Pokaż pełną wersje : Przeludnienie na pacc arena?
Witajcie.
Mam zamiar kupić pacca na mojego 61 knighta. Najpierw oczywiście wyskilluje do 80. Mniejsza o to. Powiedzcie mi czy expowiska na mój lvl są przeludnione? W tym problem, że ten char jest na non-pvp i nie wiem czy kupić pacca dopiero po 80lvl czyli za 2-3 miechy, czy kupić jak najszybciej. Ale najbardziej prosiłbym o odpowiedź czy na expowiskach na mój lvl na noob-pvp jest dużo ludzi?
Corgan933
02-10-2009, 22:05
Na non-pvp oczywiscie sa expowiska przeludnione ale to ci nic nie da czy kupisz pacc za 3 miechy czy za pol roku.
Im wczesniej kupisz pacc tym lepiej, na malpach, lizardach itp napewno bedzie exp i dla ciebie.
Beh0lder
02-10-2009, 22:33
To zalezy od swiata na jakim grasz , i bardziej szczegolowych danych statystycznych (% paccy grajacych knightem/innych profesji ktore expia tam gdzie knight , % paccy na swiecie , oraz w jakich godzinach graja) pytanie zbyt ogolne ;/
Gram na Candi. Gra ktoś tam i może powiedzieć coś o pacc arena? Są przeludnione?
Area, ludzie, nauczcie się angielskiego. To nie żadna arena walk :confused:
... Dobra Area mistrzu, a masz coś ciekawego co mogłoby mi pomóc? Nie? To [...]
Tak, są przeludnione.
Żółwie - przeludnione
Barby - przeludnione
Lizardy - przeludnione (z twoim lvlem może byc maly hartkor np na piramidach)
Dragi - przeludnione
Co ci jeszcze powiedziec? Na każdym lvlu na non pvp będzie przeludnienie. No, może po 200 jakieś demony...
Grałem w zimę na candii, kilka dni po update z yalahar. Expiłem na żołwiach na jakiejś tam wysepce, nie pamiętam nazwy. Przez 3-4 dni miałem koks exp, bo ludzie o tej miejscówce nie wiedzieli. Ale tydzień później już latały tam 100 lvle na bocie : > non pvp śmierdzi i to tyle.
A to sobie wbije na faccu 100lvl. Z pół roku albo i więcej to potrwa, później kupie pacca na te konto.
Herdrak'knight
03-10-2009, 13:53
Tak, są przeludnione.
Żółwie - przeludnione
Barby - przeludnione
Lizardy - przeludnione (z twoim lvlem może byc maly hartkor np na piramidach)
Dragi - przeludnione
Co ci jeszcze powiedziec? Na każdym lvlu na non pvp będzie przeludnienie. No, może po 200 jakieś demony...
Grałem w zimę na candii, kilka dni po update z yalahar. Expiłem na żołwiach na jakiejś tam wysepce, nie pamiętam nazwy. Przez 3-4 dni miałem koks exp, bo ludzie o tej miejscówce nie wiedzieli. Ale tydzień później już latały tam 100 lvle na bocie : > non pvp śmierdzi i to tyle.
Gówno prawda.
Ty grałes kiedys na non-pvp?
z tego co powiedziales to dragi sa tylko przeludnione.
Żólwie- spokojnie znajdziesz sobie miejsce dla siebie
Barby- czesto jest ktoś jest ale jak potrafisz sie dogadac to nie ma problemu
Lizardy- podbij troche lvl i mozesz expic
I jeszcze do tego dochodzą małpy tez troche ludzi jest ale na pewno bedziesz miał gdzie expic.
Kupuj pacca jak najszybciej, a sam sie przekonasz
Chyba napisałem, że grałem na candii ( jednym z najbardziej zanoobionych servów npvp)
Wg mnie. przeludnione tj. np 4~~ osoby na d lair. Wtedy już praktycznie nie ma expa.
mówisz, że na żółwiach znajdzie sobie miejsce dla siebie? Na takich żółwiach 2x więcej osób niż mobów.
Witajcie.
Mam zamiar kupić pacca na mojego 61 knighta. Najpierw oczywiście wyskilluje do 80. Mniejsza o to. Powiedzcie mi czy expowiska na mój lvl są przeludnione? W tym problem, że ten char jest na non-pvp i nie wiem czy kupić pacca dopiero po 80lvl czyli za 2-3 miechy, czy kupić jak najszybciej. Ale najbardziej prosiłbym o odpowiedź czy na expowiskach na mój lvl na noob-pvp jest dużo ludzi?
Raczej przebocone expowiska . Ktoś tam up napisał że wystarczy się dogadać. Mmm on gra na candii, więc z tym może być ciężko.
Dobra, wbije ten 100lvl na faccu :D Żałuję, że założyłem osobne konta bo na drugim na świecie pvp mam pacca.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.