Pokaż pełną wersje : sorc czy pall
mam 42 sorca 37mlvl (wiem ze sux) i 12 pallka 55/45
eq (na obie postacie) blue legs, focus cape*, hat of the mad*, demonka, spellbook od 30*, boh, platinum amulet, wszystkie wandy*
i teraz tak
ktora postacia grac?? od sorca odpycha mnie to ze albo mam waste albo expie 25k/h...
czy to sie zmieni z wzrostem lvl? bo nie chce ciagle wychodzic na - po expie albo na minimalny+...
i czy lepszym wyborem byl by palek??
pacc jest, i bede mial do konca mojej gry
prosze o odp
QuestionMan
03-10-2009, 15:00
Wiesz wszystko zależy od twoich własnych upodobań . Obie profesje znacząco różnią się od siebie . Mają swoje plusy i minusy , ja osobiście wybrałbym paladyna , gdyż nim mnie się gra najlepiej . Musiałbyś wbić tak z 30 lvl i poskillować do min 75 dista. Więc czekałaby długa droga na ciebie.
Za to sorc na 43 lvlu bez problemu może bardzo ładny exp wyciągać na dragach , albo np ice golemach :) Tylko że w drugim przypadku nie wychodziłbyś na plus za bardzo . Zawsze możesz pójść na barby i będziesz miał koło 50k exp/h ale za to dużo kasy i ładny loot.
Wybór należy do ciebie.
50k/h i profit na barbach? :O nigdy tego nie probowalem, na jaki oboz isc i z czym? GFB czy moze flam hur starczy?
QuestionMan
03-10-2009, 15:19
właśnie się zastanawiam , w sumie możesz spróbować sił na dużym , ale oczywiście bez wieży :) jeśli nie dasz rady to albo biegaj z monkiem/ami albo idź na mały .
Co do loota to będziesz musiał tylko lootbagi robi pełne brass helmetow , viking helmetów etc.
I oczywiście musisz mieć postmana :) gdyż skrzynka znajduje się tutaj (link zamieszczę kiedy tibia earth będzie mi działać)
Corgan933
03-10-2009, 15:35
Na poczatku sroc to jest waster ale im wiekszy mlvl tym coraz mniejsze waste i w koncu wychodzisz na +.
Jak grasz na pvp polecam ms a na non pvp rp. Chociaz od 80 lvla rp jest naprawde wykoksana postacia ale i tak byl bral sorca (zawsze jest ten respekt przed sorcem)
QuestionMan
03-10-2009, 16:35
tutaj znajduje się skrzynka (http://tibia.pl/earth.php?x=32101&y=31265&z=6&q=128.84)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.