PDA

Pokaż pełną wersje : Inne [drastyczne!]Raz dwa trzy skocz i ty

Tanoz5
04-10-2009, 23:37
Milego ogladania

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1206185631208&ref

zero_skillu_szczylu
04-10-2009, 23:55
O Kurwaaaaaaaaaa :o

masakra.... w jedne chwili młody chłopak stracił całe swoje życie

Zaupin
05-10-2009, 00:25
O ja jebie ;/ masakra to chyba dobre slowo ;s.

Aruna
05-10-2009, 07:17
ogladalem to jakis czas temu ;gafa; ;xx...
łatwo obrzydzić tym koleżanki/dziewczyne ;)

bemo
05-10-2009, 08:42
lol :o i tak to usuna. ale polecam zostawic, bo co za idiota tak skacze :P

Groo0oosZ
05-10-2009, 09:02
Nie pomyślał chłopak, niech to będzie przestrogą dla innych!
Poza tym kolega przeżył co było chyba większym nieszczęściem:O
Pozdrawiam!

bros
05-10-2009, 09:09
W życiu nie widziałem czegoś bardziej zmasakrowanego. Jak on mógł w ogóle przeżyć z dziurą w głowie?

Warriorek
05-10-2009, 09:13
oglądałem do tego filmu pasuje tylko "no nie 4 hp :/"

Rafayen
05-10-2009, 10:20
a ja jestem zdania że to fake i tyle.

caveki
05-10-2009, 13:11
Lepiej by chyba było dla niego gdyby zginął...
No, ale cóż, za głupotę się płaci. Skakać w takim miejscu...

-Maniek-
05-10-2009, 13:26
@up
ogarnij sie x)

nie wiedzialem ze mozna tak rozwalic twarz. brrrr

Dark_Exhado
05-10-2009, 13:42
dajcie spoila;/

chrupekk
05-10-2009, 15:48
dajcie spoila;/

spojl

idzie koles, natrafil na dema oberwal critical hita za prawie cale hp (1 mu zostal)
a na powaznie zobacz se to sam, jak nie potrafisz to po coi w takich tematach siedzisz? :>

Pjona
05-10-2009, 16:18
Popek ma racje pojebane tibijczyki po co tu ten filmik

zero_skillu_szczylu
05-10-2009, 16:23

http://i723.photobucket.com/albums/ww232/pqpqppqp/polar-bear-face-palm_thumbnail.jpg

Rampampam
05-10-2009, 16:32

Nie. Mi się wydaje, że tylko rozsadziło mu na pół tylko twarz, nic ważnego do życia nie zostało uszkodzone...chyba. Myślicie że miał szczęście iż przeżył?

Ja na główkę już nie skacze ;d

Beh0lder
05-10-2009, 16:53
No lajfy nie maja takich problemow ;< siedza w domu i nie roz*******aja sobie lbow :P.
Muah i dobrze mu tak ;<
W ogole mogl od razu zginac to tylko kilka k expa ;D

Galerianek
05-10-2009, 17:38
pewnie zrobil wrazenie na laskach ktore piszczaly zapewne z podnietki jaki to on fajny i ze fajna ma klate =D

Beh0lder
05-10-2009, 17:40
Lol :D pewnie tak =]

Czoger
05-10-2009, 17:58
Ma twarz jak stary wygład rotworma ;//

Juzefek
05-10-2009, 18:19
I to jest kolejny dowód na to, że zbyt duża brawura w połączeniu z płytką wyobraźnią szkodzi.

ciunki
05-10-2009, 18:27
Milego ogladania

Faktycznie miło się oglądało eh...

Aryyt
05-10-2009, 18:33
może i był głupi, iż się zgodził na skok, ale i tak mi go szkoda.

caveki
05-10-2009, 18:47
@topic
To nie to forum. Tutaj ludzie nie zrozumieją czyjejś tragedii, gdybyś dał filmik 200ek rs die full eq to by było już 30 stron czy bocił, czy znoobił, że to był br itp...

