Pokaż pełną wersje : Jak działa summon ?
Witam mam problem mam maga na 27lvl i nie chce mi przyzwać fire devi oraz innych stworów a mam już 605 many a na fire devil jest potrzebne mniej wiec o co chodzi mam za niski lvl???:(
Blask-szminki
02-10-2009, 20:13
może nie kupiłeś/aś spella?
Morganin
02-10-2009, 20:23
koleś up ma racje, może nie kupiłeś czaru?
albo nie miałeś akurat dość many?
a może pomyliłeś profesje i jesteś palem/knightem?
http://tibia-wiki.net/wiki/Summon
ZapodajMuze
02-10-2009, 21:18
mam już 605 many
@up
Jak ty masz 21 lat to ja jestem Mariusz Max Kolonko i nadaje z Bostonu w massachusetts .
27lvl + kupiony czar + utevo res "fire devil = summon.
Esoxusek
06-10-2009, 19:30
27lvl + kupiony czar + utevo res "fire devil = summon.
ale tylko dla druid'a i sorcerer'a
@up
nie pierdol, pallkowie z nauczonym czarem (kiedyś ze scrolli się uczyło, jakby ktoś nie wiedział :P) po update dalej mogli summonować, teraz nie wiem czy jeszcze któryś z nich został
BialyOleander
06-10-2009, 20:37
@up
nie pierdol, pallkowie z nauczonym czarem (kiedyś ze scrolli się uczyło, jakby ktoś nie wiedział :P) po update dalej mogli summonować, teraz nie wiem czy jeszcze któryś z nich został
no to KIEDYŚ nie teraz nie wprowadzaj go w błąd bo źle zrozumie i będą problemy.
Esoxusek
07-10-2009, 01:11
@up
chciałeś zabłysnąć wiedza czy jak ;p
tylko niewielka cześć użytkowników tego forum wie ,że kiedyś uczyło się czarów ze scroli, które wypadały z potworów (ja osobiście wtedy jeszcze nie grałem)
ale od ładnych kilku lat to czarów można nauczyć się tylko i wyłącznie u npc odpowiednich profesji
a przywoływać może tylko druid i sorcerer (ewentualnie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo stary paladyn, ale watpie aby taki jeszcze grał)
do autora tematu:
upewnij się ze zakupiłeś odpowiedni czar
moze zle piszesz? jak monster, ktorego chcesz zsummonowac ma 2 lub wiecej wyrazow w nazwie, pisz utevo res "(cydzyslow, nie 2 apostrofy, ' )
utevo res "Fire Devil
skopiuj i wklej
Couranger
08-10-2009, 11:00
A moze poprostu kupiles czar
Utevo Res Ina ""xxx
czyli zamiana w danego potworka a nie
Utevo res ""
Stelmaaa
08-10-2009, 22:25
chciałeś zabłysnąć wiedza czy jak ;p
tylko niewielka cześć użytkowników tego forum wie ,że kiedyś uczyło się czarów ze scroli, które wypadały z potworów (ja osobiście wtedy jeszcze nie grałem)
ale od ładnych kilku lat to czarów można nauczyć się tylko i wyłącznie u npc odpowiednich profesji
a przywoływać może tylko druid i sorcerer (ewentualnie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo stary paladyn, ale watpie aby taki jeszcze grał)
Do wiadomości istnieje grający paladyn posiadający Energy Beam bądź Great Energy Beam tego dokładnie nie pamiętam, więc sumony również ma. A gra na antice popytaj Hlvl to ci powiedzą kto to ;)
@Autor
Summon Creature
Inkantacja: Utevo Res "potwór"
Dostępny dla: Druid, Sorcerer
Wymagany poziom: 25
Mana: 200+
Koszt czaru: 2000 gp.
Premium: Nie
Dokładny opis czaru wraz z potworami :tu (http://tibia-wiki.net/wiki/Summon_Creature)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.