Pokaż pełną wersje : Serwer 7 mln expa w 7 min z profitem
Couranger
06-10-2009, 13:08
Waste : 2 bp strong mana potionow
Loot : boh , blue legs i mind controll
http://www.speedy-share.com/data/430688342/18700518/73630701/howtopg.cam
Have Fun.
amoximpio
06-10-2009, 13:17
Daj na inny serwer albo bez roszrzenia, bo nie moge sciagać jak widze rozszerzenie. Wyskakuje mi: The requested URL /data/430...01/howtopg.cam was not found on this server.
chrupekk
06-10-2009, 13:28
Daj na inny serwer albo bez roszrzenia, bo nie moge sciagać jak widze rozszerzenie. Wyskakuje mi: The requested URL /data/430...01/howtopg.cam was not found on this server.
nie kopiuj linka, tylko kliknij i pozniej CALOSC skopiuj ;)
daj linka na tibiacam.tv plx
To była jego postać czy on mu po prostu zapłacił?: >
Gdyby policzyć koszt, jaki ktoś musiałby zapłacić za tyle expa, to na pewno nie byłoby profitu. Jeżeli to jego postać, albo jakiś znajomy, to również nie ma profitu, bo stracił tyle godzin żmudnego expienia, że wcale nikt tu nie wychodzi na plus.
Couranger
06-10-2009, 14:55
Gdyby policzyć koszt, jaki ktoś musiałby zapłacić za tyle expa, to na pewno nie byłoby profitu. Jeżeli to jego postać, albo jakiś znajomy, to również nie ma profitu, bo stracił tyle godzin żmudnego expienia, że wcale nikt tu nie wychodzi na plus.
A jezeli to jego kolega ktory skonczyl gre w tibie i poprostu chcial mu oddac expa za free to tez nie ma profitu ? Przeciez mowimy o proficie tego 82 lvla a nie 170
On coś napisał na końcu filmu 'sell 170 sorc' - coś w tym guście... może kupił tanio tego sorca żeby sobie expa wbić.
Pepeszka.
06-10-2009, 15:40
O kurde zaje**sty koleś.Raczej hack bo:
15:15 Wolf [83]: Selling 170 ms on inferna. 300e
Couranger
06-10-2009, 15:44
On coś napisał na końcu filmu 'sell 170 sorc' - coś w tym guście... może kupił tanio tego sorca żeby sobie expa wbić.
Jaki byl by w tym sens zabijac swojego 170 msa zeby zrobic 82 ms ? XD
w sumie racja
ale np. ja nie zamieniłbym swojego sorka za 100 lvli większego :)
bo to jest MÓJ
A jezeli to jego kolega ktory skonczyl gre w tibie i poprostu chcial mu oddac expa za free to tez nie ma profitu ? Przeciez mowimy o proficie tego 82 lvla a nie 170
Wiesz, to jest kwestia gustu i zdanie wynika z osobistej definicji jaką sobie przyjmiemy. Moim zdaniem system pvp-e został tak skontrowany, aby ewentualne expienie na graczu zgadzającym się na to w ogólnym rozrachunku (!) było nieopłacalne. W przeciwnym przypadku byłby to zły system. To, czy w danej chwili (<- słowo klucz) komuś opłaca się zabić tego 170 lvla, który teraz już nie gra, więc teoretycznie gracz nabijający lvl odnosi korzyści bez ponoszenia żadnych strat, tylko i tylko dlatego, że sytuacja w której się znajduje ten 170 lvl może być bardzo względna (zmieniać się kuriozalnie) wcale nie oznacza, że tak naprawdę - w ogólnym rozrachunku - 170 lvl nie ponosi ogromnych, w ogóle nie miarodajnych względem gracza expiącego na nim strat.
to był jego char. rozmawiałem z nim
Abraczlowiekimigrant
06-10-2009, 16:59
@Ryba: Nikogo nie interesuje twoje zdanie
Couranger
06-10-2009, 17:18
@Ryba: Nikogo nie interesuje twoje zdanie
Dlaczego tak mowisz ? mnie owszem interesuje.
Dlaczego tak mowisz ? mnie owszem interesuje.
Omg, dobre parę lat temu naukowcy rozwiązali ten problem. Po prostu chciał być fajny.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.