Dark_Exhado
05-10-2009, 18:55
no powiedzcie ocb bo pisze ze flasha mam zainstalowac a mam najnowszego,nie bede gowna instalowal ;/

bemo
05-10-2009, 19:54
no powiedzcie ocb bo pisze ze flasha mam zainstalowac a mam najnowszego,nie bede gowna instalowal ;/

jeden gosc skacze z takiej skaly pod ktora wysunieta jest na jakies 2m moze kamienista droga(?) no i pierwszy skoczyl doplywa, drugiego tura, skacze, za slabo sie odbil, przywalil glowa (wysokosc duza nawet z 5 m mzoe wiecej) w ten kamienny chodnik no i pokazane jest jezioro krwi potem szpital leb mu peknal na pol w srodku zeby i jezyk mu lataja no nieprzyjemny widok ja i tak mysle ze pewnej czesci lba mu brakuje tak tam gdzie jes tnos na szerokosc moze z 5 cm no niepolecam ogolnie jak ktos ma slabe nerwy bo widok nieprzyjemny.
a najlepsze jest w tym to, ze gosciu oddychal w szpitalu wiec nie umarl, mysle ze potem i tak juz niezyl bo to jest po prostu niemozliwe. bez oczow lol bez nosa

Pjona
05-10-2009, 20:04
a najlepsze jest w tym to, ze gosciu oddychal w szpitalu wiec nie umarl, mysle ze potem i tak juz niezyl bo to jest po prostu niemozliwe. bez oczow lol bez nosa
ale czaisz dałby taka fotke z tym ryjem na nk to w komentach i tak by mu pisali
sweet focie maxik zapro do mnnie

Galerianek
05-10-2009, 20:29

true...true...
:(

spoil >>>>>>>>>>http://img340.imageshack.us/img340/4229/buska.jpg (http://img340.imageshack.us/i/buska.jpg/)

Couranger
05-10-2009, 20:32

Haha rozwaliles mnie tym xD ale swiete slowa .

Dark_Exhado
05-10-2009, 21:03
i co , przezyl?

Tanoz5
05-10-2009, 21:23
i co , przezyl?

Ogarnij sie, sciagnij tego flasha jak nie masz i obejrzyj ten film, a jak nie to nie ogladaj filmu i przestan spamowac. Zadajesz milion pytan co bylo w filmie 1 minutowym, tak trudno pobrac najnowszego flasha i obejrzec ? nub blx? :<

ej zal mi cie kolego naprawde :s

Muciu666
05-10-2009, 22:03
i co , przezyl?

nieee zioooom ;]

Argen
05-10-2009, 22:08
Widziałem jakiś czas temu, takie filmy nie robią na mnie wrażenia. No, w sumie to podziwiam ludzką głupote.

Beh0lder
05-10-2009, 22:20
Aww przynajmniej ja sie mogę dowartościować , że sa głupsi ludzie ode mnie ;).
sweet focie maxik zapro do mnnieLol :D

jak ktos ma slabe nerwy bo widok nieprzyjemny.Aww tak mega nie przyjemny ;d ...no lol ludzie ogarnijcie sie troche krwi... jakis palant z rozcieta glową i tyle i juz normalnie "omfg jakie to straaaaasssszneeee !11!!!1!!!!oneoneoneone"

Couranger
05-10-2009, 23:58
Aww przynajmniej ja sie mogę dowartościować , że sa głupsi ludzie ode mnie ;).
Lol :D

Aww tak mega nie przyjemny ;d ...no lol ludzie ogarnijcie sie troche krwi... jakis palant z rozcieta glową i tyle i juz normalnie "omfg jakie to straaaaasssszneeee !11!!!1!!!!oneoneoneone"

No wiesz nie kazdy widzi na co dzien goscia z rozcieta morda na pol , wiec owszem moze to wywolac u kogos negatywne emocje.

Jety
06-10-2009, 00:02

LEZE OWNED XDDDDDD!!!!!

