PDA

Pokaż pełną wersje : Hellsing

voolygar
04-01-2005, 20:14
no wiec zastanawiam sie ilu z was slyszalo, ogladalo to wspaniale dzielo :D ,
ja osobiscie ogladalem tylko 5 pierwszych odcinkow ale jestem zaskoczony , trzyma w napieciu i ogolnie chce sie ogladac ! a Alucard jest swietna postacia (moj idol :P) naprawde podoba mi sie jego styl , i nie zniose jak ktos powie ze to glupia bajka ~~ jesli tak powie to znaczy ze niewie o czym mowa :P

wiec moze napiszecie co myslicie o Hellsongu , Alucardzie lub jakiejs innej postaci :D .

PS

jak wspomnialem ogladalem zaledwie 5 pierwszych odcinkow , dgyby ktos znal i mial mozliwosc to neich zapoda linka bo bardzo chetnie bym sobie zassal i obejrzal reszte :D........

Karlos
04-01-2005, 20:17
Ja przegladalem czasami po niemioecku na Vivie. Ciekawe Ciekawe....

Fajne anime nie powiem, tez bym obejzal

Ale polecam tez Neon Genesis Evangelion!

Angel of Death
04-01-2005, 20:23
Nom całkiem niezły anime , czasem oglądam jak nie mam co robic :D
tak BTW. nie ten dział ;)

Zaglada
05-01-2005, 21:12
Jest odpowiednia grupa zrzeszajaca milosnikow anime & mangi.

Swego czasu saga Hellsinga leciala na Hyper (stacja telewizyjna).

Master Of Devastation
05-01-2005, 21:33
Disturbed-Prayer , mam teledysk tej grupy , i dali oni w tej piosence Filmik z tego anime:D

Matek
06-01-2005, 11:38
Lepsze jest NGE:)

Shinjix
06-01-2005, 12:18
Hellsing to jedno z lepszych anime jakie widziałe, a widziałem sporo [Eva RuleZ]
akcja dopiero rozkręca sie w ostatnich odcinkach (jest ich łącznie 13[pechowa liczba?]). Czytałem także mangę Hellsing i sądze, że Anime jest ciut lepsze. ;)
Alucard jest troszkę egocentryczny, ma o sobie duże mniemanie [w końcu jest Nosferatu xD-Spoiling] i niemoże zrozumieć zwykłych zachowań ludzkich i w ogóge niemoże ludzi zrozumieć [dziiiiiwnyyy jest ten świaaaaaat.....]
jak to on mówi "Nie znam świata w sieci, znam tylko piekło i ten świat"....
Hehe ogólnie go lubię to chyba widać po avatarze.
Tu masz forum na, na którym są linki do Hellsinga i innych Zaje.....fajnych anime ;] poszukaj tu, to nieboli......
LINK DO FORUM Z LINKAMI O ANIME (http://www.innyswiat.pl/?forum,3,208) xD