PDA

Pokaż pełną wersje : Pary rl grające na Furorze

Xamianowa
06-10-2009, 16:01
Czy znacie takie pary, które razem grają w Tibie? Co myślicie na ten temat? Nie uważacie, że lepiej spożytkowaliby ten czas milej i przyjemniej, zamiast grać? Oczekuje Waszych opinii.

Osobiście sama byłam w takiej sytuacji i ludzie różnie reagowali na to. Mieli podzielone opinie na ten temat, ale potrafili je wyrażać tylko za moimi plecami.
Dlatego chciałabym poznać Wasze zdanie na ten temat.

Temat założyłam z własnej ciekawości.

Pozdrawiam!;)

Fan_Dzidzi2
06-10-2009, 16:27
spaw i saonara

P.I.M.P
06-10-2009, 17:55
Nietzsche & Bubble.
---
Btw.
Pati, grasz coś jeszcze tym palkiem?
Czy ogólnie już nikt nie gra od was? Od ponad miesiąca nie gram i nie wiem co się dzieje poza tym, że Jarecki się wywalił przez debuga (ale wiem dzieki temu, że niekiedy mam spam na Nk : P)

Btw.
4+ z Prawa dostałem !!! Na pierwszych zajęciach \o/ <radocha>

Slythia
06-10-2009, 18:07
A co oznacza milej i przyjemniej? Jeśli dwóm osobom odpowiada taki sposób spędzania wolnego czasu to cóż w tym złego?

Także lubię grać z moim chłopakiem. Może nie w Tibię, raczej w normalne, nie sieciowe gry. Parę razy spotkałam się z krytyką, jak można tak spędzać swój wolny czas... Lecz nam się tak podoba i nie zamierzamy niczego zmieniać. To nasz czas, nasze życie, możemy robić z nim, co chcemy.

@down
Spacer przy tej temperaturze? Wolę wiedźminka ;x.

Xamianowa
06-10-2009, 19:40
Nietzsche & Bubble.
---
Btw.
Pati, grasz coś jeszcze tym palkiem?
Czy ogólnie już nikt nie gra od was? Od ponad miesiąca nie gram i nie wiem co się dzieje poza tym, że Jarecki się wywalił przez debuga (ale wiem dzieki temu, że niekiedy mam spam na Nk : P)

Btw.
4+ z Prawa dostałem !!! Na pierwszych zajęciach \o/ <radocha>

Narazie nie gram, będę musiała nim poskillować troszkę, ale po ostatnim nie mam zbyt ochoty na grę ;p pozdrawiam i zacznij grać ;p

--- Xamianowa dodał 3 minut i 55 sekund później ---

A co oznacza milej i przyjemniej? Jeśli dwóm osobom odpowiada taki sposób spędzania wolnego czasu to cóż w tym złego?

Także lubię grać z moim chłopakiem. Może nie w Tibię, raczej w normalne, nie sieciowe gry. Parę razy spotkałam się z krytyką, jak można tak spędzać swój wolny czas... Lecz nam się tak podoba i nie zamierzamy niczego zmieniać. To nasz czas, nasze życie, możemy robić z nim, co chcemy.

Dokładnie, zgadzam się z Tobą w 100%- jest to Nasz czas i jeśli lubimy spędzać go w ten sposób, to czemu mamy tego nie robić.
Co, do "milej i przyjemniej" miałam na myśli wspólny spacer itp., ale dla Ciebie jak i dla mnie wspólna gra z chłopakiem to świetny sposób na zapełnienie wolnego czasu.

Pozdrawiam :)

P.I.M.P
06-10-2009, 19:56
Narazie nie gram, będę musiała nim poskillować troszkę, ale po ostatnim nie mam zbyt ochoty na grę ;p pozdrawiam i zacznij grać ;p
Mało czasu mam na grę :\
Ogólnie jeżeli mam jakiś czas na kompie, to przeglądam nk/yt.
Tibia trochę czasu jednak pochłania, a ja mam weekendy od 6 rano do 21+ mam zajęte ;\
A na tygodniu troszkę kopię gałe, ale się trochę zimno robi :(
Jak by co masz GG i można się zgadać na jakąś rozmowe.
Zawijam, jak coś jestem koło 21?