Beh0lder
06-10-2009, 00:03
Tak jak widzi ze sie skaleczyl tez dostaje zawrotow glowy i stwierdza ze to ochydne , koles z rozcietym lbem to to samo tylko w troche wiekszej skali.

chrupekk
06-10-2009, 00:09

z tego co pisalo na jakims brazylijskim/amerykanskim portalu informacyjnym (cnn news bodajze), koles zyl troche ponad miesiac po tym, pozniej zginal na wskutek ran, tzn oczy, czaszka nie dala sie zszyc, ogolem mowiac wolalbym chyba umrzec od razu niz jeszcze ten miesiac sie trzymac z twarza w 2 kawalkach :F

@ co do tego nk, hahaha xD

Beh0lder
06-10-2009, 00:13
I co z tego odrobi te kilka k expa w 2 godziny 'd
Zalozmy mu konto na nk w ramach "pamieci" huhu ;d

Pedzik2009
06-10-2009, 00:39
I co z tego odrobi te kilka k expa w 2 godziny 'd
Zalozmy mu konto na nk w ramach "pamieci" huhu ;d

Ja pierdole... typ stracił życie a ty sobie jaja robisz? jesteś nie normalny...

Argen
06-10-2009, 01:00

Nie mam zielonego pojęcia co pomoże mu nasz "smutek" (który jest dla picu, bo i tak NIKOGO to nie obchodzi). Zresztą akurat ten pacjent zmarł z powodu skrajnego idiotyzmu. Gdybyś miał 5 sekund trzymać żałobe za każdego umierającego, to byś wogóle nic innego nie robił.

Pedzik2009
06-10-2009, 01:15
smuci mnie jego "tragiczna śmierć" : < w jaki sposób zginął.. zreszta zmarłym należy się chyba szacunek?

chrupekk
06-10-2009, 13:51
smuci mnie jego "tragiczna śmierć" : < w jaki sposób zginął.. zreszta zmarłym należy się chyba szacunek?

nie na tym forum;
dopoki ich chary stoja na bocie dopoty rozpaczy i wspolczucia nie bedzie :)

mowicie o jego glupocie... fakt faktem, ale czy wy nigdy nie zrobiliscie niczego glupiego ?
rownie dobrze przy zwyklym skakaniu do wody ze slupka chlopak moze OBJECHAC i uderzyc glowa w tenze slupek, ot co

Beh0lder
06-10-2009, 14:33

No i ? Przeciez zrespi sie w temple o/ nie zginal masowo nie ma zaloby wiec w czym problem on i tak juz nie zyje wiec jemu to lata ^^

Nie mam zielonego pojęcia co pomoże mu nasz "smutek" (który jest dla picu, bo i tak NIKOGO to nie obchodzi). Zresztą akurat ten pacjent zmarł z powodu skrajnego idiotyzmu. Gdybyś miał 5 sekund trzymać żałobe za każdego umierającego, to byś wogóle nic innego nie robił.Otóż to :P

smuci mnie jego "tragiczna śmierć" : < w jaki sposób zginął.. zreszta zmarłym należy się chyba szacunek? Kazda smierc to tragedia...
zreszta zmarłym należy się chyba szacunek? To ze ktos jest stary/nie zyje/zrobil cos zajefajnego to juz od razu mam go szanowac nawet jesli jest przech*jem/idiota ? Na szacunek trzeba sobie zapracowac i to nie smiercia przez wlasny idiotyzm.

mowicie o jego glupocie... fakt faktem, ale czy wy nigdy nie zrobiliscie niczego glupiego ?
rownie dobrze przy zwyklym skakaniu do wody ze slupka chlopak moze OBJECHAC i uderzyc glowa w tenze slupek, ot co Nie to co mogloby zagraz mojemu zyciu... najglupsza rzecza z tego typu spraw to chyba bylo skakanie na ziemie z 2m z tym ze ja nie skakalem w miejscach gdzie w razie rabniecia moglbym od razu umrzec no i skakalem a nie jak ten koles wygladalo to jakby wystawil noge za przepasc a reszte zostawil grawitacji no sorry...

