Pokaż pełną wersje : GM on Mythera
Progmast
04-01-2005, 20:40
No właśnie widzial ktos,lub slyszal<czyli widzial posta>,lub zna gm-a na Mytherzee<jezeli jakis wogule jest> bo ja osobiscie nie widzialem,slyszalem i nie znam.
Na kazdym servie, jest GM i musi byc. a czy ktoś go zna? nie wiem
Iris on Eternia
04-01-2005, 20:46
Wszyscy GM'owie mają chary na każdym serverze...
voolygar
04-01-2005, 20:47
niema czegos takiego jak gm na mythera , jest Gm a raczej kilkunastu ktorzy maja postacie na kazdym serverze i bardzo zadko sie loguja ....
Edit:
UP- jak pisalem tego posta twojego jeszcze nie bylo
osobiście gram prawie od początku Mythery i jak dotąd GM pokazał się raz, w sensie był czerwony komunikat o czymśtam. A takto ile razy próbowałem reportować czy cokolwiek ... brak ... to chyba normalne na "nowszych" światach
osobiście gram prawie od początku Mythery i jak dotąd GM pokazał się raz, w sensie był czerwony komunikat o czymśtam. A takto ile razy próbowałem reportować czy cokolwiek ... brak ... to chyba normalne na "nowszych" światach
Ja niewidzialem gm na mytherze, ale moj kolega raz widzial. A tak wogle jaki masz nick na tym świecie? :p
Najlepiej zrobić sobie postać na Antice (tam prawie zawsze jest jakiś gm online) i zagadać do typa żeby wbijał na sekunde na mythere bo masz problem, jak nie będzie bardzo zajęty to pomoże :D
GMi żadko sie logują, najczęsciej można spotkać GM na antice, czasami nawet jest 2 a raz widzialem 5, na valori tam gdzie gram chyba ostatni raz gm logowal sie z 2 miesiące temu
Imprezowy Chłoptaś
18-04-2005, 14:14
Panowie oblookajcie se nicka nietzche czy jakos tak i oblookajcie jakie ma chary :) I WSZYSTKO JASNE !
To ze ty go nie widzisz nie znaczy ze go niema, tibia jest spora. GM-a mozna objerzec czesto w duzych skupiskach ludzi, np. podczas wojny.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.