Xamianowa
06-10-2009, 20:10
Mało czasu mam na grę :\
Ogólnie jeżeli mam jakiś czas na kompie, to przeglądam nk/yt.
Tibia trochę czasu jednak pochłania, a ja mam weekendy od 6 rano do 21+ mam zajęte ;\
A na tygodniu troszkę kopię gałe, ale się trochę zimno robi :(
Jak by co masz GG i można się zgadać na jakąś rozmowe.
Zawijam, jak coś jestem koło 21?
Jasne. Jeśli tylko będę na kompie odezwę się. Ja też teraz nie bardzo mam czas na grę, ale czasem zaloguję pogadać co słychać u ludzi ;]

neathor
06-10-2009, 20:26
Oj Xamian do czego to doszło :P Co sie stało zee az takie pretensje?:D Napisz do złoma na gg on ci prawde powie;]

Xamianowa
06-10-2009, 20:51
Oj Xamian do czego to doszło :P Co sie stało zee az takie pretensje?:D Napisz do złoma na gg on ci prawde powie;]

Kogo moje oczy widzą !! ;D

neathor
06-10-2009, 20:52
Biednego Zepsutego Złomka:P ale spokojnie jak nawojnie poprawiam sie :D ;p dawnoo tu nie zagladałem patrze a tu takie tematy nawijane sa;p

Xamianowa
06-10-2009, 21:17
Biednego Zepsutego Złomka:P ale spokojnie jak nawojnie poprawiam sie :D ;p dawnoo tu nie zagladałem patrze a tu takie tematy nawijane sa;p

Jestem ciekawa ile takich par gra na furo. Osobiście słyszałam tylko o 5, ale podejrzewam, że znalazłoby się więcej. Swoją drogą odezwałbyś się czasem na gg ;p

-Maniek-
07-10-2009, 00:47
Tak, bardzo lubimy z Xamian grac, bo sie kochamy i lubimy robic wszystko, byle by razem. Bejbe:* (xD)

Xamianowa
07-10-2009, 09:28
Tak, bardzo lubimy z Xamian grac, bo sie kochamy i lubimy robic wszystko, byle by razem. Bejbe:* (xD)

Appa! ;***

KoniecPolski
07-10-2009, 11:34
<3 Youen i Ratlit <3

mezowski86
12-10-2009, 20:45
A co oznacza milej i przyjemniej?

Milej i przyjemniej to oznacza dupczyć się;-) A tak poważnie to ważne, żeby sobie urozmaicić czas który się razem spędza xD

Syf_Zor_
29-10-2009, 19:59
Syf Zor & Impik milosc na dobre i na zle. Milosc oparta na wzajemnym zaufaniu oraz zabijaniu oponentow startujacych do swojego partnera!

KOCHAM CIE ZUBRZE <3333333

Fan_Dzidzi2
29-10-2009, 20:14
jego to nie robi

bartek8808
30-10-2009, 00:09
Czy znacie takie pary, które razem grają w Tibie? Co myślicie na ten temat? Nie uważacie, że lepiej spożytkowaliby ten czas milej i przyjemniej, zamiast grać? Oczekuje Waszych opinii.

Uwazam ze nie ma nic zlego w tym ze pary sobie pogrywaja ;) Jest wiele sposobow na mile spedzenie czasu natomiast gra w tibie ich nie wyklucza. Zawsze mozna przeciez wyjsc sobie na ten spacer, pojsc do kina, na dyskoteke, poogladac jakies filmy, porozmawiac itp. a w wolnych chwilach pograc sobie w tibie. Wszystko zalezy od podejscia. Dla niektorych bedzie to nie do przyjecia a dla innych bedzie to calkiem normalne.

Milej i przyjemniej to oznacza dupczyć się;-) A tak poważnie to ważne, żeby sobie urozmaicić czas który się razem spędza xD

No zawsze mozna sie kochac <sex> i od czasu do czasu urozmaicic zycie tibią xD albo na odwrot. Youen np urozmaica swoje zycie w ten sposob: tibia tibia tibia i od czasu do czasu praca ;) Kazdy robi to co lubi ;)