chrupekk
06-10-2009, 14:38
Nie to co mogloby zagraz mojemu zyciu... najglupsza rzecza z tego typu spraw to chyba bylo skakanie na ziemie z 2m z tym ze ja nie skakalem w miejscach gdzie w razie rabniecia moglbym od razu umrzec no i skakalem a nie jak ten koles wygladalo to jakby wystawil noge za przepasc a reszte zostawil grawitacji no sorry...
ok, skaczac z takiej wysokosci mogles zachaczyc o cos noga, badz spasc tak ze strzelil by Ci kregoslup, warzywko do konca zycia :]
suma sumarum, KAZDE zajecie ma w sobie cos niebezpiecznego, ale jezeli czlowiek by w ten sposob myslal, siedzialby w domu bojac sie wystawic glowe za drzwi
ps. nie mowcie mi tylko ze 90% wypadkow zdarza sie w domu :D

Beh0lder
06-10-2009, 14:43
jak juz powiedzialem skakalem na wolny terenie tzw. byl dach od garazu a obok trawa i nie bylo o co zachaczyc gdyby bylo to bym tego nie robil

KoXiS
06-10-2009, 17:07
jakim chujem ktoś wstawił mój film? to że go zuploadowałem to nie znaczy, że możecie go wstawiać na to forum. To prawda, że wszystko mi wisi możecie mnie ciupać i robić co chcesz. Dla mnie to i tak strzeliłem największy popis i jestem w 100% hardkorem więc piszcie co chcecie. niedawno przeszczepili mioczy i już mogę z powrotem pisać.
ŻYJĘ I MAM SIĘ DOBRZE!!! więc darujcie sobie...

Groo0oosZ
06-10-2009, 17:20
@KoXiS

"to że go zuploadowałem to nie znaczy, że możecie go wstawiać na to forum."
A jednak znaczy:)
Poza tym, jak byś zobaczył tą wysokość to byś zemdlał i spadł, a nie skoczył!

Pozdrawiam!

ps. Wiem, że prowokacja;)

Clockwerk
06-10-2009, 18:47
ja pierdole
te słowa wyrażają wszystkie mieszane uczucia dotyczące tego filmiku

dobry moment był jak koleś językiem ruszał w tym szpitalu xD

Hakuje_palte_sety
06-10-2009, 19:52
Ciekawe czy dostanie nagrode darwina.

Sidis
06-10-2009, 20:09
Jak ja patrze na te KoXisy i łyse pały to naprawdę się wstydzę, że jestem ze Szczecina >.<
Co do filmu... jak ktoś powiedział, brawura i płytka wyobraźnia i potem tak ludzie giną. Film mocny, nie powiem, ale kolesia mi nie szkoda. Już bardziej żałuję ludzi ginących w Afryce z głodu :<
A, i jeszcze do Koxisa:
jak "aplołdujesz" film na YouTube, wrzute albo jeszcze gdzieś, to każdy w internecie ma prawo do powielania/kopiowania/rozprzestrzeniania gdzie, jak, po co i kiedy tylko mu się podoba.

Couranger
06-10-2009, 20:35
Jak ja patrze na te KoXisy i łyse pały to naprawdę się wstydzę, że jestem ze Szczecina >.<
Co do filmu... jak ktoś powiedział, brawura i płytka wyobraźnia i potem tak ludzie giną. Film mocny, nie powiem, ale kolesia mi nie szkoda. Już bardziej żałuję ludzi ginących w Afryce z głodu :<
A, i jeszcze do Koxisa:
jak "aplołdujesz" film na YouTube, wrzute albo jeszcze gdzieś, to każdy w internecie ma prawo do powielania/kopiowania/rozprzestrzeniania gdzie, jak, po co i kiedy tylko mu się podoba.

Przeciez chodzilo mu zupelnie o cos innego man ... on poprostu udawal ze byl tym kolesiem ktoermu urwalo morde lol a nie o to ze ma pretensje ze ktos daj ten filmik.

