mocnego wrażenia, spotęgowania ekspresji.
Ironia (sarkazm) – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów, jest zaliczana także do podstawowych kategorii w estetyce.
Powiedziałbym "close topic", ale nie chcę wyjść na forumowego lansera.
@3up
Wikipedia, kopiuj, wklej, gz :<
@topic
Gdy spadałeś na rook, a miałeś na sobie eq była możliwość, że coś ci z niego nie wypadnie, ale to było i tak cholernie dawno i pewnie posiadacz double axe już go niema bo zapewne nie gra od dawna...
@3up
@topic
Gdy spadałeś na rook, a miałeś na sobie eq była możliwość, że coś ci z niego nie wypadnie, ale to było i tak cholernie dawno i pewnie posiadacz double axe już go niema bo zapewne nie gra od dawna...
nie ma bo potem GMowie zrobili masowa konfiskate i po itemkach
@3up
@topic
Nie wszystkim by się chciało przepisywać ze słownika :/
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.