Pokaż pełną wersje : 66 ms !
witam,
66 ms z 48 mlvl
kompletnie niewiem juz gdzie expic, wszystko zajete prawie zawsze.
Water elementale - zajete caly czas
poradcie cos oprocz dragow/ancientow/
chodzi mi o exp 80+k/h z lekkim waste
Corgan933
04-10-2009, 10:57
Necro quest tez zajete? Moze earth elementale ale tam tak 70k/h troche moze wiecj, djiny na yalahar albo jak juz wszystko zajete to poprostu tomby, a najlepiej zebys mial z kims expic to bys mogl isc na cos bardziej hardcorowego.
Earth elementale meczylem od 37 do 50 :)- mam ich dosc :)
Tomby - lipa - idziesz expic z nadzieja ze cos spadnie- czasem nic nieleci
Necro Quest- nigdy nieprobowalem, ale to na jakiej zasadzie, czytalem ze z 4k necro spadlo kolesiowi 10 par bohow i jakies smieci :)
djiny mialem taki zamiar ale niewiem czy to sie zwroci .. /;
Zapraszam do przyklejonego tematu.
Voromexim
04-10-2009, 21:19
Dl'e darashia, przy niewielkim szczęściu będziesz miał 200k/h :)
djiny mialem taki zamiar ale niewiem czy to sie zwroci .. /;
0.o na djinnach to naprawdę trzeba expić chyba SDkami na utamce i z blokerem, żeby się nie zwróciło. Jeśli średni jak na Twoje możliwości exp Cię zadowoli, to posiedź tam parę leveli, a kasy naprawdę dużo zarobisz. Jak lubisz hardkor to bij maridy/efreety, ale ja wolałem tam nie chodzić, zresztą nie wiem, czy wtedy też się zwróci.
Zaraz pojde sprawdzic te djina, dzieki za odpowiedzi,
Bylem juz dzisiaj szczesliwy, wbijam na watery, niema kartki, patrze cos biegnie:
12:45 Xanrdis [66]: long
12:45 Reatlia [189]: -.-
12:45 Xanrdis [66]: ?
12:45 Reatlia [189]: YES
Poszedlem na Darashie na dragi,
12:53 Xanrdis [66]: hey
12:53 Xanrdis [66]: long?
12:53 Duos Wopa [119]: 4 more hours
12:54 Duos Wopa [119]: Oi
:)
Napisz w przyklejonym temacie to może coś wymyślimy...
ta, juz tam kur... wymysliles zebym poszedl z blokerem na frosty ; / WYJDZ PLX!
polowa ludzi nie odpisuje tam na zadane pytanie gdzie expic msem/edekiem bo wy wiecie ino gdzie knightem / pallem do 30 lvl...a jak juz piszecie co do 100 eka to piszecie frosty | FAIL. . . |
ta, juz tam kur... wymysliles zebym poszedl z blokerem na frosty ; / WYJDZ PLX!
polowa ludzi nie odpisuje tam na zadane pytanie gdzie expic msem/edekiem bo wy wiecie ino gdzie knightem / pallem do 30 lvl...a jak juz piszecie co do 100 eka to piszecie frosty | FAIL. . . |
A co mam Ci k**wa rotwormy wpisać? -.- osiągnij coś w tej grze i wtedy się wypowiedz. Skończyłem
sorry ogarniaczu ale gram w to kolo 3 lat.. wiec mi niepie.dol jak ma byc...
pytam sie o rady po 1 niemam takiej osoby zeby poszedla ze mna na frosty, po 2 to sie nieoplaca ... to juz lepiej napisac te rotwormy bo forsty to smieszne... bo jakbym chcial ide i odpalam se cave bota na rotach i jaaazda ale szkoda stanimy.
3 lata i osiągnąłeś (jak w profilu) 80 lvl gz.... Co do bota to fakt nie ma co staminy marnować bo trzeba grać, grać, grać... A na frostach za dużo pikselowej kasy stracisz to też tak nie można ehh... Nie pisz już nic lepiej...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.