Mlot_Udarowy
06-10-2009, 20:56

no mnie tez smuci smierc jakiegos araba co chcial przykozaczyc xddddddd
no ale pozostaje jedno pytanie co mnie to w ogole obchodzi czy zyje czy nei?
,byl glupi to zdechl.

Bambs18
06-10-2009, 23:22
Niech se tacy debile zyja i gina . Jesli nie szkodzą innym z normalna wyobraznia jesli tak to moge nazwac

mezowski86
07-10-2009, 00:15
Lol czy połowa osób na tym forum jest popierdolona? Czy wy nie macie za grosz uczuć? Według mnie takie osoby jak wy nie powinny żyć na tym świecie i jakbym miał postawić życie tego chłopaczka (choć go nie znam) i życie tych osób które tak piszą to własnoręcznie bym wam łeby poukręcał. Takie gówno jak wy nie ma prawa żyć. pzd

Clockwerk
07-10-2009, 07:48
mezowskji
nie tobie decydować o życiu lub o tym komu je chcesz zabrać
grupa ludzi z tego forum nie zainteresował los tego chłopa (w tym mnie)
za głupotę się płaci

Beh0lder
07-10-2009, 08:00
Lol czy połowa osób na tym forum jest popierdolona? Czy wy nie macie za grosz uczuć? Według mnie takie osoby jak wy nie powinny żyć na tym świecie i jakbym miał postawić życie tego chłopaczka (choć go nie znam) i życie tych osób które tak piszą to własnoręcznie bym wam łeby poukręcał. Takie gówno jak wy nie ma prawa żyć. pzd

Idioci gina ... czemu mam go zalowac ? Rownie dobrze po paru latach mogl zachrzaniac 100 km/h i kogos zabic

Don_Kustosz
07-10-2009, 13:23
Idioci gina ... czemu mam go zalowac ? Rownie dobrze po paru latach mogl zachrzaniac 100 km/h i kogos zabic

Rownie dobrze mogl uratowac niewinne cierpienie...:(

..::QRAS::..
07-10-2009, 13:31
na co ten film tutaj ? takich jak i podobnych filmow w necie macie multi wiec skonczcie dzieciaki pierdolic od rzeczy i zajmijcie sie nauka albo tibia

Cihtog
07-10-2009, 14:36
nie ma tego na jakimś patrzu czy yt? bo na tej niejakiej stronie to nie śmiga...

Tentotrix
07-10-2009, 15:03
oj :( bywa i tak :D nie wiem czemu , ale jakos mi go nie zal :F Miał pecha , że nie zginął odrazu , o to co :P

Mlot_Udarowy
07-10-2009, 15:59

nom a tobie polecam isc do jakiegos klasztoru i razem z pawlem II i tereskom z kalkuty niesc pomoc i dobrobyt wszystkim biedakom i mendom tego swiata
na co ten film tutaj ? takich jak i podobnych filmow w necie macie multi wiec skonczcie dzieciaki pierdolic od rzeczy i zajmijcie sie nauka albo tibia
to ja wole tibie :B
nie ma tego na jakimś patrzu czy yt? bo na tej niejakiej stronie to nie śmiga...
nie bo tam nie wolno wstawiac filmow takich a poza tym to chwila sciagania adobe :F

kochamcienzarufki
07-10-2009, 16:14
Albo modki mają zapłon szachisty albo umyślnie zostawili ten temat. :D
A dla tego pana co sobie irokeza na twarzy zrobił: :cup:

Beh0lder
07-10-2009, 16:54
Albo modki mają zapłon szachisty albo umyślnie zostawili ten temat. :D
A dla tego pana co sobie irokeza na twarzy zrobił: :cup:

Taak zaraz wpadnie tu super Wieszok wlepi kazdemu warna a temat zostawi...
@top
idiota z tego kolesia

Aquascutum
07-10-2009, 20:14
Czytałem gdzieś własnie nie pamnietam gdzie że ten koleś umarł po 3 dniach w szpitalu ;/

Groo0oosZ
07-10-2009, 20:34
@mezowski86
A czy po każdym dziecku, które umiera z głodu też masz żałobę i jest Ci strasznie smutno?
Co 4min umiera ok. 30 takich dzieci!
Kolesia mi nie szkoda, jak już ktoś napisał, za głupotę się płaci(słaby trade skill miał), a równie dobrze mógłby jechać autem z tymi koleżankami(te które krzyczały "on jest mój!!111oneoneone") i zabić dziecko na pasach!
Pozdrawiam!

