zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przeludnienie na pacc arena?

Narcyz
02-10-2009, 21:43
Witajcie.
Mam zamiar kupić pacca na mojego 61 knighta. Najpierw oczywiście wyskilluje do 80. Mniejsza o to. Powiedzcie mi czy expowiska na mój lvl są przeludnione? W tym problem, że ten char jest na non-pvp i nie wiem czy kupić pacca dopiero po 80lvl czyli za 2-3 miechy, czy kupić jak najszybciej. Ale najbardziej prosiłbym o odpowiedź czy na expowiskach na mój lvl na noob-pvp jest dużo ludzi?

Corgan933
02-10-2009, 22:05
Na non-pvp oczywiscie sa expowiska przeludnione ale to ci nic nie da czy kupisz pacc za 3 miechy czy za pol roku.
Im wczesniej kupisz pacc tym lepiej, na malpach, lizardach itp napewno bedzie exp i dla ciebie.

Beh0lder
02-10-2009, 22:33
To zalezy od swiata na jakim grasz , i bardziej szczegolowych danych statystycznych (% paccy grajacych knightem/innych profesji ktore expia tam gdzie knight , % paccy na swiecie , oraz w jakich godzinach graja) pytanie zbyt ogolne ;/

Narcyz
02-10-2009, 22:43
Gram na Candi. Gra ktoś tam i może powiedzieć coś o pacc arena? Są przeludnione?

Arcan
03-10-2009, 01:00
Area, ludzie, nauczcie się angielskiego. To nie żadna arena walk :confused:

Narcyz
03-10-2009, 11:11
... Dobra Area mistrzu, a masz coś ciekawego co mogłoby mi pomóc? Nie? To [...]

Erverse
03-10-2009, 11:16
Tak, są przeludnione.
Żółwie - przeludnione
Barby - przeludnione
Lizardy - przeludnione (z twoim lvlem może byc maly hartkor np na piramidach)
Dragi - przeludnione
Co ci jeszcze powiedziec? Na każdym lvlu na non pvp będzie przeludnienie. No, może po 200 jakieś demony...
Grałem w zimę na candii, kilka dni po update z yalahar. Expiłem na żołwiach na jakiejś tam wysepce, nie pamiętam nazwy. Przez 3-4 dni miałem koks exp, bo ludzie o tej miejscówce nie wiedzieli. Ale tydzień później już latały tam 100 lvle na bocie : > non pvp śmierdzi i to tyle.

Narcyz
03-10-2009, 13:27
A to sobie wbije na faccu 100lvl. Z pół roku albo i więcej to potrwa, później kupie pacca na te konto.

Herdrak'knight
03-10-2009, 13:53
Tak, są przeludnione.
Żółwie - przeludnione
Barby - przeludnione
Lizardy - przeludnione (z twoim lvlem może byc maly hartkor np na piramidach)
Dragi - przeludnione
Co ci jeszcze powiedziec? Na każdym lvlu na non pvp będzie przeludnienie. No, może po 200 jakieś demony...
Grałem w zimę na candii, kilka dni po update z yalahar. Expiłem na żołwiach na jakiejś tam wysepce, nie pamiętam nazwy. Przez 3-4 dni miałem koks exp, bo ludzie o tej miejscówce nie wiedzieli. Ale tydzień później już latały tam 100 lvle na bocie : > non pvp śmierdzi i to tyle.

Gówno prawda.
Ty grałes kiedys na non-pvp?
z tego co powiedziales to dragi sa tylko przeludnione.
Żólwie- spokojnie znajdziesz sobie miejsce dla siebie
Barby- czesto jest ktoś jest ale jak potrafisz sie dogadac to nie ma problemu
Lizardy- podbij troche lvl i mozesz expic
I jeszcze do tego dochodzą małpy tez troche ludzi jest ale na pewno bedziesz miał gdzie expic.
Kupuj pacca jak najszybciej, a sam sie przekonasz

Erverse
03-10-2009, 15:52
Chyba napisałem, że grałem na candii ( jednym z najbardziej zanoobionych servów npvp)
Wg mnie. przeludnione tj. np 4~~ osoby na d lair. Wtedy już praktycznie nie ma expa.
mówisz, że na żółwiach znajdzie sobie miejsce dla siebie? Na takich żółwiach 2x więcej osób niż mobów.

Dupca
03-10-2009, 16:27
Witajcie.
Mam zamiar kupić pacca na mojego 61 knighta. Najpierw oczywiście wyskilluje do 80. Mniejsza o to. Powiedzcie mi czy expowiska na mój lvl są przeludnione? W tym problem, że ten char jest na non-pvp i nie wiem czy kupić pacca dopiero po 80lvl czyli za 2-3 miechy, czy kupić jak najszybciej. Ale najbardziej prosiłbym o odpowiedź czy na expowiskach na mój lvl na noob-pvp jest dużo ludzi?

Raczej przebocone expowiska . Ktoś tam up napisał że wystarczy się dogadać. Mmm on gra na candii, więc z tym może być ciężko.

Narcyz
03-10-2009, 16:34
Dobra, wbije ten 100lvl na faccu :D Żałuję, że założyłem osobne konta bo na drugim na świecie pvp mam pacca.