T0M3X
08-10-2009, 14:36
niezly koles, fajny ma ryj czerwony, prawadziwy z niego gangster !!! jp

Grycan
08-10-2009, 16:51
Ale koleś przywalił. :/ Żal mi go, serio. :/

AdiZgOlekk
13-10-2009, 14:42

po co sie trudzisz, gdyz ludzie z tego forum maja uczucia tylko i wylacznie wtedy gdy im char padnie na bocie.
A JAKBY WAM UMARL KTOS BLISKI W PODOBNY SPOSOB TO TEZ BYSCIE MOWILI ZE ZA GLUPOTE SiE PLACI?? :o

Beh0lder
13-10-2009, 14:49
A JAKBY WAM UMARL KTOS BLISKI W PODOBNY SPOSOB TO TEZ BYSCIE MOWILI ZE ZA GLUPOTE SiE PLACI?? :o
Gdyby umarł mi ktoś bliski w taki sposób to bym sie pociął , że jestem spokrewniony z takimi debilami.;)

Erhion
13-10-2009, 15:11
Kurwa. Myślałem, że mało rzeczy mnie już rusza, a tu taka niespodzianka.

Powiem szczerze - wolałbym zginąć od razu niż żyć po czymś takim.

Hannibal_Lecter
13-10-2009, 18:02
Kurwa. Myślałem, że mało rzeczy mnie już rusza, a tu taka niespodzianka.

Powiem szczerze - wolałbym zginąć od razu niż żyć po czymś takim.

ja czulem to samo na 100 % ofc !

Mory
13-10-2009, 18:07
przykre jest to, ze jak ktos tam up napisal skoczek meczyl sie jeszcze przez 3 dni

Szmnmaj37
13-10-2009, 18:17
przykre jest to, ze jak ktos tam up napisal skoczek meczyl sie jeszcze przez 3 dni

za głupote sie płaci :)

BialyOleander
13-10-2009, 18:30
Ej!! żal mi was naprawdę. Z jednej strony macie rację głupio zrobił i za to się płaci, ale z drugiej jednak trochę szacunku z deka żałosne jest wyzywanie i nabijanie się z osoby zmarłej.

Beh0lder
13-10-2009, 18:33
Ej!! żal mi was naprawdę. Z jednej strony macie rację głupio zrobił i za to się płaci, ale z drugiej jednak trochę szacunku z deka żałosne jest wyzywanie i nabijanie się z osoby zmarłej.

Czemu przecież ona i tak już nie żyje więc może mi naskoczyć (zresztą gdyby zył też mógłby mi naskoczyć);)

szkapamujwruk
13-10-2009, 20:13
za glupote sie placi.
chcial pokazac jaki jest tró zeby nie stracic twarzy przed innymi a i tak stracil :D

KoXiS
13-10-2009, 20:52
Czemu przecież ona i tak już nie żyje więc może mi naskoczyć (zresztą gdyby zył też mógłby mi naskoczyć);)

zbyt pochopnie oceniasz ludzi

BialyOleander
13-10-2009, 21:02

ale mi nie chodzi o to co mi może zrobić po prostu ja czuł bym się głupio wyzywając i nabijając się ze zmarłej osoby. Nie wiem widocznie jestem jakiś inny:(

Aruna
13-10-2009, 21:38
tia taki uczuciowy jesteś; ]

sebito2000
14-10-2009, 20:23
Witam

Może ktoś podać link do filmu jeszcze raz obecny link nie działa.

Pozdrawiam

Hannibal_Lecter
14-10-2009, 21:54
Witam

Może ktoś podać link do filmu jeszcze raz obecny link nie działa.

ty jakis glupi jestes czy udajesz ?
link ciagle dziala :|

sebito2000
14-10-2009, 22:57
Jak pisałem posta to nie działał omg wiec nie musisz odrazu mnie wyzywac ;/

Couranger
14-10-2009, 23:31
Jak pisałem posta to nie działał omg wiec nie musisz odrazu mnie wyzywac ;/

Ale on jest "Hardym" Tibijczykiem , taka jest ich mentalnosc wiec on nie moze inaczej.

Ok'rzes
15-10-2009, 00:21
No cóż... laski leciały na niego bo jakiż to on fajny ^^ ładnie skakał... no tak skakał :D ... Ehh bezmyślność + dziewczyny = dodatkowa szpara na ciele (na twarzy konkretniej) ^^

@Do inteligenta
po co sie trudzisz, gdyz ludzie z tego forum maja uczucia tylko i wylacznie wtedy gdy im char padnie na bocie.

Tak żebyś wiedział.

Vasudanin
15-10-2009, 00:38
Jest pewna różnica między kolesiem, którego znam z kilku minut filmu na internecie, a kimś, kogo znam dosyć długo. Nie?
@
Nie zrobiło to na mnie wrażenia, ale ciekawie językiem ruszał na końcu. ; x

R3D
15-10-2009, 01:14
Jest dużo takich filmików. Śmierć jest dość rozchwytywanym tematem w internecie. Nikomu nie życzę utraty twarzy, ale takie są skutki braku wyobraźni i nie słuchania się starych, pewnie 100 razy mu powtarzali, żeby na ryj nie skakał.
Większość osób na tym forum, tak jak napisałem wyżej, nie słucha się starych i nie ma wyobraźni, wliczam w to też tych kozaków ("Ja jestem elo, śmierć mnie nie rusza, umierają frajerzy, a ja jestem nieśmiertelny") co mówią "Zapłacił za swoją głupotę". Każdemu z Was, chociaż raz w życiu ktoś ze starych powiedział, "Nie skacz na ryj z pomostu nad jeziorem", albo podobnie, ale Wy skakaliście.
A ja jestem na tyle inteligentny, że zawsze wcześniej sprawdzałem, czy jak skoczę to nie wjebię się w jakiś badziew.

AdiZgOlekk
15-10-2009, 02:21
@Do inteligenta

Tak żebyś wiedział.

no to ladnie masz w glowie

R3D
15-10-2009, 14:05
Tak jak pisałem w poprzednim swoim poście. Ludzie tacy jak on po prostu rżną kozaków, a jak mu się babka przekręci, albo w przyszłości ktoś ze starych to będzie ryczał jak małe dziecko. Teraz może powiedzieć: "Oj, co tam babka, tylko sare daje.", ale jak jej już nie będzie to zrozumie.
Osoby takie jak on mówią tak, bo założę się, że nawet nigdy w życiu nie widzieli śmierci człowieka (durne filmiki w necie się nie liczą).

Hannibal_Lecter
15-10-2009, 16:01
Ale on jest "Hardym" Tibijczykiem

co jak co ale jedyna osoba z naszego duetu grajaca w tibie jestes ty :)
pozdro ziomx

Vasudanin
15-10-2009, 16:18
Tak jak pisałem w poprzednim swoim poście. Ludzie tacy jak on po prostu rżną kozaków, a jak mu się babka przekręci, albo w przyszłości ktoś ze starych to będzie ryczał jak małe dziecko.
Widzisz coś złego we łzach po odejściu bliskiej osoby, jak rodzic, czy ktoś? Ja nie bardzo.
@down
Jeśli serio tak pisał, to zwracam honor. Nie przeglądam jakoś tego tematu.

R3D
15-10-2009, 16:24
Ja osobiście nic, ale sam napisał, że nawet po stracie bliskiej osoby nie będzie płakać. A dla mnie to jest ewidentne kozaczenie: "Co to nie ja." i "Jaki jestem zajebisty." To jest po prostu śmieszne.
Vasudanin, czytanie ze zrozumieniem.

Kobzaa
15-10-2009, 18:54
szkoda chłopaka. Teraz na p******ane życie :<

^Trial^
15-10-2009, 19:05
Dobrze, ze przezyl chociaz.
Jak wzroku nie stracil albo nie jest roslina to mozna zyc.
Btw. filmik stary jak swiat.

Wasil
15-10-2009, 21:18
Jezeli to was nie rusza to zapraszam... ale ostrzegam nie po jedzieniu...
http://www.fuckingshocking.com/

Pedzik2009
15-10-2009, 21:33
Jezeli to was nie rusza to zapraszam... ale ostrzegam nie po jedzieniu...
http://www.fuckingshocking.com/

po co ty tu pornosy dajesz? ; p

Hannibal_Lecter
15-10-2009, 21:34
Dobrze, ze przezyl chociaz.
Jak wzroku nie stracil albo nie jest roslina to mozna zyc.
Btw. filmik stary jak swiat.

nie przezyl,przytrzymali go kilka dni ale jednak umarl xd

Pedzik2009
15-10-2009, 21:41
nie przezyl,przytrzymali go kilka dni ale jednak umarl xd

Daj dowoda =]

Hannibal_Lecter
15-10-2009, 21:50

Daj dowoda =]

??????????

Pedzik2009
15-10-2009, 22:26
a to ten film ;p sry =/

Wasil
16-10-2009, 00:45
po co ty tu pornosy dajesz? ; p
Przyznam ze jest ich tam pare ale nie zwracaj na nie uwagi. Ogladaj filmiki najlepiej z punktacja powyzej 20-30 a takie powyzej 100 to juz masakra jest ;p
Masz tylko nie mow ze go nie zauwazyles o.0 http://fuckingshocking.com/index/video/overrun_by_truck

thoro
16-10-2009, 02:10
Jezeli udalo mu sie przezyc, to byc moze zdolaja go poskladac (jedno oko z tego co widzialem bylo cale, chyba ze uszkodzil nerwy). Wech raczej stracony.
Troche mnie przerazila w tym filmiku strzykawa z lewym oku, ale generalnie sa o wiele gorsze choroby i przypadki.

Hannibal_Lecter
16-10-2009, 17:24
http://fuckingshocking.com/index/video/overrun_by_truck

ja pierdole czlowieku przed chwila pizze jadlem prawie zarzygalem biurko :|

ja pierdole za mocna smierc mial koles,przeciety praktycznie wpol a rekoma rusza SLAAABO o.o

Wasil
16-10-2009, 18:46
Tak jak mowilem nie ogladac po jedzeniu ;p Filmiki naprawde dla mocnych ludzi... Samobojstwa, zabojstwa, znecanie sie nad ludzmi, wypadki, autopsje, dziwne choroby a nawet filmik o skokach z Golden Gate. Znajdziecie tam wszystko. Nie przejmowac sie pornolami...;p

@Up
Z tego co pamietam to byl tez jeden filmik o kolesiu co zjadal drugiego jak Lecter.

Pozdro

Couranger
16-10-2009, 21:46
Tak jak mowilem nie ogladac po jedzeniu ;p Filmiki naprawde dla mocnych ludzi... Samobojstwa, zabojstwa, znecanie sie nad ludzmi, wypadki, autopsje, dziwne choroby a nawet filmik o skokach z Golden Gate. Znajdziecie tam wszystko. Nie przejmowac sie pornolami...;p

@Up
Z tego co pamietam to byl tez jeden filmik o kolesiu co zjadal drugiego jak Lecter.

Pozdro

Jak ten koles jeszcze zyje ?!

Wasil
16-10-2009, 22:32
Jak ten koles jeszcze zyje ?!
Mnie sie nie pytaj, sam niezle zdziwo zaliczylem po tym filmiku.

@Up
Hym o chuj Ci trybi? Wejdz > zobacz > napisz...